Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barisgucuk

3.)ekran kartı en az almış ama yinede 6.9 almış. 7.9 üzerinde 6.9 laptop için çok iyi bir rakam

Ben de öyle düşünmüştüm de yine de sorayım dedim teşekkürler.. (İlgilenen diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkür)
  • quote:

Orijinalden alıntı: popokio

quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

3.)ekran kartı en az almış ama yinede 6.9 almış. 7.9 üzerinde 6.9 laptop için çok iyi bir rakam

Ben de öyle düşünmüştüm de yine de sorayım dedim teşekkürler.. (İlgilenen diğer arkadaşlara da ayrıca teşekkür)

ne demek görevimiz.
  • Bimekste baktım hdd 5.9 alıyodu.Görevliye sordum niye düşük diye 5400 le 7200 e aynı puanı veriyo dedi, anlamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthnblby

Arkadaslar bios guncellemesı nasıl yapıcaz bıos guncellemesı ıcın program - driver bulamadım yardım edebılecek olan varmı

bilgisayarınız için gerekli driverlerwww.hp.com.tr sitesinden yukarıda destek ve sürücüler kısmına bilgisayarınızın product number (xx111ea) olan rakamı yazdığınızda yada bilgisayarınızın tam ismi olan Hp Pavilion dv6-6020st şeklinde belirtirseniz sürücüleriniz bilgisayar bilgileriniz vb.. gibi dökümanlar karsınıza gelecektir.. ufak bir püf noktası bilgisayarınızın modelini yazdıktan sonra türkçe sitede bulamadıysanız sürücünüzü ingilizce siteye bakmanızı tavsiye ederim..

SaygıLar..

• quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Arkadaslar bios guncellemesı nasıl yapıcaz bıos guncellemesı ıcın program - driver bulamadım yardım edebılecek olan varmı

bilgisayarınız için gerekli driverlerwww.hp.com.tr sitesinden yukarıda destek ve sürücüler kısmına bilgisayarınızın product number (xx111ea) olan rakamı yazdığınızda yada bilgisayarınızın tam ismi olan Hp Pavilion dv6-6020st şeklinde belirtirseniz sürücüleriniz bilgisayar bilgileriniz vb.. gibi dökümanlar karsınıza gelecektir.. ufak bir püf noktası bilgisayarınızın modelini yazdıktan sonra türkçe sitede bulamadıysanız sürücünüzü ingilizce siteye bakmanızı tavsiye ederim..

SaygıLar..

teşekkürler buldum sonradan

• quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

quote:

Orijinalden alıntı: marxx

hepsiburada'da iki farklı i5 li model var, birisi 1541 lira peşin fiyatına taksitle. DV6-6020ET olanlar ise peşin fiyatına taksitle 1669 lira. almayı düşünenlere duyurulur.

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd760579
    bunu mu dıyorsun?

DV6-6005ET

• Adam dayanamamış açmış bakmış. olay bu kadar basit arkadaşlar.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

yabancı forumlarda kesin gözüyle bakılan bir kontrol yöntemi var araştırdığım kadarıyla (aygıt yöneticisi, denetim masası, cpu-z, cmd vs. kastetmiyorum) ...

lenovo'lar için aslında ama hp dv6 ile de denenmiş bir yöntem.

forum.notebookreview.com
    Error | NotebookReview
    http://forum.notebookreview.com/7477480-post20.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 18 Mayıs 2011; 6:14:05 >

• quote:

Adam dayanamamış açmış bakmış. olay bu kadar basit arkadaşlar.

yabancı forumlarda kesin gözüyle bakılan bir kontrol yöntemi var araştırdığım kadarıyla (aygıt yöneticisi, denetim masası, cpu-z, cmd vs. kastetmiyorum) ...

forum.notebookreview.com
    Error | NotebookReview

inanmayanlar ınanır heralde artık

• quote:

quote:

Adam dayanamamış açmış bakmış. olay bu kadar basit arkadaşlar.

