Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorn

çerçeveyi mi söylüyorsunuz? beyaz gri gibi birşey? bendeki de ayrık gibi emaneten yapıştırmış gibiydi, biraz tırnak atınca aralandı korkup bıraktım :D

evet (usb eternet dvd ses kısımlarına yapılmış metalik gibi duran uzaktan hoş ancak ellediğinde ne kadar dandik olduğu anlaşılan japonla yapışmış gibi aparat) sabah resim çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

çerçeveyi mi söylüyorsunuz? beyaz gri gibi birşey? bendeki de ayrık gibi emaneten yapıştırmış gibiydi, biraz tırnak atınca aralandı korkup bıraktım :D

adam yoklayıp bırakmış oscar goes to scorn

yazı yazarken bileğim kayıyor gibiydi, dedim bu şerit nicedir?! baktım ki bayağı ucuza kaçılımş, yani sonradan eklenmiş bence laptop'a, tam oturmamış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 9 Mayıs 2011; 2:20:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

adam yoklayıp bırakmış oscar goes to scorn

yazı yazarken bileğim kayıyor gibiydi, dedim bu şerit nicedir?! baktım ki bayağı ucuza kaçılımş, yani sonradan eklenmiş bende laptop'a, tam oturmamış

bende merak ettim simdi o şeriti resim çekebilme imkanın var mı?

• bu kart okuyucu, hoparlör ızgaralarının önünden geçen grimsi metalik şerit kalın gözüküyor ama öyle değil :D
  • quote:

bu kart okuyucu, hoparlör ızgaralarının önünden geçen grimsi metalik şerit kalın gözüküyor ama öyle değil :D

epey sağlam bir görünümü var ama, öyle değil mi?
  • sarı ile çizdiğim kısımda sorun yok ancak kırmızı ile çizdiğim yerde okadar ayrılma var ki altaki birleşim yeri görünüyor.
    anakart hatasını kabul etmeyen hp bunu hiç kabul etmez sanırım. birde dün sonuncu ürünü almıştım bugün iade etmeyi deniycem gelmişşe stoka

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3Karaca

sarı ile çizdiğim kısımda sorun yok ancak kırmızı ile çizdiğim yerde okadar ayrılma var ki altaki birleşim yeri görünüyor.
    anakart hatasını kabul etmeyen hp bunu hiç kabul etmez sanırım. birde dün sonuncu ürünü almıştım bugün iade etmeyi deniycem gelmişşe stoka

evet pek iç açıcı gözükmüyor. herkesde de böylemi üst hoparlor durumu? bide bu alette usb 3.0 var mıydı?

edit: varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgucuk -- 9 Mayıs 2011; 4:06:46 >

• quote:

sarı ile çizdiğim kısımda sorun yok ancak kırmızı ile çizdiğim yerde okadar ayrılma var ki altaki birleşim yeri görünüyor.

ahaha ben diğer tarafı söylüyordum, alttaki bize bakan hoparlör kısmı da çok sağlam değil

• quote:

quote:

ahaha ben diğer tarafı söylüyordum, alttaki bize bakan hoparlör kısmı da çok sağlam değil

İlginç bende ayrılma gibi bir problem yok.Sadece şarja taktığımda yanan küçük beyaz ışık ek yerinden yani yukarıdan bakıldığında hafif bir şekilde görünmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

quote:

İlginç bende ayrılma gibi bir problem yok.Sadece şarja taktığımda yanan küçük beyaz ışık ek yerinden yani yukarıdan bakıldığında hafif bir şekilde görünmekte

herkesde aynı model olduğundan eminiz dimi

• bak bundan eminim sarj ışığı gözüküyor :D
  • quote:

bak bundan eminim sarj ışığı gözüküyor :D

3 modelde aynı olmasına rağmen birisi üst hoparlör, birisi alt hoparlör diğeri şarj girişinin bölüm... :D tek ortak yan ışığı yanıyor ;)))
  • üst hoparlörün etrafı nasıldı hatırlamıyorum belki orda da boşluk vardı:D
  • @m3karaca
    Senin ürünün o kısmı bayağı ayrık gözüküyor,bende öyle değil.Ayrıca usb,dvd'nin olduğu kısımda uyduruk değil gayet sıkıca yapıştırılmış.
    Çok ince ayrıntılara takılmayalım arkadaşlar zevkini çıkarın şu aletin azıcık.

Bu konudan başka bir konu daha olmalı bence,kullanım ve püf noktalarının konuşulduğu yada sürücü,program konuşabileceğimiz,sadece sorunlardan konuşulan bir konu oldu artık burası
  • ürünü değiştirdiler
  • Kullanan arkadaslar bir kullanıcı kulubu olusturmanın zamanı geldımı sızcede ufaktan baslasak ıyı olur gibimw geliyor
  • Arkadaslar Asus ile Hp arasında kararsızlığım devam ederken asusun ses sorunu düşünerek en sonunda dayanamadım ve eksen den biraz önce sadece ram ve hardiski farklı olan dv6-6030Et modelin siparisini verdim, insallah memnun kalırım...
  • valla çok enteresan piyasadaki diğer yeni bilgisayarlarda da b2 diyor, acaba hakkaten yenü üretimede b2 dediler geçtilermi, hakkaten sorun yokmu ? yada varmı... başka model istesem diğerleri daha da iyi olmayacak hem boşuna daha fazla parayı daha fazla performans sunmayacak ve daha çok üzecek bir modelede gidip vermek istemiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

Kullanan arkadaslar bir kullanıcı kulubu olusturmanın zamanı geldımı sızcede ufaktan baslasak ıyı olur gibimw geliyor

aldın mı birader hayırlı olsun nasıl alet asusla karsılastırabılır mısın ?
  • pm attım
    quote:

Orijinalden alıntı: hmet

quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

Kullanan arkadaslar bir kullanıcı kulubu olusturmanın zamanı geldımı sızcede ufaktan baslasak ıyı olur gibimw geliyor

aldın mı birader hayırlı olsun nasıl alet asusla karsılastırabılır mısın ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.