Arkadaşlar yanında gelen ramin markasını ve ürün kodunu paylaşabilirmisiniz teşekkürler
buyrun;
çok teşekkür ettim ;)
eveet verdik gitti laptobu, yarın mersada olacak. Çarşambaya kalmadan sonuç çıkar inşallah da bilgisayar toplamak için araştırmalara başlarım :) gerçi çoğu parça belli ama çılgın projelerim var, kasa olmayacak su soğutmalı birşeyler :D
Scorn arkadaşım sen bilgisayarı hangi firmadan ve ne zaman almıştın acaba..
23 nisanda kadıköy eksen. Bu kadar geç kalmamın sebebi telefon görüşmeleri, yoksa geçen perşembe laptopu bırakabilirdim
Ben de eski model olan DV7-5000ET modelini iade ettim bu çipset sorunundan, yeni makine olarak da bunu almayı düşünüyordum. Bu makine nisan ayında stoklara giren bi makine ve HP tarafından yeni diye gönderilen bi alet, bir de bunun üzerine sadece Eksen'in stoğunda 200 tane var ve diğer firmalara da satılmış, eğer ki cidden eski çipseti yeni diye gönderdiyse HP çok enteresan şeyler olur. Tabi burada firmaların bir suçu yok, HP yeni revizyon diye yollamış ve satıyorlar. Umalım da sorunlu olmasın.
en uygun burada buldum ama söyledikleriniz kafa karıştırdı. vatan daha satmaya başlamadı bimeks başladın. 1835 fiyatı ama burada 1696http://www.t e k n o s e p e t.com.tr/pinfo.asp?pid=283312&ref=akillifiyat
arkadaşlar eksen bilgisayar'da hp türkiyede şu anda kesin olarak bu modellerin problemli olup olmadığı hakkında kesin birşey diyemiyor, normalde ben eksene gönderdim bana geri gönderdiler problem yok diye, bugün hp türkiye'den aradılar siz tekrar eksene gönderin onlarda mersa'ya gönderecekler inceleyecekler problem olup olmadığını diye, ben göndermekten sıkıldım :) bi iki kişinin notebookunu mersaya göndereceklermiş yarın akşam 5 sularında belli olacakmış kesin sonuç, ondan sonra arayacağım ve eğer arıza kesinleşirse bende paket yapıp göndereceğim, hp den yetkiliye sordum kesin emin değiliz incelememiz lazım dediler, eksene sordum abi peynir ekmek gibi satıyoruz mersa sıkıntı yok diyor" dedi...
hayırlısı bakalım :)
ben makinadan memnunum catır catır çalışıyor, bana göre tek eksi si monitörün renk kalibrasyonun bozuk olması çoğu kişi fark edemiyordur bunu ben işim gereği gece gündüz renkler ile çalıştığım için bakarbakmaz fark ettim, neyse onunda kalibrasyonnu yapınca geriye bi sıkıntısı kalmadı, umarım değiştirmek gerekmez....
bakalım, hayırlısı :) bana da yarın sonuç çıkar dediler, bekliyorum. eğer intel yeni diye eski çipleri sattıysa ya da hp eski çiplerin olduğu ankartları hata ortaya çıkınca satmayıp şimdi satmaya çalışıyorsa feci komplolar var demektir :D
incelesinler bakalım, ama dediğim gibi internetteki neredeyse tüm revizyon öğrenme yöntemlerini kullandım hep b2 çıktı. hadi hayırlısı :D
iyice kafam karıştı benim. bi yanda asus sz002v bi yanda lenova y560 hangisi daha iyi bunların. Asusun detayları insanı çekiyor kendine. fullhd olması gbi ne dersiniz siz bu mu iyidir asus mu lenovamı.. hangisi daha az sıkıntı çıkarır?
valla bende en başta asus sz002v ile lenova y560 arasında gidip geldim sonra hp 6020et yi görünce gittim onu aldım, kesinlikle pişman değilim bilgisayar beklentilerimin üstünde, şu çip olayı aydınlığa kavuşunca bu mal daha çok satılır bence,
Yuzde 90 bende alcam yarin
Arkadaşlar bende HP Pavilion DV6-6020ET geçen hafta alıp bu sorunlardan dolayı tereddüte düştüğümden kutuyu açmadan geri gönderdim. Burdan sorunsuz olanın piyasaya sürüldüğünü okuyunca inş. tekrar sipariş vereceğim. Bu bilgisayarın ekranının renkleri ve açılı bakınca kontrastı nasıl bilgi verirmisiniz. Bundan önce L serisi toshiba kullanmıştım onun ekran renkleri güzeldi, inşallah bu HP ekran yönünden Toshibadan kötü değildir ne dersiniz?
bu ayın 15inde bu seriden 3 adet bilgisayar elimizde olacak. şu anda piyasada fiyat/performans olarak en iyisi gibi duruyor. revizyon problemi için hp'ye güvenmekten başka bir çaremiz yok. eğer olurda bir problem olursa zaten çok rahat değiştiriyorlar makinayı(daha önceki tecrübelerle sabit. hatta daha iyi model ile değişmişlerdi). zaten teknoloji işleri birazda şans işidir bence.
ekran renklerinde problem var dostum, sanki rgb değilde cmyk duruyor gibi, ama gözün renkler konusunda iyiyse kablibrasyonunu yapabilirsin, ben o şekilde düzelttim
quote:
Orijinalden alıntı: c3md3r
ekran renklerinde problem var dostum, sanki rgb değilde cmyk duruyor gibi, ama gözün renkler konusunda iyiyse kablibrasyonunu yapabilirsin, ben o şekilde düzelttim
Gözüm renkler konusunda iyi ve hassas. Ekranda renkler bayağı donuk mu duruyor, ayarlardan sonra düzelme ve canlılık kazanıyormu? Birde kontrastı falan nasıl, ufak bir açıda hemen bozulmamı yapıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: c3md3r
Tam bana göre! :D
Selam,
bu cihazin harddiskini kendimiz degistirebiliyormuyuz acaba?
Bimeks'te 1645 TL ye kadar düşmüş bu ürün yahu.Bu fiyatları arayacağız ya dur bakalım hayırlısı.
www.vatanbilgisayar.com
Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.