Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bthnblby

anakartlardan olsa gerek i7 16gb destekliyor ama sanırım hpnin anakartı 8üstünü desteklemiyor.
    zaten asusta 4 slot var bunda 2 8lık ramler olmadan 16 yapmak mumkun degıl.
    16 gbyi napcaksn zaten :D

ya ne biliyim ileride belki gerekir mi acaba diye şey ettim.. ama aslında doğru söylüyosun 16 gb ram ne için gerekebilirki zaten?
    bişey daha sorucam zahmet olmazsa arkadaşlar.. note book.gen.tr'de 6770m sıralamada 59. sıradayken gt550m 47. sırada..
    notebookcheck.net sıralamasında ise 6770m yine aynı şekil 59. sıradayken gt550m 72. sırada..
    acaba neden birinde gt550m öndeyken diğerinde 6770m önde? 6770m bildiğim kadarı ile gt550m den daha üstün bir grafik kartı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 19 Mayıs 2011; 20:22:57 >
  • 6770m gt555 ayarında bır karttır gt550den ustundur.
    senle aynı laptoptan bu laptopa gectım gozle gorulur bır fark var crysis 2de daha rahat oynanıyor.
  • arkadaşlar makinada kaç tane ram yuvası var ? eğer 2 taneyse ramler 2x2 şeklindemi yoksa tek 4 mü?
  • Daha oncede soylenmıstı tek parca 1333 4 gb ram var ustun 2 yuvalı bır anakart
  • Bu ürünü alıpta 7 gün icinde degistirmeyen oldu mu?
  • bende bugün sipariş verdim. haftasonuna denk geldiği için bana ulaşması biraz uzun sürecek herhalde. sorun yaşayan varmı ürünü kullanan arkadaşlardan?
  • arkadaşlar selam,

acaba garantiyi bozmadan bu notebook da harddiski kendimiz değiştirebiliyormuyuz?
  • Bu ürün için kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı ?
    Uygun fiyatlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayWaLker--3

Bu ürün için kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı ?
    Uygun fiyatlı.

• hepsı buradadan aldıgım hpdv6 6020 st ıcın cpu-z de d2 dıyor yanı problem yok anlamınamı gelıyor?

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Tüm sürücüleri yüklememe rağmen kablosuz bağlantı açılmıyor.Aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi üzerinde sarı nokta var problem burada sanırım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım.Var mı çaresini bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

hepsı buradadan aldıgım hpdv6 6020 st ıcın cpu-z de d2 dıyor yanı problem yok anlamınamı gelıyor?

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

CPU sekmesine değil MAINBOARD sekmesine bakacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

arkadaşlar selam,

acaba garantiyi bozmadan bu notebook da harddiski kendimiz değiştirebiliyormuyuz?

Evet Değiştirebilirsiniz.. Aynı durum Ram içinde geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blcksprt

Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Tüm sürücüleri yüklememe rağmen kablosuz bağlantı açılmıyor.Aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi üzerinde sarı nokta var problem burada sanırım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım.Var mı çaresini bilen?

ağ denetleyicisinin üzerine sağ tık özellikler.. buradan ayrıntılara gelip donanım kimliğine bakın.. donanım kimliğine baktıktan sonra googlede aratın.. hangi marka olduğunu öğrenin.. öğrendikten sonra hp web sitesinden o markanın driverini indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda sorun çözülecektir..
  • bu ürünü hepsiburadadan alan arkadaşlar. siparişi verdikten kaç gün sonra ürün elinize ulaştı acaba? dün verdim siparişi hala güvenlik onayı bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprewellll
    Bu ürünü alıpta 7 gün icinde degistirmeyen oldu mu?

?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_metu

bu ürünü hepsiburadadan alan arkadaşlar. siparişi verdikten kaç gün sonra ürün elinize ulaştı acaba? dün verdim siparişi hala güvenlik onayı bekliyor.

16 sında verdim 19 unda geldi.
  • quote:

Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim.Tüm sürücüleri yüklememe rağmen kablosuz bağlantı açılmıyor.Aygıt yöneticisinde ağ denetleyicisi üzerinde sarı nokta var problem burada sanırım ama bir türlü sürücüsünü bulamadım.Var mı çaresini bilen?

Aynı sorunla bende karşılaştım

linkteki sürücüyü yüklerseniz sorununz çözülecek

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

ağ denetleyicisinin üzerine sağ tık özellikler.. buradan ayrıntılara gelip donanım kimliğine bakın.. donanım kimliğine baktıktan sonra googlede aratın.. hangi marka olduğunu öğrenin.. öğrendikten sonra hp web sitesinden o markanın driverini indirip bilgisayarınıza kurduğunuzda sorun çözülecektir..

PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C&REV_00
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&SUBSYS_1637103C
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_028000
    PCI\VEN_1814&DEV_539F&CC_0280
    Bunlar çıktı driver identifier diye bir programla arattım 3-4 tane daha sürücü yükledim ama yine olmuyor.

• @blcksprt yukarda link verdim onu indir ama kurmadan önce eğer başka drivar kurduysan wifi için onu kaldır
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.