Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozanulusoy

hp de kasa sağlam olsa ve b2 sorunu olmasaydı asus dan daha albenisi yüksek olurdu...

ben bu fikirlerinize katılmıyorum kasa sağlamlığı konusunda bazı arkadaslar sorun yaşamış olabilir.. fakat hp müşteri hizmetlerini arayıp cevap alabilmişlermi bu önemli.. ayrıca b2 sorunu hp ye özel bir sorun değildir.. bunu sürekli hp ye mal etmenize gerek yok.. bir çok konuda gerekli acıklama yapıldı.. bazı eleştrileriniz görüşün yanında hp almak isteyen arkadasları yanıltıyor... fikirlerinizi söylerken aslıyla astarıyla açıklarsanız daha iyi yardımcı olursunuz arkadaslara..

SaygıLar..
  • Arkadaşlar hepsiburadadan bu modeli alan oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

quote:

Orijinalden alıntı: ozanulusoy

hp de kasa sağlam olsa ve b2 sorunu olmasaydı asus dan daha albenisi yüksek olurdu...

ben bu fikirlerinize katılmıyorum kasa sağlamlığı konusunda bazı arkadaslar sorun yaşamış olabilir.. fakat hp müşteri hizmetlerini arayıp cevap alabilmişlermi bu önemli.. ayrıca b2 sorunu hp ye özel bir sorun değildir.. bunu sürekli hp ye mal etmenize gerek yok.. bir çok konuda gerekli acıklama yapıldı.. bazı eleştrileriniz görüşün yanında hp almak isteyen arkadasları yanıltıyor... fikirlerinizi söylerken aslıyla astarıyla açıklarsanız daha iyi yardımcı olursunuz arkadaslara..

SaygıLar..

ben asus servisini her aradımda cevap aldım ölen saat 12 ile 2 arası aramayın bosuna ölen arasına denk geliyor birde aksam 5 den sonra ama onun dısındaki zamanlarda hemen açılıyor telefonlar ve ellerinden geldikce yardımcı oluyorlar

• bugun bende dv6020st aldim hepsi buradadan cok super bir laptop asus n53 alacaktim.ekran karti ve ozellikleri cok daha iyi
  • bu 2 model arasındaki fark nedir? resmi sitesinden baktım bi fark göremedim de...
    dv6-6020st (LL046EA) dv6-6020et (LL045EA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tactless_61 -- 17 Mayıs 2011; 18:07:03 >
  • Arkadaslar bios guncellemesı nasıl yapıcaz bıos guncellemesı ıcın program - driver bulamadım yardım edebılecek olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ossssy

bugun bende dv6020st aldim hepsi buradadan cok super bir laptop asus n53 alacaktim.ekran karti ve ozellikleri cok daha iyi

Kaç günde geldi ürününüz ?
  • @barisgucuk

09 anakart çıktı mı? arkadaş yanlış yere bakmış olabilir, güney köprüsü hm65 ve 04 (b2) idi benim aldığım modelde, aşağıdaki de benim çekimim.

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)

ekleme; bana gönderilmiş olan mesajı da ekleyeyim, bios link'i de var; (evet mesaj olarak hp'ye anlattıklarımla alakası yok, kopyala yapıştır cevap vermiş adam..)

Hewlett Packard Musteri Hizmetleri:

Iyi gunler scorn Bey,
    Oncelikle bize HP Turkiye Web Sitemizden e-posta ile ulastiginiz icin tesekkur ederiz.

Ben Suleyman, almis oldugunuz urun ile ilgili olarak size yardimci olmaya calisacagim.
    Isinma sorunu fanlarin tozlanmasindan kaynaklanabilmekte veya kullanilan programlar, yapilan islemler, bilgisayarinizin acik kalma suresi ve elektriksel akis duzenine baglidir. Bundan dolayi sicaklik degerleri kullanicilarimizin, bilgisayarlarinda yaptiklari islemlere gore farklilik gosterdigi icin net bir sicaklik degeri verilememktedir. Ancak cihazinizda hissedilir sekilde isinma, isinmadan kapanmalar veya donmalar kaynaklaniyor ise bu bir problemdir diyebiliriz.
    Cihazimizda olusan isinma ile ilgili olarak BIOS yazilimini guncellemeniz gerekmektedir.BIOS anakartinizda fan ve enerji saglayan sistemin yazilimidir. BIOS dosyasini indiriniz ve asagidaki yonergeleri izleyerek bilgisayariniza kurunuz.

sp52412.exe [1/1, 4.94M] link= ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp52001-52500/sp52412.exe

NOT:Adaptor fisi ve batarya disindaki, butun kablo baglantilarini (usb ve digerleri dahil) cikartiniz. Butun acik uygulamar kapali iken (kablosuz yada internet baglantilari dahil) bu dosyayi calistirip yonergeleri takip ederek bios guncelleme islemini tamamlayiniz.
    NOT: Bu islemler yapilmadan once mutlaka onemli bilgilerinizin yedegini almanizi oneririz.
    Bios guncellemesinden sonra asagidaki adimlari takip edebilirsiniz.
    Bilgisayar ilk acilirken HP INVENT ekraninda "F10" tusuna basarak BIOS menusune giriniz.
    Menu icerisinden "SYSTEM CONFIGURATION" yazan sekmeye geliniz ve icerisindeki "FAN ALWAYS ON" i secerek "ENTER" tusuna basiniz. Acilan sekmede "ENABLED" isaretliyip enter tusuna basiniz. Sonra tekrar "F10" tusuna basiniz ve "yes" enter diyerek, tamamen "BIOS" menusunden cikiyoruz.
    Daha sonra asagidaki adreste fan temizleme ile ilgili bilgiler bulunmaktadir. Dilerseniz bu islemleri uygulayabilirsiniz.

