Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6010ST LL044EA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
1
Favori
21.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihsen06

kardeş geçmiş olsun diyim yani serviste bu halde gönderiyorsa kime güvencez artık bilemedim.mağazalarda satılan hava üfleyen ufak tüplerden alıp fanların oraları bir temizle bakalım.bide bios ayarlarını güncellesen iyi olur.gerçi bizim modeller farkı ama kasa aynı kasa sadece rengi değişik...altına bence çift fanlı bir soğutucu aldım inan hiç faydası olmuyor sadece kucakta kullanmak için birebir.fanlar son tarafta kaldığı için soğutucunun bir espirisi yok :) arkadasın casperda fan hayvan gibi gözüküyor altta olduğu... hava arkadaan girip işlemciye gidiyor ordanda sol taraftan çıkıyor.arkadaki kısma hava üfle biraz dene bişeyler allah kolaylık versin,kimsenin başınada gelmesin böyle bir durum ?

bu arada nerde kullanıyosun laptopu ? altından felan biraz hava akımı sağla,düz tut,yatakta felan battaniyenin üzerine felan koyma.bide şey dicektim unuttum.araçlarda işlemci ram kullanma kapasitesini gösteren araç çubuğunu masaüstüne koy.mesela 60 70 e çıkınca hemen çalışuyor fan,sürekli açık olan ağır program varsa oda sebeb olabili.yada ctry + alt+ delete yap performasa gir cpu ne kadar işlem yapıyor bak. 4 gb ram i5 2410 işemcim var şu an bu mesajı yzarken cpu % 02 ram % 46.... sıcaklık değerleri cpu 40 cpu1 birinci çekidek 40 cpu1 ikinci çekirdek 34 hard diskte 33 derece.normal cooll ssense ayarında soğuk modda değil... altında soğutucu var fakat onun etkisi yok gibi bişey,pilin orayı soğutuyor oraya geliyor fanların...

bu arada böyle soğuk olması benide şaşırttı,şuan salondayım annem ev temizlediği için bi tek burası müsaatti :) salonda soğuk onun için bu kadar soğuk pc sanırım :) sıcak odadayken felan bu kadar serin olmuyor :)

bios güncel zaten teknik servisin ilk söylediği biosunuzu güncelleyin yani F1.B. Laptop ı thermaltake marka bir soğutucu ile salonda masanın üstünde ya da koltuk üzerinde kullanıyorum yani battaniye filan söz konusu değil.Soğutucuyu kapatınca da zaten sıcaklık değeri pek değişmiyor. Sürekli çalışan en ağır program kaspersky. Onu da 2 aydır kullanıyorum ondan kaynaklandığını sanmıyorum.
    Bu saatten sonra değişime ya da para iadesine gidecem bana hiçbir sorun yok, herşey normal diyemezler. Çünkü aynı model başka bir bilgisayar ile aynı süre ve programda sıcaklık değerlerini (max 80 C) gösterir ekran görüntüsü çıktısı ile servise yolladım. Artık sorunu çözseler dahi 20 işgünü olan tamir süresini aştılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: twentythree

format attım bluetooth surucusunu yuklemeye calıstıgımda ''bu kurulum paketının calıstırılması ıcın bluetooth donanımı acık olmalıdır.'' bunu nerden yapabılırım birde ekran kartı ıkı surucuden olusmuyor mu arkadaslar amd yı yukluyorum ıntel ı yuklemeye calıstıgımdada '' bu sıstem, yazılımı yukleme gereksınımlerını karsılamıyor'' diye uyarı verıyor yardımcı olabılecek arkadas var mı ? şimdeden tesekkurler

sorunu nasıl çözdünüz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megapas

quote:

format attım bluetooth surucusunu yuklemeye calıstıgımda ''bu kurulum paketının calıstırılması ıcın bluetooth donanımı acık olmalıdır.'' bunu nerden yapabılırım birde ekran kartı ıkı surucuden olusmuyor mu arkadaslar amd yı yukluyorum ıntel ı yuklemeye calıstıgımdada '' bu sıstem, yazılımı yukleme gereksınımlerını karsılamıyor'' diye uyarı verıyor yardımcı olabılecek arkadas var mı ? şimdeden tesekkurler

sorunu nasıl çözdünüz ?

hangı sorunu bluetooth mu yoksa ekran kartı sorununu mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megapas

quote:

sorunu nasıl çözdünüz ?

hangı sorunu bluetooth mu yoksa ekran kartı sorununu mu ?

bluetooth ama ben cozemedim direk recoveryden formay cektim bir daha denemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bluetooth konusunda aynen bende format attım ama pil çıkarma yerınde bluetooth la ılgılı açma kapama var ordan kaynaklanıyordu sanırım sorunumuz
  • arkadaşlar 12.8'i yükleyebilen var mı acaba?
    ben amd ekran kartını kullanıyorsam eğer bir zman sonra belirsiz bir anda bilgisayar kitleniyor.ancka intel karta geçtiğimde günlerce açık kalsa bile kitlenme olmuyor.

üst sürümlerde belki aşılmıştır ancak 12.8'e geçemiyorum kartı görmüyor ne yapmam gerek amd n,n kendi sitesinden indiriyorum ama bilgisayarında uygun donanım bulunamammıştır ayağna gelen bir hata veriyor
  • arkadaşlar bilgisayar nasıl?yaklaşık 1 yıldır 1,5 yıldır kullanıyorum hepsiburadadan almıştım?şarj kablosunun ucu çıktı nereden bulabilirim acaba?
  • şuan kullandığım leptoplan bu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.