Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yeni bilgisayarlarda çift ekran kartı olduğu için tam olarak çalışmıyormuş linuxta.Biostan intel kartını kapatınca da bilgisayar açılmıyormuş Aldığım bilgisayara da linux da kurmak istiyorum.Emin olabilsem çalışacağından direk sipariş verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: jugglor

teknosa bimeks derken hepsiburada gibi bir site bile %25 indirim yapıyorsa içime kurt düşmesi yeterli oluyor. Acaba diyorum bu ürünlerde gerçekten revizyon chipset hatası varda hp merkez den tüm ülkelere %25 indirim yapın emri mi gönderildi. Hp nin kendi sitesindeki satış fiyatı bile 1499 $ iken bu ne iş arkadaş...

tercih sizindir.. fakat öyle bişey söz konusu olacağını sanmıyorum.. chipset hatasıyla ilgili daha önce bir çok kez açıklama yaptım ben.. arkadaslarda yaptı.. ama tercih sizin tabiki..

• farklı bir konuda tartışmıştık bunu burada da yazayım.. sonundaki harfler sadece model yaratmak için kullanılan harflerdir.. iki bilgisayar arasında hiç bir fark yoktur. tüm özellikleri birebir aynıdır..hp nin sattığı ülkelere göre değiştiğinide sanıyorum bu harflerin mesela avrupada et nin ed olarak değiştini duymuştum.. çok takılmanıza gerek yok.. ikiside aynı bilgisayardır..
  • i7-2630, 6770HD ve 1580 lira?
  • düşün düşün nereye kadar valla siparişi verdim az önce... aklımda 6000st modeli vardı ancak aradaki fiyat farkına bluray okuyucu ve subwoofer değmez diye düşündüm. USB 3.0 2 TB harici diskim zaten var; o yüzden kapasitesi de bana fazla geldi. Fazlayı geçtim 5400 rpm olduğu için soğudum makineden...

Hepsiburada'dan 6020et'yi World Card'a 12 taksit'le 1652'ye aldım.. ancak 75 TL puan eklemesi olacak ve ayrıca hepsiburada'nın 50 +50 TL şeklinde toplam 100 TL hediye çeki var 16 mayıs'a kadar. bu çeklerle de 4 GB Ram desteği falan yapmayı düşünüyorum. Yani makine
    1652-75-100 =1477 TL' ye geldi diyebiliriz sanırım.

bir sorum olacak SSD takmak için üzerindeki HDD yi çıkarmadan 2. HDD takacağımız alan var demi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jugglor -- 14 Mayıs 2011; 11:41:36 >

• bu modelde yok dv7 olan 17inclık modellerde olması lazım
  • quote:

düşün düşün nereye kadar valla siparişi verdim az önce... aklımda 6000st modeli vardı ancak aradaki fiyat farkına bluray okuyucu ve subwoofer değmez diye düşündüm. USB 3.0 2 TB harici diskim zaten var; o yüzden kapasitesi de bana fazla geldi. Fazlayı geçtim 5400 rpm olduğu için soğudum makineden...

Hepsiburada'dan 6020et'yi World Card'a 12 taksit'le 1652'ye aldım.. ancak 75 TL puan eklemesi olacak ve ayrıca hepsiburada'nın 50 +50 TL şeklinde toplam 100 TL hediye çeki var 16 mayıs'a kadar. bu çeklerle de 4 GB Ram desteği falan yapmayı düşünüyorum. Yani makine

bir sorum olacak SSD takmak için üzerindeki HDD yi çıkarmadan 2. HDD takacağımız alan var demi...

hayır yok normal hdd yi çıkartmak gerekiyor

• quote:

düşün düşün nereye kadar valla siparişi verdim az önce... aklımda 6000st modeli vardı ancak aradaki fiyat farkına bluray okuyucu ve subwoofer değmez diye düşündüm. USB 3.0 2 TB harici diskim zaten var; o yüzden kapasitesi de bana fazla geldi. Fazlayı geçtim 5400 rpm olduğu için soğudum makineden...