Sorunun devam etmesi durumunda cihazinizda donanimsal bir sorun soz konusu olabilir. Dolayisi ile onarim merkezimize yonlendirebilirsiniz

NOT: Onarim merkezine yonlendirme gerceklestirmeden once onemli bilgilerinizin yedegini olusturmanizi onermekteyiz. Onarim merkezlerimiz 09:00-18:00 saatleri arasinda calismaktadir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 17 Mayıs 2011; 18:30:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

bu 2 model arasındaki fark nedir? resmi sitesinden baktım bi fark göremedim de...

ikisi arasında bir fark yok. farklı ülkelerde çıkmış model fazla olsun diye yapılmış bir şey olsa gerek.

scorn; suan bir bigim yok arkadaş akşam upload etcek, akşam açıklığa kavuşur durum. bende merak ediyorum suan resimden sonra.

bthnblby; biosu nerden güncellediğini akşam ögrenirim.
  • 6020et driverlarına koymamıslar bıos update ı 6030et e koymuslar ordan ındırdım sagol scorn genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

bu 2 model arasındaki fark nedir? resmi sitesinden baktım bi fark göremedim de...

ikisi arasında bir fark yok. farklı ülkelerde çıkmış model fazla olsun diye yapılmış bir şey olsa gerek.

scorn; suan bir bigim yok arkadaş akşam upload etcek, akşam açıklığa kavuşur durum. bende merak ediyorum suan resimden sonra.

bthnblby; biosu nerden güncellediğini akşam ögrenirim.

güncellemeden sonraki son durum bu şekilde gözüküyor
    http://i53.tinypic.com/2z5mx6h.jpg

cpu-z yanlış gösteriyoda olabilr başka programlardan uploadlayan olursa yine ekleme yapacağım.

• cpu-z yenisini indirmeyi deneyin, benim kullandığım 1.57, sizinki 1.49

hatta 1.57'den sonra çıkmış ise ikisi ile birden bakarsanız daha iyi olur :)
  • bios update yapmaya calstım ama sonuc gen aynı degısen bırsey olamdı bırseyı yanlıs yapmıs olamam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905batu -- 17 Mayıs 2011; 18:57:00 >
  • benim de bios günceldi, o yüzden "bios güncellenince doğru gösteriyor" tabirine karşı tekrar yorum yazdım
  • bios update yaptım ama bıos surumu ve tarıhı degısmedı ama normal update yaptı anlamadım gıttı
  • Bu DV6 6020 çok güzel laptop cok beğendim yakın zamanda almayı düşünüyorum, fakat kullananlara sorularım olacak

1-Bu moteboook'un eksileri neler ?

2-Bu bios güncel olmassa ne olur? (b2 b3 revizyon v.s muhabbetini hiç anlamadım birisi açıklarsa çok makbule geçer.)

3-En az puanı ekran kartı almış ekrandan yana sıkıntısı olan var mı? bildiğim kadarıyla bu laptopun ekran kartı baya iyi
    quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Edit: Bir de fiyatı sürekli indirime giriyo bu laptopun şimdi de 19 Mayıs nedeniyle indirimde bir kaç farklı yerde , elden çıkarmaya mı çalışıyolar ne yapıyolar anlamadım dertlerini işkilleniyo insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popokio -- 17 Mayıs 2011; 19:10:03 >

• 1-eksileri artıları yukarlarda yazmıstım okuyabılırsın

2- hatalı hatasız chıpset gorunmesıyle alakalı b2 gorunuyor ama hatalı oldugunu acıkcası pek dusunmuyorum egerkı seri nosu 108 uzerındeyse.

3-urun cıft ekran kartlı o degerler onboard ekran kartınındır buyuk ıhtımal zaten windows puanlaması cok onemlı degıl dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: popokio

Bu DV6 6020 çok güzel laptop cok beğendim yakın zamanda almayı düşünüyorum, fakat kullananlara sorularım olacak

1-Bu moteboook'un eksileri neler ?

2-Bu bios güncel olmassa ne olur? (b2 b3 revizyon v.s muhabbetini hiç anlamadım birisi açıklarsa çok makbule geçer.)

3-En az puanı ekran kartı almış ekrandan yana sıkıntısı olan var mı? bildiğim kadarıyla bu laptopun ekran kartı baya iyi
    quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

1.) eksileri gövdenin azda olsa ısıyı iletmesi, kenar gri şeritin çok da kaliteli olmaması gibi gözüküyor.

2.) b2 revizyon muhabbeti; intelin açıklamasına göre "2-3 sene sonra %5lik performans kaybı" diye geçiyor.

3.)ekran kartı en az almış ama yinede 6.9 almış. 7.9 üzerinde 6.9 laptop için çok iyi bir rakam

• valla 3 gunde elime gecti.cok anlamam bs den ama cok hizli ses , goruntu mukemmel.elden cikarmak icin indirim olmustur yorumuna katilmiyorum.asus iyice fiyatlarini yukseltti nasil olsa satiyor diye.sonucta 2 yil garantili.eger bir problem cikarsa degistirirler.
  • o 7.7 değerinin sebebi sdd, yoksa 6 civarı puan alıyor hdd
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.