Arkadaşlar sitelerde farklı değerler yazıyor.Bu modeldeki ram in hızı 800mhz mi 667 mi?Doğrusu nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: madde48
Arkadaşlar sitelerde farklı değerler yazıyor.Bu modeldeki ram in hızı 800mhz mi 667 mi?Doğrusu nedir?
bildiğim kadarı ile hem arayolu hemde bellek hızları 800mhz..işlemci arayolu desteği 1066 mhz diye biiliyorum...
Sanırım en doğru cevabı bu modeli kullanan arkadaşlar verecek.Çünkü kendi sitesinde bile yazmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: madde48
Sanırım en doğru cevabı bu modeli kullanan arkadaşlar verecek.Çünkü kendi sitesinde bile yazmıyor.
everest ultimate yazılımını kullanarak görürsünüz ne kadar hızda çalışıyorlar ve destekledikleri ne kadar...sizde öğrenebilrisiniz.
Bulabilirsem öğrenerim. Yeni bir notebook alma arifesindeyim bu tür ayrıntılara çok takılıyorum.
DV5 serisinden itibaren HP DDR2 800Mhz Ramler kullanmakta. DV6 11xx ve 12xx de buna dahil tabi. Hatta DV6 13xx serisinde DDR3 1066ya geçti artık.
sitelerde yazan bilgi karmaşasının sebebi şu olsa gerek. sistemdeki ramlar 800mhz fakat ekran kartının ramleri 667 bu iki bilgi sitelerde karıştırılabiliyor.
Sistem özellikleri Yüklü işletim sistemi Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit) İşlemci türü Intel® Core™2 Duo İşlemci T6500 • 2,10 GHz, Düzey 2 önbellek 2 MB Bilgi Depolama Dahili sürücüler SATA Sabit Disk Sürücüsü 320 GB 5400 rpm Optik sürücü türü Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) CD/DVD etiketi yazdırma LightScribe ile PC'nizden doğrudan serigrafi kalitesinde disk etiketleri oluşturun: Yazdırın, çevirin, yazdırın. Grafik Ekran boyutu 15,6 inç Diyagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Ekran BID Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 1 GB ayrılmış DDR3 ile 2303 MB'ye kadar toplam grafik belleği Genişletme özellikleri Harici G/Ç bağlantı noktaları 4 (4. Esata bağlantı noktasıyla paylaşılır) USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, genişletme bağlantı noktası, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, Tüketici Kızılötesi, kablo yerleştirme konektörü Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi Genişletme yuvaları 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler) Bellek kartı aygıtı Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu Ortam aygıtları Uzaktan kumanda HP Mobile Uzaktan Kumanda Web kamerası HP Pavilion Web Kamerası, Tümleşik Dijital Mikrofonu ile. VGA Ses 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Hoparlörler ve mikrofon Audio Playback SRS Premium Sound Giriş aygıtları İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi denetimi, ses kapatma düğmesi Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye İletişim Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Kablosuz yeteneği Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi Boyutlar ve ağırlık Ürün ağırlığı 2,88 kg Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir Ürün boyutları (G x D x Y) 25,8 cm (U) x 37,85 cm (G) x 3,4 cm (min. Y) / 4,2 cm (maks. Y) Güç Güç kaynağı türü 90 W AC Güç Adaptörü Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Güvenlik yönetimi Ergonomik özellikler Tümleşik parmak izi okuyucusu İçindekiler Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik Ürünle gelen yazılım Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil) Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme) Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği HP MediaSmart Suite Windows Media Player Windows Fotoğraf Galerisi DVD Play Windows Movie Maker, Windows DVD Maker Cyberlink DVD Suite Windows Media center Digital Persona Parmak İzi okuyucusu yazılımı Microsoft® Internet Explorer Windows Mail Adobe® Reader Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü Kontrol paneli HP Mediasmart ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri
Yaw bn o Leptopu Kullanıyorum da ramin mhz si yazmıyo üzerinde açtım baktım bi samsung ram takili 3 gb 2+1 olarak bn de ram deiştiricem ama yazmıyor mhz si 800mhz olma ihtimali var ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme