Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
21.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu cihazla ilgili sorunlarımızı ve sorularımızı paylaşmak istediğimiz bilgileri bu başlık altında yapabiliriz diye düşündüm..

Sistem özellikleri

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows® 7 Home Premium 64
    işlemci
    Intel® Core™ i5-2410M
    • 2,3 GHz, 3 MB L3 önbellek
    Yonga kümesi
    Intel HM65
    bellek
    bellek
    6 GB DDR3
    Bellek düzeni
    (1 x 2 GB, 1 x 4 GB)
    Maksimum bellek
    8 GB'ye yükseltilebilir DDR3
    Bellek yuvaları
    2 kullanıcı erişimli
    Bilgi Depolama
    Dahili sürücüler
    750 GB SATA (5400 rpm)
    Optik sürücüler
    Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW
    Grafik
    Monitör boyutu (diyagonal)
    39,6 cm (15,6 inç) Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran
    Ekran çözünürlüğü
    1366 x 768
    Grafik
    AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5)
    Genişletme özellikleri
    Yuvalar
    Secure Digital kartlar, Multimedia kartları için Çoklu Dijital Ortam Okuyucusu
    Bağlantı Noktaları
    1 VGA; 1 HDMI; 2 kulaklık çıkışı; 1 mikrofon girişi; 2 USB 2.0; 2 USB 3.0; 1 RJ45
    Ortam aygıtları
    Web kamerası
    Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası (VGA düşük ışık)
    Ses özellikleri
    Beats Ses Sistemi
    Giriş aygıtları
    İşaret aygıtı
    Açma/Kapama düğmesi ve Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen Dokunmatik Yüzey
    Klavye
    Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye
    İletişim
    Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
    Kablosuz teknolojileri
    802.11 b/g/n
    Bluetooth kablosuz ağ iletişimi
    Boyutlar ve ağırlık
    Ürün ağırlığı
    2,91 kg'dan başlayan ağırlık
    Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir
    Ürün boyutları (G x D x Y)
    37,8 x 24,68 x 3,11 cm
    Boyutlar konfigürasyona göre değişiklik gösterir
    Güç
    Güç kaynağı türü
    120 W AC Güç Adaptörü
    Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
    Enerji verimliliği uygunluğu
    ENERGY STAR® onaylı; EPEAT Silver®
    Güvenlik yönetimi
    Güvenlik yönetimi
    Tümleşik parmak izi okuyucusu
    İçindekiler
    Garanti
    2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik
    Ürünle gelen yazılım
    Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil)
    Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden ayrılması
    Kurtarma CD'si/DVD'si oluşturma aracı
    Symantec™ Norton Internet Security™ 2011 (60 günlük canlı güncelleştirme)
    Dizüstü Yardım ve Desteği
    HP Setup
    Setup Manager
    HP Support Assistant
    HP ProtectSmart
    Windows Live Uygulamaları
    HP Games Console
    EasyBits Magic Desktop
    HP CloudDrive (30 günlük deneme) Microsoft Internet Explorer
    Windows Live Messenger
    Adobe Reader
    Adobe Flash Player
    Bu bilgisayar Microsoft® Office 2010 kullanımı için hazırdır. Önceden yüklenmiş Office imajını etkinleştirmek ve tam sürüm özelliklerine sahip olmak için Ürün Anahtarı Kartı veya medya içeren Kutu Ürün satın alın.
    Ürün rengi
    Koyu ombra Metal Kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 5 Ekim 2011; 19:17:22 >

• http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-6010st-intel-core-i5-2410m-23ghz-6gb-750gb-156-tasinabilir-bilgisayar-ll044ea/ProductDetails.aspx?productId=bd760582&categoryId=98

HB de 1562TL

Netten değilde kendim bizzat gidip alabileceğim, istanbul içinde bu fiyata yakın mağaza bilen varmı?
  • ben de almayi dusunuyorum kardes boyle bi konu acmakla iyi yapmissin..memnun musun sen bilgisayardan ?
  • @tyurs Cihaz bugün elime geçti 7 saattir kullanıyorum uana kadar çok memnunum diyebilirim en ufak sorun yada can sıkıcı birseyle karsılasmadım gerçekten hp kaliteli cihaz üretmiş kesinlikle tavsiye ederim.. Bu fiyata alınabilicek en iyi laptop suan..
  • bi arkadaşın parmak izli ve kirli gelmişti seninki sıfır çıktı anlaşılan, yalnız cihazın gerçek resimlerini eklersen daha faydalı olur konu,internet resimlerinde iş yok pek

oyunlarda denedinmi, oyunlarda ve normal kullanımda ses ve ısı ne durumda

bide e-sata yokmu cihazda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 12 Ağustos 2011; 21:33:22 >
  • Merhaba arkadaşlar diğer konuda farklı bir HDD ile boot süresinin vidyosunu eklemiştim. boot inceleme

