Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amedra

Teknosadan aldım 400 lira indirim ile kampanyaları saolsun.

Bir açıklarmısınız ne kadara aldınız ve nasıl aldınız,kampanya mı var?
  • evet ya kampanya varsa kaçırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

teknosada hp dv6-6020et modeli var mı ya? link verirmisiniz? veya kampanya ile ilgili birşey?
  • teknosa.com'da bulamadım ben.Eğer bimeksten aldığım fiyattan daha uygunsa bunu iade eder oradan alırım,açıkçası 400 lira indirim olacağını hiç sanmıyorum.
  • quote:

sen modelleri karıştırdın heralde teknosada öyle bir indirim olmasına imkan yok
  • Ben Kullandım gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :)
  • teknosada "dv6-6030et" var "dv6-6020et" yok
  • Mrb arkadaslar bende almayı dusunuyorum ve arkadasımda gordum ...6770 ekran kartı 6 gb rem 320 gb hdd confırasyonuna sahıptı cıhaz... ama hıc bır stıtede goremedım arkadasımdakı ısıklı ıdı klavyesı sızınkılerde olemı yoksa ondakı model farklımı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: griffin06

Mrb arkadaslar bende almayı dusunuyorum ve arkadasımda gordum ...6770 ekran kartı 6 gb rem 320 gb hdd confırasyonuna sahıptı cıhaz... ama hıc bır stıtede goremedım arkadasımdakı ısıklı ıdı klavyesı sızınkılerde olemı yoksa ondakı model farklımı ...

burda bahsi geçen ürünhttp://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5059876.html bu üründür.

• maddi sebepler yüzünden son anda masaüstü pc'yi yükseltmeye karar verip almaktan vazgeçmiştim. bence alacak kişiler b2 tedirginliği yaşamasınlar. basit bir silikon hatası ve adamlar artık o hatalı çipsetli anakartlar yeni serilerde yok diyorlar. bu işlerden anlayan ve merak eden açar görür içini, bundan daha açık ve net nasıl anlatabilirler bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

maddi sebepler yüzünden son anda masaüstü pc'yi yükseltmeye karar verip almaktan vazgeçmiştim. bence alacak kişiler b2 tedirginliği yaşamasınlar. basit bir silikon hatası ve adamlar artık o hatalı çipsetli anakartlar yeni serilerde yok diyorlar. bu işlerden anlayan ve merak eden açar görür içini, bundan daha açık ve net nasıl anlatabilirler bilemiyorum.

• Arkadaslar hdmi ile 32 inc pizellence vestel lcd tvye bagladım makınayı crysis 2 nba 2k11 faşan cok guzel oynuyo ama nedense pes ve fifada iyi performans alamıyorum bi ayarı falan mı var acaba oyunlardakı her ayartı denedım duzgun ayarlayamadım.
    ekran kartından yada kablodan olsa crysisle nba olmazdı sadece futbol oyunlardın yapıyo bunu bır bılgısı olan varsa soylerse sevinirim
  • Hocam öneriyor musun bu laptopu ?
    Alalım mı ? Kaça aldın ?
    Isınma sorunu var mı ?
  • sahsen benım fıkrım ıyı crysis 2 vb oyunaları asus n53sn 002v modelıne gore cok daha ıyı oynatıyor.
    ısınma bılegın orda cok az oluyor eger belırlı bır sıcaklıga geldıgınde cool sense sogutuyor benım hosuma gıttı karar sıze kalmıs gene.
    bımeksten kampanyadan aldım 1645 tlye.

Benım sorunun cozumunu bılen varmı ?
    ekran kartının hertz ayarlarından olabılırmı ama olsa bıle nerden yapılıyor bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905batu -- 11 Mayıs 2011; 20:03:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

sahsen benım fıkrım ıyı crysis 2 vb oyunaları asus n53sn 002v modelıne gore cok daha ıyı oynatıyor.
    ısınma bılegın orda cok az oluyor eger belırlı bır sıcaklıga geldıgınde cool sense sogutuyor benım hosuma gıttı karar sıze kalmıs gene.
    bımeksten kampanyadan aldım 1645 tlye.

Benım sorunun cozumunu bılen varmı ?
    ekran kartının hertz ayarlarından olabılırmı ama olsa bıle nerden yapılıyor bu :D

sorun nasıl biraz anlatırmısın?
  • mesala kalecı kale vurusu kullanırken top hızlıca obur tarafa gıderken ekran sankı kasıyor gıbı oluyor akıcılıgı gıdıyor pestede oynarken boyle.
    ekran kartı 1960*1080 cozunurlugun cıkısnı desteklıyor lcdımde full hd sorun olmaması gerekıyor ama tam verım alamıyor daha bu ıste yenıyım bır seyı yanlısmı yapıyorum?
  • quote:

mesala kalecı kale vurusu kullanırken top hızlıca obur tarafa gıderken ekran sankı kasıyor gıbı oluyor akıcılıgı gıdıyor pestede oynarken boyle.
    ekran kartı 1960*1080 cozunurlugun cıkısnı desteklıyor lcdımde full hd sorun olmaması gerekıyor ama tam verım alamıyor daha bu ıste yenıyım bır seyı yanlısmı yapıyorum?

bu konuda bir bilgim yok. autta kasıp sonra kasmaması ısınmadan olabilir mi diye düşündüm. pili çıkartıp ac güçte oynatmayı dene. dediğin herz olayını masaüstüne sağtık -> ekran çözünürlüğü -> gelişmiş ayarlar -> monitor -> ekran yenileme sıklığından ayarlayabilirsin.

• crysiste ısınmayıp peste mı kasıyo ısınma olması ımkansız bence. fanlada denerım bı.
    pil takılı kullanmıyorum zaten ondanda degıl sanırım birde yenıleme hızı ayarlıyp denıyım
    edit:
    dun o ayarlarada bakm ıstım duzelttım yenıleme hızını 60a getırdım ama pek bırsey degısmedeı. buarada kasma dedıgım ekran tıtrıyomus gıbı gelıyor uzun toplarda hızlı ataklarda autlarda falan oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905batu -- 11 Mayıs 2011; 21:38:18 >
  • quote:

crysiste ısınmayıp peste mı kasıyo ısınma olması ımkansız bence. fanlada denerım bı.
    pil takılı kullanmıyorum zaten ondanda degıl sanırım birde yenıleme hızı ayarlıyp denıyım

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

quote:

teknosada hp dv6-6020et modeli var mı ya? link verirmisiniz? veya kampanya ile ilgili birşey?

Arkadaşlar özür dilerim ben bundan yani 6030 et aldım. internetten sipariş verenlere özel indirim var detaylı bilgi için bakabilirsiniz.

Edit: Ben 200 tl hediye çeki ve 200 tl indirimli bonus ile almıştım ama kampanyayı kaldırmışlar bilginizle genede internetten sipariş verin derim 200 tl cebinizde kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 11 Mayıs 2011; 21:45:23 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.