Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ImJuNNy
    HP Pavilion serisi notebooklara hangi firma bakıyor hala anlayamadım :D

mersa bakıyor, koyuncunun lanetini packardbell'de yaşadım :)

Masaüstü sağ tık, değiştirilebilir grafiklerden yüksek performans ile ati çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Arkadaşlar teknosa dan aldığım 6030et modeli geldi hdd yi bölmedikleri için format atıp 64 bit ultimate kurdum.ekran kartı driverlarını kurdum fakat oyunlarda intelin ekran kartını kullanıyor atiyi kullanmak için ne yapmalıyım.teşekkürler.

hp nin kendi sitesinden güncel ati driverini indirmeniz gerekmektedir. amd nin sitesinden indirdiğiniz sürücü değiştirilebilir grafik kartı özelliklerini desteklemiyor. ayrıca bilgisayarınıza harici bir bölme açabilirdiniz.. sorsaydınız keşke burada size tarif edebilirdim..

SaygıLar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

Arkadaşlar bu notebook'u alıcaktım ancak alacağım mağazaki adam hp teknik serivisi kötüleyince vazgeçtim acaba sizin deneyimleriniz varmı servisle ilgili ?

bthnblby nickli arkadasımız bu konuda size en iyi cevabı verecektir diye düşünüyorum. aynı zamanda scorn nickli arkadasımızda basından gecen deneyimi yazmış yukarıda..

SaygıLar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Adam dayanamamış açmış bakmış. olay bu kadar basit arkadaşlar.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

yabancı forumlarda kesin gözüyle bakılan bir kontrol yöntemi var araştırdığım kadarıyla (aygıt yöneticisi, denetim masası, cpu-z, cmd vs. kastetmiyorum) ...

lenovo'lar için aslında ama hp dv6 ile de denenmiş bir yöntem.

forum.notebookreview.com
    Error | NotebookReview
    http://forum.notebookreview.com/7477480-post20.html

peki bunu yapan forumdan biri mi ? yoksa yabancı forumdan mı buldunuz.

Merakımdan soruyorum kesin olarak b3 olduğunu kanıtlayan sebeb nedir? Yanı bu açılan notebook'la forumda almış olan arkadaşların notebook'ları aynı tarihte alınmış o yüzden mi ?

• Arkadaşlar bu laptobu büyük ihtimalle alacağım ama sizlere bir kaç sorum olacak.

1-Laptobun sol alt kısmında biraz ısınma olduğu söyleniyor.Bu ısınma 50-60 TL lik bir soğutucuyla giderilebilir mi?

2-Fazla oyun oynayan bir değilim. Bu laptobu almazsan Asus (N53-SV-SX062) alıcam. Asus un ekran kartı GT540M, 6770M ile fazla fark olur mu?

Teşekkürler.
  • normal kullanımlarda ısınma sorun olmayacaktır dostum oyun oynarken bıle rahatsız edıcek sekılde ısınmıyor daha oncede dedıgım gıbı coolsense sogutma modu ve ıyı bır sogutucuyla 70-75 derece en zorlayan oyunları oynayabılırsın buda yuksek oyunlar ıcın soguk degerlerdır.

ekran kartına gelınce asustan gectıgım ıcın bılıyor 2 gb gt 550mden daha ıyı kıyası kesınlıkle gt555mdir bu kartın. gt 540 ve 550nın baya onunde
  • evet bu fotoğraflarla b2-b3 tartışması artık kapanmış ve yeni revizyon chipset barındıran bir bilgisayar sahibi olduğumuz doğrulanmıştır diye düşünüyorum. bundan sonraki postlarımız lütfen performans, deneyimler, tavsiyeler vs ile ilgili olsun. hep birlikte güle güle kullanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AET119

Arkadaşlar bu laptobu büyük ihtimalle alacağım ama sizlere bir kaç sorum olacak.

1-Laptobun sol alt kısmında biraz ısınma olduğu söyleniyor.Bu ısınma 50-60 TL lik bir soğutucuyla giderilebilir mi?

2-Fazla oyun oynayan bir değilim. Bu laptobu almazsan Asus (N53-SV-SX062) alıcam. Asus un ekran kartı GT540M, 6770M ile fazla fark olur mu?