Gördümki inceleme isteyen arkadaşlar var yarın Oyun sonrası ısı değerleri ekran kartı overclockun oyunlardaki etkisi vs. Bir inceleme yapmayı düşünüyorum tam olarak soruları sorarsanız ona göre yapıym incelemeyi.
  • Ben de alacağım birazdan, arkadaşa gönderilen kirli, parmak izli bilgisayarı görünce biraz tereddüt ettim ama alacağım, umarım bir sorun çıkmaz.
    Alan arkadaşlara hayırlı olsun, bir kaç kullanıcı resmi eklenirse çok daha iyi olur.
    Görüşmek üzere.
  • Yarın gündüz gözü ile gerçek resimlerini ekleyeceğim bana gelen ürün sıfır kendim güvenlik bantlarını açtım hem kutu bantlıydı hemde cihazın kendisi toz bile yoktu oyun performansları çok iyi şuana kadar akıcı oynadığım oyunlar tdu2 ve crysis daha fazlasını zamanla deneyeceğim..
  • Beni de ekleyin:)
  • yarım saat internet gezintisi sonrası sıcaklık  HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA
    %84 te pil ve 4 saat 15 dk kaldı yazıyor.

yarım saat oyun sonrası  HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA

Overclock değerleri  HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA

Oc sonrası oyun  HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA

FPS değerlerinide yarın vidyo olarak Atıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir_recep -- 13 Ağustos 2011; 1:40:15 >

• Arkadaşlar hp'nin sitesinde ati'nin ve sistem biosunun yeni versiyonları var ben kurdum bilginize..
  • başka bi konudada görmüştüm hbden alanlara sıfırmı kutudamı geldı vs sorular sorulmuştu, hbde böyle bişey varmı ki?

Bu arada,

"Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir."

hb kaldırdımı naptı.
  • @aeson01 Evet hb'den alan bi forum üyesi arkadaşımıza sanırım teshir ürünü denk gelmişti ben ondan sonra satın aldım ve kapalı kutu sıfırdı bende sorun olmaı gerci baya alanlar var kimsede sorun olmadı o arkadasımızdan baska sanırım cok sanssız :( suan stoklarında kalmamıs sanırım kaldırdıklarına göre ama eklerler bence çok tutuldu bu model çünki..
  • Ben de son anda yetiştim herhalde, bugün saat 22:10 aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Ben de son anda yetiştim herhalde, bugün saat 22:10 aldım.

Hayırlı olsun inşallah teşhir yada o arkadaşa gelen gibi kullanılmış denk gelmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

Ben de son anda yetiştim herhalde, bugün saat 22:10 aldım.

Hayırlı olsun inşallah teşhir yada o arkadaşa gelen gibi kullanılmış denk gelmez..

Valla öyle bir korku var içimde arkadaşa gönderilen direk bana gönderiliyormuş diye.
    Kimseye söylemeden sabahtan beri içimden geçiriyordum, söyledik artık hadi hayırlısı.
    Bir de abime hediye olarak alıyorum, mahcup olmak var, o en kötüsü.

• kullanılmış, teşhir ürünü denk gelse bile iade yapamazmıyız?
    Hazır ürün tutulmuşken eklediklerinde biraz daha indirseler çook güzel olur yoksa asus alıcaz
  • Tüh ya kaldırılmııııışşş

Arkadaşlar eklerler mi acaba yeniden ?
  • @Feah 2096 Sanmıyorum kullanılmış ürün göndericeklerini içini ferah tut kötü düşünme bana gelirken bende çok öyle düşündüm hemde ben türkiyede olmuycam iade ilede uğraşıcak durumda değildim ve aldım ama ben alırken telefonda görüştüm hb ile dedim kullanılmış ürünler gönderdiğiniz söyleniyor ne diyorsunuz dedi böyle birşey mümkün değil eğer olursada iade hakkınız her zaman var yani sıkıntı olursa sende iade edersin hiç beklemeden..

@tyurs Sanırım en kısa zamanda tekrar eklerler cünki cok tutuldu e bu kadar satıyorken satıştan çekmezler kaldırmadılar aslında stokları bitti sanırım :)

@aeson01 Kullanılmış, Teşhir ürünü gelirse tabiki iade hakkımız var ama işte uğraşmak insanı yıpratıyor neden sıfır almışken git gel ile uğraşalımki tüketici olarak.. Yani paramızla rezil olmayı hiçbirimiz istemeyiz sanırım.. Ama o kullanılmış gelen sanırım hb ile alakalı değil ithalatçı firma ile alakalı mersanın getirmis olduğu bi ürünmüş ve tüm güvenlik etiketleri cihazın üstündeymiş yani hb açsa birdaha öyle paketleme şansı olmazdı dedi alan arkadaşımız ithalatçı firma nasıl böyle basit işler yapar aklım almadı..

• quote:

Sanırım en kısa zamanda tekrar eklerler cünki cok tutuldu e bu kadar satıyorken satıştan çekmezler kaldırmadılar aslında stokları bitti sanırım :)

İnşallah.. Daha önce olmuşmudur acaba stok bitince yeniden indirimli olarak koydukları ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.