evet ertesi gün bir bayan aradı, durumu birde sizden dinleyelim dedi, anlattım durumu, recovery aldığımı, diskleri programla başarılı şekilde oluşturduğumu ama kurulum yaparken yaratmadığı 6. dvdyi istediğini söyledim. Recovery dvdlerini bana yollarlarsa kendim halledebileceğimi ama bunun için 83 lira daha vermek istemediğimi, makine için ödediğim paraya işletim sistemininde dahil olduğunu, sorunun benden kaynaklanmadığını söyledim. Onlarda müşteri memnuniyeti adına ücretsiz göndermeyi kabul ettiler. DVDler yurt dışından geleceği için 1 ila 3 hafta sürebileceğini söylediler. Bakalım sorunsuz ulaşırsa ve ulaştığında çalışırsa benden çok büyük bir artı puan daha alacak HP. Yaşadığım sorunun nedenini bilmiyorum ama HPnin satış sonrası desteğinden şu ana kadar memnunum. En azından sorun çıktığında arayabildiğim bir numara var, ve ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Eğer DVD de ulaşır ve çalışırsa HP'ye 10 üzerinden 10 veriyorum.
kardeş nereyi arayıp söyledim bimekse gidip mi????detaylıca anlatırmısın?
hayır bimeksle alakası yok. hp teknik desteği aradım, sorunu anlattım. yardımcı olamadılar servise göndermeniz gerekiyor dediler. servise giderse bir aydan önce dönmez dedim. dvdleri sizin yollamanız daha iyi olur ancak ücretliymiş dedim. evet dedi. peki dedim daha üst düzey bir yetkiliyle konuşabilirmiyim, o da isterseniz sizin adınıza bir sikayet talebi açayım sizi arasınlar dedi. bende tamam dedim. olay bu...
NERDEKİ TEKNİK DESTEĞİ ARADIN NUMARASI NE BNDE AYNI YERİ ARAYAYIM BARİİİİ
sakin ol dostum, niye arıyorsun? senin recoveryde mi sorun çıkarıyor??? numara 0 212 444 0 307. hafta içi 08:30 - 18:00 arası arayabilirsin. anlatta bizde bilelim ne oldu da arayacaksın?
Hayırlı olsun güle güle kullanın
quote:
Orijinalden alıntı: RickRaven
sakin ol dostum, niye arıyorsun? senin recoveryde mi sorun çıkarıyor??? numara 0 212 444 0 307. hafta içi 08:30 - 18:00 arası arayabilirsin. anlatta bizde bilelim ne oldu da arayacaksın?
ya bi arakdaşla daha konuştum onunda recovery sorun yaratmış bende hazırlamıştım kendimi şimdi bitirdim recevoryi oldu 5 dvd başarıyla gerçekleşti.....
quote:
Orijinalden alıntı: speedman
Hayırlı olsun güle güle kullanın
eywllh hocam....
3045et ile tek farkı hdd mi
Konun güzel olmuş eline sağlık.Ancak fazla oyun oynayan pcyi yoran bir kullanıcı değilsin sanırım.Oyunlarda aldığın performans yorumlarınla desteklesen konuyu daha da şık olurdu.;)
Bunlar şikayetvar verileri.Rakamlar o markaya ait şikayet sayısı..Durum buyken HP almak benim için güç olacak.Birde bu makineye neden 3GB ram tercih edilmiş bunu kavrayamadım doğrusu..
quote:
Orijinalden alıntı: SYSOP
Konun güzel olmuş eline sağlık.Ancak fazla oyun oynayan pcyi yoran bir kullanıcı değilsin sanırım.Oyunlarda aldığın performans yorumlarınla desteklesen konuyu daha da şık olurdu.;)
Bunlar şikayetvar verileri.Rakamlar o markaya ait şikayet sayısı..Durum buyken HP almak benim için güç olacak.Birde bu makineye neden 3GB ram tercih edilmiş bunu kavrayamadım doğrusu..
