Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

@blcksprt yukarda link verdim onu indir ama kurmadan önce eğer başka drivar kurduysan wifi için onu kaldır

Bunu da kurmuştum.6020st altındaki tüm ağ sürücülerini kurdum.Acaba sadece bunu mu kurmam gerekiyodu?
  • su calıstır da cmd yazarak kontrol u ben yapamadım .detaylı acıklıyabilirmisiniz lutfen.bende yapmak ve kontrol etmek ıstıyorumda
  • ben hepsı buradadan aldım 3çgun sabah elımdeydı.onlıne guvenlık onayını yap hemen onaylanır sıparısın.onlıne sıparıs onayı yazan yere basarsan orda detayları goreceksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blcksprt

quote:

@blcksprt yukarda link verdim onu indir ama kurmadan önce eğer başka drivar kurduysan wifi için onu kaldır

Bunu da kurmuştum.6020st altındaki tüm ağ sürücülerini kurdum.Acaba sadece bunu mu kurmam gerekiyodu?

Hp nin sitesinde intel proset ve broadcam için sürücüler var eğer inteli kurduysan inteli kaldır boradcom u da kaldır bilgisayarı aç kapat sadece broadcom u kur sorunun çözülür sanırım.
  • Teşekkürler cevaplarınız için bunu yükleyince çözüldü sorunum.50. driver falandı heralde

• Ralink mi hp ne yapmış böyle aynı modelde hem intelin hem broadcom un hemde ralink wifi sini kullanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 20 Mayıs 2011; 14:25:54 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Tüm sürücüleri yüklememe rağmen kablosuz bağlantı açılmıyor.Aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi üzerinde sarı nokta var problem burada sanırım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım.Var mı çaresini bilen?

ağ denetleyicisinin üzerine sağ tık özellikler.. buradan ayrıntılara gelip donanım kimliğine bakın.. donanım kimliğine baktıktan sonra googlede aratın.. hangi marka olduğunu öğrenin.. öğrendikten sonra hp web sitesinden o markanın driverini indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda sorun çözülecektir..

PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C&REV_00
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_028000
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_0280
    Bunlar çıktı driver identifier diye bir programla arattım 3-4 tane daha sürücü yükledim ama yine olmuyor.

http://d10.devid.info/drv/55/ralinkw7.zip

bu sürücüyü deneyebilirmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

6020ette denedım bende sımdı benımde b3 alacak arkadaslar rahat olsun

su olayi ben yapamadim detayli anlatabilirmisiniz lutfen?
  • quote:

Ralink mi hp ne yapmış böyle aynı modelde hem intelin hem broadcom un hemde ralink wifi sini kullanmış

Ben hiçbir şey anlamadım vallaİnsan cd sini falan koyar bari sürücünün.2 gündür bios dahil bakmadığım yeri kalmadı bilgisayarın bu iş için.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Tüm sürücüleri yüklememe rağmen kablosuz bağlantı açılmıyor.Aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi üzerinde sarı nokta var problem burada sanırım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım.Var mı çaresini bilen?

ağ denetleyicisinin üzerine sağ tık özellikler.. buradan ayrıntılara gelip donanım kimliğine bakın.. donanım kimliğine baktıktan sonra googlede aratın.. hangi marka olduğunu öğrenin.. öğrendikten sonra hp web sitesinden o markanın driverini indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda sorun çözülecektir..

PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C&REV_00
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_028000
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_0280
    Bunlar çıktı driver identifier diye bir programla arattım 3-4 tane daha sürücü yükledim ama yine olmuyor.

http://d10.devid.info/drv/55/ralinkw7.zip

bu sürücüyü deneyebilirmisin ?

Teşekkürler arkadaşım ama şunu şansa yükleyince çalıştı.

• bende yaptım sonunda benımkıde b3.

arkadaslar sonucta serı numaram 114 ve 6000005 yanı laptoplar yenı versıyonlardır.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

arkadaşlar selam,

acaba garantiyi bozmadan bu notebook da harddiski kendimiz değiştirebiliyormuyuz?

Evet Değiştirebilirsiniz.. Aynı durum Ram içinde geçerli..

teşekkürler, eksenbilgisayardan alıyorum 1.654,65 TL. bulabildiğim en uygun fiyat...
  • hp nin sitesinden hangi driveri indr
    irmeliyim ekran karti icin?link verirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

hp nin sitesinden hangi driveri indr
    irmeliyim ekran karti icin?link verirmisiniz

buyrun;

bu intel hd 3000 için;

buda ati 6770m için;

• Arkadaşlar ben de DV6-6020ST modelinden almayı düşünüyorum. Hepsiburada da şu an 1.665 TL

Bonus kart ile alırsam 50 TL puan veriyor. Biraz önce de 500 e 100 kampanyasını gördüm. 500 TL alışverişe 100 TL hediye çeki veriyormuş.

İki kampanyayı da kullanabilirim değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihonline

Arkadaşlar ben de DV6-6020ST modelinden almayı düşünüyorum. Hepsiburada da şu an 1.665 TL

Bonus kart ile alırsam 50 TL puan veriyor. Biraz önce de 500 e 100 kampanyasını gördüm. 500 TL alışverişe 100 TL hediye çeki veriyormuş.

İki kampanyayı da kullanabilirim değil mi arkadaşlar?

tabi kullanabilirsin
  • arkadaşlar bu üründe enter tuşu büyük olanlardan dimi? hb daki ürün görsellerinde küçük gözüküyorda.. birde yukarı aşağı tuşlarının küçük olmasından dolayı sıkıntı yaşayan var mı? ve son bir şey daha.. üzerinde hd webcam varmış.. acaba bunu deneyen var mı? 720p çözünürlükte falan mı görüntü kaydı yapıyor? bu hd webcamde msn de karşı tarafa görüntümüz çok mu net gönderiliyor? teşekkürler
  • HP Mobile Data Protection Sensor diye bir sey var driveri hangisi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulubatlısinan

quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Bu ürün için kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı ?
    Uygun fiyatlı.

Hocam şimdi bu 1.855,90 TL mi yoksa 1.572,80 TL mi ?

• alak mı almayak mı
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.