SSD yi de takarsan, 4gb ram eklersen ve iyide bi soğutucuyla canavar olur bu pc :D hayırlı olsun

• eyvallah barisgucuk. SSD takmak için yuva var diye tahmin ediyordum neyse sağlık olsun bu saatten sonra iptal etmem.. üzerindeki 7200 rpmi hakkını verene kadar aşındırcağız anlaşılan.... SSD yıl sonuna doğru belki. 4 GB ram takviyesi ise Haziran'da.
    Şu anda 3,5 yıllık taş gibi DV6745et laptopumdan yazıyorum. Sırf AMD TL60 işlemciden kurtulmak için ve video render için upgrade ediyorum laptopu, tabi bir de usb 3.0 için...
    Onu da 500- 550 TL ye satmayı planlıyorum..
  • Satan yer varm ı?
    Teknosa filan ?
  • arkadaşlar içinizde chipset hatası olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI-007

arkadaşlar içinizde chipset hatası olan var mı ?

cihazınızda chipset hatası olduğunu düşünüyorsanız seri numarasına bakın 108 altı ise aldığınız yerden para iadesi yada 108 ve üstü seri numaralı cihazlardan alabilirsiniz...
  • Arkadaşlar ben bu ürünü almayı düşünüyorum yarın bimeks'e gidip incelemeyi düşünüyorum ancak oyun oynadıktan sonra sıcaklık değerlerini koyabilmeniz mümkünmü acaba ?
    Ayrıca bu pcde bluray mi dvdrw mi var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImJuNNy -- 15 Mayıs 2011; 21:33:21 >
  • 6030ET almak saçmalık bence. 5400 RPM olduktan sonra isterse 10 TB olsun hdd. (hmm.. tabi 10 TB olsa alınır belki ) usb 3 destekli güzel bi harici al keyfine bak

Bu arada recovery dvd oluştururken sorun yaşayan arkadaşlar (Kurtarma diski oluştururken sorunlar yaşıyoruz gibi bir hata) DVD+R kullanın problem çıkarmaz. paylaşayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

Arkadaşlar ben bu ürünü almayı düşünüyorum yarın bimeks'e gidip incelemeyi düşünüyorum ancak oyun oynadıktan sonra sıcaklık değerlerini koyabilmeniz mümkünmü acaba ?
    Ayrıca bu pcde bluray mi dvdrw mi var ?

Sıcaklık değerleri verildi. dvdrw var pcde.

• quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

6030ET almak saçmalık bence. 5400 RPM olduktan sonra isterse 10 TB olsun hdd. (hmm.. tabi 10 TB olsa alınır belki ) usb 3 destekli güzel bi harici al keyfine bak

Bu arada recovery dvd oluştururken sorun yaşayan arkadaşlar (Kurtarma diski oluştururken sorunlar yaşıyoruz gibi bir hata) DVD+R kullanın problem çıkarmaz. paylaşayım dedim.

data dvd leri yazdırırken -R kullanmanızı tavsiye ederim.. data medialarda -R , mp3 vb.. gibi uygulamaları yedeklerken +r Kullanılması önerilir genelde.. birde kullanmış olduğunuz medialar kutulu kaliteli medialar olursa ( TDK, Memorex vb... ) daha iyi olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Evet biraz geç oldu ama Crysis2 resimlerini ekliyorum
    Oyunda ayarlarda vsync kapalı, grafik modu gelişmiş mod,çözünürlük 1366x768
    Canavar pili çıkık halde direkt adaptöre bağlı şekilde ATİ devreye sokuldu.
    15 dk oyun oynadım 10.dk dan sonra fan devri iyice yükseldi ama bu yükselme fön makinesi sesi gibi değil rüzgar sesinin artması gibi dolayısı ile bana göre rahatsız edici değil.Performans olarak mükemmele yakın diyebilirim resimlerde de göreceğiniz gibi 30 fps nin altına düşmüyor.
    Bugün göztepe Media Markette laptopları incelerken i7 2630 işlemcili 6 GB ramli GT 540 M li Packard Bell gördüm.Crysis2 yi açmışlardı.Hakkaten 6770 in yanından bile geçemez inanılmaz FPS düşüşü vardı.O yüzden ekran kartına hayran oldum diyebilirim
    Isınma konusuna gelirsek eve sol tarafta WASD tuşlarını kullanırken bileğin metalle temas ettiği yerde ısınma mevcut 15 dk bana rahatsızlık vermedi ama 5-6 saat oyun oynayacaklar için sorun olabilir mi bilmiyorum.
    Bu arada fanlı laptop standıyla oyun oynarken sol taraftaki ısınma oldukça azalıyor hardcore oyuncular için böyle birşey düşünülebilir.
    Sıcaklık değerlerini everesten print screen almayı unuttum
    ama işlemci ısısı 15 dk sonra 85 dereceydi
    Şimdi Crysis2 den FPS değerleri

dostum ben de oynarken aşaği yukari ayni fpslerde di oyun sana bişey sorcam bazen sağ üstte kirmizi yazi çiktiğinda donuyormuydu oyun bi de öldügünde entera bastiğinda donmalar oluyor muydu bu sorunlar bende oluyo cevabini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.