3 kez hdd değişimi yapıldığından dolayı ürün değişimi veya para iadesi hakkına sahibim. tercihimi ürün değişiminden yana kullanacağım(daha kısa sürede bilgisayara kavuşacağım için) cuma günü hp koordinatörüm ile görüşmemde muadil ürün olarak ;
hp dv6 3104 (i7 1.6gHz, ati5650, 500gb hdd, 4gb ram) verileceğini söyledi. hpnin bu serisinde ekranda karıncalanma ve/veya dalgalanma olduğunu hepimiz biliyoruz. hpnin i5'li modellerinde kimi bilgisayarlarda ati 5650'ye ilaveten on-board intel ekran kartlarının olduğunu, güç korumada çalışırken intel ekran kartta çalışmasından dolayı karıncalanma/dalgalanmaların görülmediğini forumdaki yorumlardan ve pm attığım 3114 ve 3104 kullanıcılarından öğrendim.
i5 işlemcili bilgisayarların daha az ısındığını da göz önüne almak lazım tabi. i7'nin artı tarafı ise 4 çekirdekli olması ve gelecekte çıkacak uygulamaların muhtemelen 4 çekirdekli işlemcilere yönelik olması.
Sizlere danışmak istediğim konu, hp'nin dv6 3104 teklifini mi kabul edeyim yoksa dv6 3114 mü istiyim?
hp dv6 3104 (i7 1.6gHz, ati5650, 500gb hdd, 4gb ram) hp dv6 3114 (i5 2.66gHz, ati5650, 500gb hdd, 4gb ram)
*Şu anda kullandığım uygulamalar için her iki bilgisayar da yeterli görünüyor.
Ikısıde ii i7 bıraz daha fazla ısınıyor aralarındaki farkta fazla deil hissetmessin ben i7 alırdım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme