selam arkadaşlar salı günü ürünü aldım kurulumunu yaptım. Fakat C:284gb D(recovery):12gb ayriyetten recovery dvd si vermediler D de gömülü olduğu için benim istediğim C:100gb D:12 (hiç dokunulmaycak recoovery alanı) E:184gb istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim bazı yorumlarda çeşitli programlarla yapın diyorlar ama pek sağlıklı değil 5 gün önce bi arkadaşım yaptı notebook kitlendi açılmadı bütün diskler silindi baştan dvd le kuruldu yani recovery alanı da gitti. ben dün 3 dvd ye Recovery Disc Creation programı ile yedekledim bu böle işlemini nasıl yapabilirim bi türlü yapamıyorum
dostum aynı ürünü alalı 10 gün falan oldu aynı sorun bendede var ama windows 7 ile bu işlem yapılıyormuş, şahsen ben yapamadım 150 gb c 12 gb d kalan 138 gb da boşta şu an :D o boşluğu yarattım ama onu ayrı bir f diski yapamadım :(
bende aynen o şekilde yaptım zaten, c yi böldüm yeni birimi aynı şekilde ayarladım, seçilen ayarlar aynı ama hata verdi, bu windows bunu gerçekleştiremez gibi bişiydi sanırım, laptopumdaki windows 7 home edition fakat linkteki ultimate, acaba benimki home versiyonu olduğundan oolmuyor olabilir mi ?
W7 ile gelen bir özellik var format atmadan diskleri böle biliyorsun ve hiç bir sorun yaşamadan
benmim recovery diskim yok bu konuda bana yardımcı olurmusun sizinkini bana yollarmısınız?