Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scorn

667 olsa idi 333 gözükürdü. Niye bilmiyorum ama ddr2 de yarısı gözüküyor (masaüstü ddr2, bi tane ddr2 ve iki tane ddr3 laptop kullandım hep yarısı)

Madem öyle, artık bana müsade. Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Dua edin de kasayı toplayabileyim yakında :D

yorum için teşekkür ederim ins en yakın zamanda istediğin kasayı toplarsın özleyeceksin burdaki b2,b3 kavgalarımızı neyse hadi kendine iyi bak bekleriz arada

• quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

667 olsa idi 333 gözükürdü. Niye bilmiyorum ama ddr2 de yarısı gözüküyor (masaüstü ddr2, bi tane ddr2 ve iki tane ddr3 laptop kullandım hep yarısı)

Madem öyle, artık bana müsade. Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Dua edin de kasayı toplayabileyim yakında :D

yorum için teşekkür ederim ins en yakın zamanda istediğin kasayı toplarsın özleyeceksin burdaki b2,b3 kavgalarımızı neyse hadi kendine iyi bak bekleriz arada

ahaha tabi gelir bakarız arada ayıp ettin

Sağol bu arada, fiyat araştırmasına girdim de bu bulldozer işi sıkıntı.. Neyse hayırlısı diyek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 18 Mayıs 2011; 23:24:18 >

• quote:

tum yorumlar ıcın cok tesekkurler dostum arada ugra buralara haberdar et kasandan bızı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

quote:

tum yorumlar ıcın cok tesekkurler dostum arada ugra buralara haberdar et kasandan bızı :)

ortalığı karıştırmaktan başka bişe yapmadık ki

Zaten bana değil de kardeşime laptop alma durumu var, gene tavsiye sayfasıdır marka kullanıcı topikleridir buralarda olurum görüşürüz

• HP Pavilion DV6-6020ST LL046EA bugun bu modeli sipariş verdim bende araştırmamda zaten 2 modelinde aynısı oldugunu gördüm hb'den aldım sanırım 2-3 güne kadarda elimde olur. Yorumlar genelde olumlu zaten hoşuma gitmez ise 8 gün içinde iade hakkımda var ama performans konusunda yorumlar iyi oldugu için üründe hoşuma gidecektir sanırım. iki ürün linkleri zaten aşagıda mevcut sitede bulunan Win7 X64 tüm sürücüleride indirdim, direk win7 X64 kurmak mantıklımı olur yoksa win7Home pre. bir süre kullanıp sonra mı geceyim ult. sürümüne. Demolardan beli win7 Ult. X64 kullanan biriyim şimdiye kadar bir sorunumda olmadı ama bunu kullanıp işletim sistemini kuran arkadaşların yorumları nelerdir ? (Uygun canta tavsiyeside iyi olur su gecirmez hoş bir canta fena olmaz önümüzdeki ay aktif olucak ceklerle hb'den alabilirim)

HP Pavilion dv6-6020st Entertainment Notebook PC (LL046EA) - Spesifikasyonlar

HP Pavilion dv6-6020et Entertainment Notebook PC (LL045EA) - Spesifikasyonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 19 Mayıs 2011; 1:26:06 >

• kaç liralık çek veriliyor ? bildiğim kadarıyla o laptopu aldığınızda kazanacağınız puanla yalnızca 1 liralık çek alabiliyorsunuz.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49168601/mpage_1/f_/key_//tm.htm

arkadaslar artık vakti gelmıstı pmle modelı bıldırın bana eklıyım sızıde
    not forumda gorduklerı ekledım gozumden kacanlar ıcın kusura bakmasınlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905batu -- 19 Mayıs 2011; 14:50:22 >
  • bende şuanda elimde bulunan leptopumu iade edim hepsiburadadan 6020et modelini almayı düşünüyorum
    1 inci olarak artık bu serilerde sorun olmadığı için bu alişverişi gönül rahatlıyla yapabilirmiyim yok revizyonu bumudur şumudur diye düşünmeden
    2 inci olarak hepsiburadadan alışverişim sağlam olurmu şuan fiyat avantajı olarak orası gözüküyor
  • chipset hatası olmadıgını 3 yoldan falan gosterdıler yukarda dostum ıcın rahat olsun.
    hb hakkında bır fıkrımyok alısverıs yapmadım ordan ama yapıpta pısman olan az dıye bılıyorum.
  • 1 hafta içinde ürünü alacam istanbuldayım buradan alanlar nereyi önerebilir fiyat açısından ve yeni model diyecem ama galiba bu chipset hatası olayı kalkmış gönül rahatlıyla alabiliriz...
  • alabilirsin dostum.
    eksen
    bimeks
    teknosa vb yerlerden alabılırsın.
  • @kirklee ahmet

Bilgisayrina farkli isletim sistemi kuracaksan ilk once rdvd olustur. Ayrica ultimate kurmaya hic gerek yok bence ultimate home premiumdan ayiran en onemli ozellik domain yapisina girmesidir.. Evimizde server olmadigina gore ultime kurmanin amaci nedir.. Bence gereksiz ama siz daha iyi bilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

@marxx'in verdiği linkteki programı indirim testi yaptım. Linkte verilen bilgilere göre DV6 6030et model notebook'um b3 revizyon :D

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

evet bende dv7 6000st için denedim oda b3 :)
  • 6020ette denedım bende sımdı benımde b3 alacak arkadaslar rahat olsun
  • slm arkadaşlar.. acaba bu model max kaç gb ram destekliyor? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

slm arkadaşlar.. acaba bu model max kaç gb ram destekliyor? teşekkürler

max 8gb ram (1333 MHz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

slm arkadaşlar.. acaba bu model max kaç gb ram destekliyor? teşekkürler

max 8gb ram (1333 MHz)

peki bişi sorucam.. ben de sz002v var.. ama kronik ses problemi nedeni ile geri vericem.. ben bunu alırken max16 gb destekler demişti.. hp nin işlemciside bendekiyle aynı ama bu niçin max 8 gb destekliyor?
  • anakartlardan olsa gerek i7 16gb destekliyor ama sanırım hpnin anakartı 8üstünü desteklemiyor.
    zaten asusta 4 slot var bunda 2 8lık ramler olmadan 16 yapmak mumkun degıl.
    16 gbyi napcaksn zaten :D
  • arkadaşlar merhaba.

Acaba 6770m için son driveları nerden bulabilirim ? Daha önce hiç ATİ kullanmadım da.

Teşekkürler
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx#2
    son driver budur. ama stabil calısması ıcın hpnin driverlarından ındırmenzı onerırım
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.