Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında şöyle birşey de var bu laptopta 2 adet sata var hem disk için hem de dvd-rw sürücüsü için E-sata yani 3.sata girişi yok.Gene de problem yaşarmıyız acaba
  • Eksen'e konuyla ilgili attığım msja verilen cevap

Değerli müşterimiz;

HP Pavilion DV6-6020ET LL045EA Model kodlu ürün yeni jenerasyon ürünlerdendir.
    Distribitör firma ve HP Türkiyeden alınan bilgi bu yöndedir.
    Eğer ürünün içeriği ilgili hala şüpheleriniz var ise HP Teknik servisine ürünün seri numarasını bildirerek,
    İlk ağızdan da bilgi alabilirsiniz.

Selamlar

Hp ye de mail attım bakalım ne zaman dönecekler
  • Abux seninkide B2 çıktı sanırım?
    Bu durumda Eksendeki tüm cihazlar b2 köprülü mantığını kurabiliriz sanırım..
  • Evet B2 ama hepsi için böyle midir bende bilmiyorum
  • Bende eksenbilgisayardan heran sipariş verebilirim arkadaşlar, bu intel yonga seti yeni seri eski seri falan okudum. Alan arkadaşlarınki nasıl yeni serimi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asavas

Bende eksenbilgisayardan heran sipariş verebilirim arkadaşlar, bu intel yonga seti yeni seri eski seri falan okudum. Alan arkadaşlarınki nasıl yeni serimi acaba?

Bugün sabah siparişi verecektim ama bu durumda almak çok mantıklı bir durum değil.. intelin konu hakkındaki açıklamalarını internetten bulabilirsiniz..

biraz bekleyin derim.. diğer mağazalara da gelecektir..
    oralardan alan arkadaşlara sorarız öyle alırız
  • yeni revizyon asusunkinden farklı gorunuyor degerler
     HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren
    quote:

Bende eksenbilgisayardan heran sipariş verebilirim arkadaşlar, bu intel yonga seti yeni seri eski seri falan okudum. Alan arkadaşlarınki nasıl yeni serimi acaba?

Bugün sabah siparişi verecektim ama bu durumda almak çok mantıklı bir durum değil.. intelin konu hakkındaki açıklamalarını internetten bulabilirsiniz..

biraz bekleyin derim.. diğer mağazalara da gelecektir..
    oralardan alan arkadaşlara sorarız öyle alırız

Siparişi vermiştim bile, ne yapayım artık hayırlısı inşallah yarın gelince görürüm. Teşekkürlerrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 28 Nisan 2011; 13:23:09 >
  • hp tarafında çok güzel haberler geliyor yazıcı tarafı da atakta haberini okudum.

Yeni Officejet Yazıcıları İle Maksimum Verimlilik Sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ecealsancak

hp tarafında çok güzel haberler geliyor yazıcı tarafı da atakta haberini okudum.

Ne alaka?

• quote:

quote:

hp tarafında çok güzel haberler geliyor yazıcı tarafı da atakta haberini okudum.

Ne alaka?

Ahaha hakkat ne alaka? :)

eksen ve mersa ile görüştüm, mersa hp ile görüşüp sonucu bildirecekmiş. eksen salı günü mersa'ya ürün gönderiyormuş, o sebep ile pazartesi akşam ya da salı sabahına kadar laptop bende kalacak.

isteyen arkadaşlar biraz daha araştırıp bu çipset hatasının ne derece sorunlu olduğunu öğrenip isterlerse bu laptop'u kullansınlar, donanım olarak ısınması dışında piyasadaki uçuk fiyatlılar dışında rakipsiz birinci. bu arada laptop'u alıp anakart değişimi de isteyebilirsiniz. e arkadaş sen niye iade etmeye çalışıyorsun derseniz laptop'larla arayı bi türlü düzeltemedim artık masaüstüne geri dönüş yapıcam kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

quote:

quote:

Ne alaka?

Ahaha hakkat ne alaka? :)

eksen ve mersa ile görüştüm, mersa hp ile görüşüp sonucu bildirecekmiş. eksen salı günü mersa'ya ürün gönderiyormuş, o sebep ile pazartesi akşam ya da salı sabahına kadar laptop bende kalacak.

isteyen arkadaşlar biraz daha araştırıp bu çipset hatasının ne derece sorunlu olduğunu öğrenip isterlerse bu laptop'u kullansınlar, donanım olarak ısınması dışında piyasadaki uçuk fiyatlılar dışında rakipsiz birinci. bu arada laptop'u alıp anakart değişimi de isteyebilirsiniz. e arkadaş sen niye iade etmeye çalışıyorsun derseniz laptop'larla arayı bi türlü düzeltemedim artık masaüstüne geri dönüş yapıcam kesin

Hocam değişimle ilgili mi görüştün yoksa Gerçekten arızalı çipe sahip olup olmadığını mı?

• merhaba arkadaşlar,nereye yazacağımı bilemedim,böyle bir sorum olacak,yardımıcı olabilirmisiniz.ben hp notebook aldım,yeni programlar yükledim,şimdi bilgisayarım açılırken bir menü geliyor,))

boot from a
    Drive 0: primary 00 Win vista/2008 NTFS System
    primary 01 win vista/2008 NTFS
    primary 01 Linux NTFS
    primary 02 Win vista/2008 NTFS Recovery

diye bir blöüm çıkıyor ilk açılışta,ilk sıradakini seçip,enter a basıp geçince sitem sorunsuzca açılıyor ama,ben bu ekranın gelmeden normal olarak bilgisayarın açılmasını istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum,açık bir şekilde anlatırsanız yapacaklarımı sevinirim...
  • Ben daha fazla laptopsuz beklemedim ve 3046 siparişi verdim mecbur.. içimde hep bir uhte olarak kalacaktır bu makineyi kullanamamak
  • Ben de cumartesi eksenden almayi dusunuyodum. Simdi ne yapcagimi valla bilmiyorum.. Verdiginiz linkte bu dikkatimi cekti.