forum.notebookreview.com
    Error | NotebookReview

inanmayanlar ınanır heralde artık

öncelikle "marxx"'e teşekkür ederek yorumuma başlamak istiyorum. bizi uzun süren kaostan kurtaran adam kendisine ben nacizane teşekkürlerimi sunuyorum. aslında bu b2 konusu daha ilk sayflardan beri tartışılan 9 sayfaya kadar artan inananı, inanmayanı, kararsız kalanıyla ne olduğu belirsiz bir yere gidiyordu.... ki bu resimler ortaya çıktı olayda son nokta konuldu. neymiş "HP hatalı chipset satmıyormuş." niye adam hatalıyı bedava hatasızla değiştirmek yerine piyasaya sunsun hiç akıla mantığa uymuyordu. neyse artık bu sorunda halledildiğine göre; bu f/p canavarını almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. bu ürünü alacaklar tabi alırken üste "bthnblby" arkadaşımızn belirtiği eksilerle artılarını tartıp almamız daha iyi olacaktır

bugune kadar yorumu olan katkıda bulunan herkese teşekkürler. iyi günler saygılar

• Buradanda laptopun B2 olmadığı kanıtlanmış oldu herkese geçmiş olsun,içine dert olanlar artık sıkıntı yapmasın.Laptop hatasız,uygun fiyatlı ve performans canavarı.
    Bu sorunu da hallettiğimize ve hp alnının akıyla çıktığına göre başka sorunlar bulalım hadi kendimize yada bunu en iyi başka marka laptop sahipleri yapıyor karalamak için onlar gelip sorun bulsunlar hadi çünkü bu fiyata daha iyisi yok
  • Aslında laptopu alan arkadaşlar bir inceleme yapsa çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaSaJaY

Aslında laptopu alan arkadaşlar bir inceleme yapsa çok iyi olurdu.

dostum yukarda yazdıgım ufak bır ınceleme var ordan bakarsan yardımcı olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatosus

Buradanda laptopun B2 olmadığı kanıtlanmış oldu herkese geçmiş olsun,içine dert olanlar artık sıkıntı yapmasın.Laptop hatasız,uygun fiyatlı ve performans canavarı.
    Bu sorunu da hallettiğimize ve hp alnının akıyla çıktığına göre başka sorunlar bulalım hadi kendimize yada bunu en iyi başka marka laptop sahipleri yapıyor karalamak için onlar gelip sorun bulsunlar hadi çünkü bu fiyata daha iyisi yok

(bkz: lafı gediğine koymak)

• En başından beri biliyorum dermişim
    Bazı arkadaşlar boşu boşuna laptoplarını geri verdiler.Hakkaten bu fiyata böyle gelişmiş model laptop zor alınır.
    Hepimize geçmiş olsun
  • dunden beri metro 2033 oynuyorum en ufak bir isinma veya baska problem yok.piyasayi cok fena dagitti zaten.hepsi buradadan kampayadan aldim 1660 tl ye.hemde vade farksiz 12 ay taksitle.bugun baktim kalmamis galiba.yani sinirli sayida.her seyi tek kelime ile mukemmel.
  • Arkadaşlar bu notebook'u alıcaktım ancak alacağım mağazaki adam hp teknik serivisi kötüleyince vazgeçtim acaba sizin deneyimleriniz varmı servisle ilgili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImJuNNy

Arkadaşlar bu notebook'u alıcaktım ancak alacağım mağazaki adam hp teknik serivisi kötüleyince vazgeçtim acaba sizin deneyimleriniz varmı servisle ilgili ?

Hayatınızda hiçbir zaman satıcının lafıyla ne mal alın ne fikir edinin.Şimdiye kadar ne zaman satıcıların fikirlerine inandım,her zaman pişman oldum.HP'nin servisi eskiden kötüydü fakat şu anda hiçbir sorun yok,hp başlığı altında zaten servis başlığı var orayı inceleyebilirsiniz.
  • eksen niye iade onu anlamadım.

Ek, hp'nin teknik servisi beni gün içinde arayacağız diyip 3 gün sonra aradılar. Ama iade sebebi olarak müşteri memnuniyetsiziği yazıp hatalı olmadığı halde iade aldılarsa ki öyle gözüküyor, takdir ettik kendilerini. Buradan koyuncuya selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 18 Mayıs 2011; 17:25:23 >
  • Arkadaşlar teknosa dan aldığım 6030et modeli geldi hdd yi bölmedikleri için format atıp 64 bit ultimate kurdum.ekran kartı driverlarını kurdum fakat oyunlarda intelin ekran kartını kullanıyor atiyi kullanmak için ne yapmalıyım.teşekkürler.
  • HP Pavilion serisi notebooklara hangi firma bakıyor hala anlayamadım :D
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.