Teşekkürler.

1- Bahsedilen ısınma oyun sırasında oluyor normal kullanımda buz gibi alet. E oyunu da zaten pc kucağındayken oynamayacağına göre..
    2- GT540 bu ekran kartının çok gerisindedir. bunun muadili GT555dir. eğer bahsettiğin asus modeli ile 6020et arasında fiyat farkı yoksa asus almak çok mantıksız olur. ama asus daha ucuzsa o zaman karar senin tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

Merakımdan soruyorum kesin olarak b3 olduğunu kanıtlayan sebeb nedir? Yanı bu açılan notebook'la forumda almış olan arkadaşların notebook'ları aynı tarihte alınmış o yüzden mi ?

notebookreview.com sitesinden bir kullanıcı. ürünü 22 mart'ta sipariş etmiş ve 4-5 gün sonra ulaşmış. foto da sanırım nisanın ilk günlerine ait. yazılımlarla bakınca onda da b2 görünüyormuş. adam ayrıca overclock uygulamış 6770M'ye (860/975 , 3dMark Vantage: P7611 diyor), buna rağmen ısınma şikayeti yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

evet bu fotoğraflarla b2-b3 tartışması artık kapanmış ve yeni revizyon chipset barındıran bir bilgisayar sahibi olduğumuz doğrulanmıştır diye düşünüyorum. bundan sonraki postlarımız lütfen performans, deneyimler, tavsiyeler vs ile ilgili olsun. hep birlikte güle güle kullanalım

+1
  • Teşekkür ederim açıklama için
    quote:

Orijinalden alıntı: marxx

quote:

Orijinalden alıntı: ka1984

notebookreview.com sitesinden bir kullanıcı. ürünü 22 mart'ta sipariş etmiş ve 4-5 gün sonra ulaşmış. foto da sanırım nisanın ilk günlerine ait. yazılımlarla bakınca onda da b2 görünüyormuş. adam ayrıca overclock uygulamış 6770M'ye (860/975 , 3dMark Vantage: P7611 diyor), buna rağmen ısınma şikayeti yokmuş.

• Arkadaşlar buna 1033mhz 4gb bir ram taksak uyum sorunu meydana gelir mi? 8 gbye çıkarmak için önerileriniz nedir?
  • 1333 Mhz takman gerekir yanlış bilmiyosam Mhz lerin aynı olması gerekiyo,

Klavyeyle ilgili bir soru : Yön tuşlarına alışabildiniz mi ve klavye aydınlatmalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popokio -- 18 Mayıs 2011; 21:21:37 >
  • 1333 takmazsan dusuk olan hızda calısır ramler o yuzden 1333 takman senın lehıne.
    yontuslarına alıstım ama oyunluk olmamıs tuslar.
    aydınlatma yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: popokio

1333 Mhz takman gerekir yanlış bilmiyosam Mhz lerin aynı olması gerekiyo,

Bir arkadaş içindeki laptopta takılı olan ramin 4gb 667mhz olduğunu söylemişti. ikinci ram 1333 olursa nasıl çalışacak onu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

1333 takmazsan dusuk olan hızda calısır ramler o yuzden 1333 takman senın lehıne.
    yontuslarına alıstım ama oyunluk olmamıs tuslar.
    aydınlatma yok dostum

bunun ramleri 1333 MHZ miydi kesin? ram konusu açılınca karıştırdım kusura bakmayın
  • icinde 1333 mhz micron vardır arkadaslar merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

Arkadaşlar yanında gelen ramin markasını ve ürün kodunu paylaşabilirmisiniz teşekkürler

buyrun;

burda 667 Mhz gözüküyor bir yanlış olmasın

• 667 olsa idi 333 gözükürdü. Niye bilmiyorum ama ddr2 de yarısı gözüküyor (masaüstü ddr2, bi tane ddr2 ve iki tane ddr3 laptop kullandım hep yarısı)

Madem öyle, artık bana müsade. Kullanan arkadaşlara hayırlı olsun. Dua edin de kasayı toplayabileyim yakında :D
  • @marxx'in verdiği linkteki programı indirim testi yaptım. Linkte verilen bilgilere göre DV6 6030et model notebook'um b3 revizyon :D

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.