HP bilgisayarımı, Mart 2011 tarihinde veya sonrasında satın aldım, ama yonga seti numarası “B2” olarak gözüküyor. Yeni HP bilgisayarım etkilenmişmidir?
    Hayır, Mart 2011 tarihinden başlayarak gönderilen bilgisayarlar bu sorundan etkilenmemiştir. Bu özel sorun için, Microsoft® Windows® Aygıt Yöneticisi ve diğer üçüncü parti uygulamaları/araçları "B3" yonga seti Düzeltme Numarasını "B2" olarak bildirebilir.
    HP masaüstü ve dizüstü bilgisayarları için, seri numarası ve Windows Aygıt Yöneticisi birleşimi, HP bilgisayarın etkilenip etkilenmediğini belirlemede uygun bir şekilde kullanılmalıdır .

Belki de sorunlu degildir bilmiyorum tam olarak fazla bi bilgiye de sahip degilim ama sanirim alacam..
  • dediğiniz yazıyı görmemiştim fakat aygıt yöneticisi de 04 yani hatalı seri olarak gösteriyor.
    Mersa salı günü bakacak laptopa onlar da b2 olduğunu tespit ederlerse iade. Bu yazıdan sonra benim de içime kurt düştü bu kadar tantana yaptık boşuna mıydı diye... Bakalım görelim
  • asus iyidir iyi ki vermemişim doa ya

bu eksen zaten asusu un bır modelı var new revision gelmeyenı 2 kez gıttımde söledım netten kaldırın dıe tamam kaldırcaz dediler hala satıolar

• arkadaşlar intel ile görüştüğümde kesin revizyonu öğrenebildiğimiz yöntem bu dediler, buna göre b2 bu laptop, windows yanlış görüyor felan olmaz dedi intel'deki teknik arkadaş. cpu-z gibi programlar da yüzde yüz çalışır kesin bilgi verir demiyoruz dediler fakat b2 diyorsa b2 olması ihtimali yüksektir diye ekledi teknik dost.

salı ola hayrola..

ekleme, hp zaten sitesinde eğer hatalı kart varsa hakkın, iade değişim ya da başka ürün alabilirsin demiş. mersa onayladığı anda paramı alırım. hatalı ama değişim yok diye birşey yok, zaten hp türkiye'den aradıklarında bana 15mayısa kadar getirin dediler. ben direk iade anladığım için bugün bi daha gittim ama salı günü mersa'ya gidecekmiş, üç-dört gün laptop'u kullanmak hak yemek olmaz, asıl şimdi verirsem ben mağdur olurum ne para var ne laptop... salı karar verirlerse çarşamba ya da aynı gün akşamı gider alırım, zaten gelir gelmez bakıp sonuç çıkaracaklarmış.

şaka bir yana, herkes beğenmeyebilir ama koyuncudan sonra mersa çok iyi geldi :D belki işlemleri biraz daha hızlandırırlar demeyi istiyorum ama beni aynı gün içinde aradılar, mail atmamı istediler, maili gönderdikten 1 saat kadar sonra hp'den aradılar beni. daha ne kadar hızlı olunur bilinmez. hp biraz yavaş kaldı ama mersa araya girince onlar da uzatmadılar. eksen de iade almam arkadaş politikası yapmaya çalışıyor ama teknik servis bölümü iyi çalışıyor, ben gittiğimde mersaya mail attı, aradı vs. arkadaş bu garantide hakkat markaya bakmak gerek. koyuncuya da tekrar teşekkürler, aylarca süründürdüğü için...

bi de iadesi çıkmazmış ne büyük mallık olur bu kadar yazı :D neyse açmayım şom ağzımı bitsin de kurtulsam, boşuna zihnimi meşgul ediyor. alcam masaüstü amd bilgisayar, kafam rahat etcek, yok sandy bridge miş i7 miş neyine be adam, al athlon otur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 29 Nisan 2011; 0:12:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Evet B2 ama hepsi için böyle midir bende bilmiyorum

Siz bir önceki sayfasa bilgisayarınızın D2 revizyon olduğunu resimle yazmışsınız, sonradan B2 olduğunu nasıl gördünüz? Siz bilgisayarı ne yapmayı düşünüyorsunuz, eğerki diyorum bu iş gerçektentende doğru ise eksen bilgisayardaki seri eski hatalı seri ise dün sipariş vermiş olduğum HP Pavilion DV6-6020ET bilgisayarı bugün kargodan hiç almadan veya kargodan alıp hiç açmadan iade edeyim diyorum. Ne dersiniz? Ne yapayım? Fikrinize ihtiyacım var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 29 Nisan 2011; 5:53:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

Evet B2 ama hepsi için böyle midir bende bilmiyorum

Siz bir önceki sayfasa bilgisayarınızın D2 revizyon olduğunu resimle yazmışsınız, sonradan B2 olduğunu nasıl gördünüz? Siz bilgisayarı ne yapmayı düşünüyorsunuz, eğerki diyorum bu iş gerçektentende doğru ise eksen bilgisayardaki seri eski hatalı seri ise dün sipariş vermiş olduğum HP Pavilion DV6-6020ET bilgisayarı bugün kargodan hiç almadan veya kargodan alıp hiç açmadan iade edeyim diyorum. Ne dersiniz? Ne yapayım? Fikrinize ihtiyacım var...

D2 işlemci revizyonuymuş maünboard kısmına bakınca B2 yazıyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.