Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla dediğin yer de dahil her yeri gezdim konum bilgisi yok sadece özellikleri çıkıyor aygıtın. aida64ten baktım o konum bilgisi veriyor ama aygıt yöneticisinden aldığı bilgi. bir de gigabyte'ın 6 series sata check programı var ona baktım o da böyle bişey çıkardı. sorun yok diyo ama biraz saçmaladı sanki tek aygıt görünüyor o da sata III portunda gibi görünüyor

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snadboy -- 8 Mayıs 2011; 18:03:13 >

• dvd nerde? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

dvd nerde? :D

evet edit attım ztn baya bi saçmaladı çünkü
  • doğrusu nerden baktım hatırlamıyorum ama dvd sata 5 olarak görmüştüm. Hdd 0 yani en çok kullanılan sorunsuzda. İsteyen, bu hatanın başka işlemlerde sorun çıkarmayacağına inananlar rahatlıkla kullanabilir. Ama ben ve benim gibi "arkadaş o kadar küçük bi hata değildir" diyenlerin içinde hep bi kurt düşmüş olarak kullanacaklar, ben rahat edemem dedim :)
  • valla dediğin yerde dvd için gelen bilgiler bunlar:

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • haydi beyler bi sonuca bağlayın şu işi laptopu alcaz alamıyoruz aynı donanıma sahip muadilleri 3000 tl den başlıor stoklar tükenmeden alsaydık.
  • BugüN packard bell ts11,acer 5750g ve toshiba l755 lere baktım hepsinde de rev04 yani b2 gözüküyordu.Toshiba l755 ve acer 5750g sorunlu anakart kullanmış olamaz çünkü yeni çıktılar.HP nin söylediği şeyler doğru.Sonuçta intel de b2 gözükebileceğini doğruluyor.Bilgisayarı güvenle alabilirsiniz.

@scorn boşuna iade etmişsin bundan eminim
  • driver controller kısmında yazması gerekiyor yazmamış, ilginç.. Bios gerek

Almak isteyen arkadaşlar, düşünün taşının diğer b2 anakart tartışmalarını okuyun siz karar verin. İki yıl garantili bir ürün olduğunu da unutmayın
  • eksen de HP Pavilion DV6-6020ET LL045EA, i7-2630QM, 4 GB, 500GB, HD6770, 15.6", Win7 Premium 64 Bit (Yeni Versiyon)

yeni revizyon eklemişler ilana =)
  • mecidiyeköy eksen pazar günü açık mı kaça kadar bi de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance
    BugüN packard bell ts11,acer 5750g ve toshiba l755 lere baktım hepsinde de rev04 yani b2 gözüküyordu.Toshiba l755 ve acer 5750g sorunlu anakart kullanmış olamaz çünkü yeni çıktılar.HP nin söylediği şeyler doğru.Sonuçta intel de b2 gözükebileceğini doğruluyor.Bilgisayarı güvenle alabilirsiniz.

@scorn boşuna iade etmişsin bundan eminim

ilginç, eksen hala iade alıyor-muş ki eksen sadece internet satışına 7 gün veriyor. Ben elden aldım ve iade aldılar.
  • o ürünle bu ürün aynımıdır ?

• Ram Slotlarından biri boş Üzerindeki RAM; Micron 4 GB 667 Mhz ddr3; Buna takviye olarak bir 4 GB daha RAM takmak istersek:
    1. Piyasada genelde 1333 Mhz'lik olanlar var (kendisinde takılı olandan bulur muyum bilmiyorum) bu uyumsuzluk ve çalışma perfonmasının düşmesine sebeb olur mu?
    2. Garantiye bir zarar gelir mi?

Cevaplarınızı bekleriz.....

Ayrıca 5. gün oldu artık iade etmeyi düşünmüyorum, bu özellikleri bu fiyata alabileceğimi zannetmiyorum.
  • ya bu ürün bu özellikleriyle neden bu kadar ucuz, diğer hp ürünleri bundan daha az donanıma sahip olduğu halde daha pahalı ?
  • sonunda dayanamadım bimeksten 113lü seriden aldım.
    ancak söylemek istediğim metal bağlantı kısımları emanet gibi duruyor hatta bazı kısımları açılmış şekilde sizlerde de böylemi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3Karaca

sonunda dayanamadım bimeksten 113lü seriden aldım.
    ancak söylemek istediğim metal bağlantı kısımları emanet gibi duruyor hatta bazı kısımları açılmış şekilde sizlerde de böylemi acaba

Nasıl açılmış gibi bende öyle bir şey yok,resmini çekermisin?
  • quote:

metal bağlantı noktaları derken?
  • quote:

açılmış gibi derken iade edilmiş ürünü mü sattıklarını düşünüyorsun? kutu kapalı değilmiydi aldığında?
  • çerçeveyi mi söylüyorsunuz? beyaz gri gibi birşey? bendeki de ayrık gibi emaneten yapıştırmış gibiydi, biraz tırnak atınca aralandı korkup bıraktım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

çerçeveyi mi söylüyorsunuz? beyaz gri gibi birşey? bendeki de ayrık gibi emaneten yapıştırmış gibiydi, biraz tırnak atınca aralandı korkup bıraktım :D

adam yoklayıp bırakmış oscar goes to scorn
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.