Yanlış tarafından bakmışsınız olaya. Bir markanın şikayet sayısının fazla olması, o markanın çok daha fazla ürün sattığı ile doğru orantılı olarak yükselir.
misal; Sunny 100tane satar 25tane şikayet getirir HP 2000 tane satar 400 tane getirir
Üstteki örnekte HP 400tane şikayet almasına rağmen; şikayet oranı sattığı ürüne göre %20'dir Sunny'nin ise %25.
Burada kalkıp Sunny en az şikayet alan ürün diyebilirmiyiz? Bilmem anlatabildim mi
3030 Et almayı planlıyorm 3031 Et den tek farkı Home Basic var Home Premium ile basic arasında çok fark varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Vapor.Experience
quote:
Orijinalden alıntı: SYSOP
Yanlış tarafından bakmışsınız olaya. Bir markanın şikayet sayısının fazla olması, o markanın çok daha fazla ürün sattığı ile doğru orantılı olarak yükselir.
misal; Sunny 100tane satar 25tane şikayet getirir HP 2000 tane satar 400 tane getirir
Üstteki örnekte HP 400tane şikayet almasına rağmen; şikayet oranı sattığı ürüne göre %20'dir Sunny'nin ise %25.
Burada kalkıp Sunny en az şikayet alan ürün diyebilirmiyiz? Bilmem anlatabildim mi
:) Tabiiki o mantığı kurabiliyorum çokta farklı bir yaklaşım değil bu hatta beklenen cevap.Ancak veriler sadece notebook şikayetlerine ait ve kimse bana kalkıp da HP tek başına Toshiba ve Asus un toplamından daha fazla notebook sattığını söyleyemez veya HP nin Casper ,LG, Samsung, Lenovo, Exper gibi markaların tümünden tek başına daha fazla sattığını söyleyemez öyle değil mi ;)
Şimdilik ürün incelemesinden ziyade alınış serüveni olmuş ama sanırım zamanla bilgiler gelecektir...Üründe E-SATA varmı,Baclite klavye aydınlatmasının gece fotoğraflarını koyarsanız çok hoş olur,wnamp ta ekolayzır ayarlanmışken ses kalitesi nedir,merak ettiklerim bunlar.
Bende aynı şekilde bimekste ki bayana aşık oldum ne hikmetse
birde belirteyim kasanın sol kısmında aşırı ısınma var.Arkadaşım geri vermeyi planlıyor.Eğer o kadar pıypırıklıysanız uzak durun.Ama makina harika tek kalimeyle.Özellikle gece yollarda araba kalmadığı sırada soğuk bir şey yudumlarken kalvyeden yazı yazmak...
ya valla sıfırdan format attım, sürücü güncelledim yinede ısınıyor sol taraf..
quote:
Orijinalden alıntı: kenfat10
Şimdilik ürün incelemesinden ziyade alınış serüveni olmuş ama sanırım zamanla bilgiler gelecektir...Üründe E-SATA varmı,Baclite klavye aydınlatmasının gece fotoğraflarını koyarsanız çok hoş olur,wnamp ta ekolayzır ayarlanmışken ses kalitesi nedir,merak ettiklerim bunlar.
HOCAM ÜRÜNDE E-SATA VAR BENDE ARADIM BU ÖZELLİĞİ.SES KALİTESİ OLARAK ÇOK İYİ TOSHIBA HARMAN KARDON KADAR İYİ HATTA ÇOK DAHA İYİ
Ekran kartının olduğu yer ısınır beyler kasmayın bu kadar :)
arkadaşlar ya bu modeli kullananlar ben dosyalarımı paramak iziyle şifrelemek istiyorum bunu nasıl yaparım????
Arkadaşlar bu modeli aldım ama iyimi ettim kötümü ettim bilemedim. siparişini verdim yarın elimde olur. herhangi bir sorunu varmı acaba. dezavantajları nedir.