Bilgi Depolama Dahili sürücüler 1 TB SATA (5400 rpm)
Optik sürücüler Çift Katman Destekli LightScribe SuperMulti DVD±R/RW
Grafik Monitör boyutu (diyagonal) 39,6 cm (15,6 inç) Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran
Ekran çözünürlüğü 1366 x 768
Grafik AMD Radeon HD 6770M (1 GB DDR5)
Genişletme özellikleri Yuvalar Secure Digital kartlar, Multimedia kartları için Çoklu Dijital Ortam Okuyucusu
Ortam aygıtları Web kamerası Tümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası (VGA düşük ışık)
Ses özellikleri Beats Ses Sistemi
Giriş aygıtları İşaret aygıtı Açma/Kapama düğmesi ve Çoklu Dokunma hareketlerini destekleyen Dokunmatik Yüzey
Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye
İletişim Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz teknolojileri 802.11 b/g/n Bluetooth kablosuz ağ iletişimi
Boyutlar ve ağırlık Ürün ağırlığı 2,91 kg'dan başlayan ağırlık Ağırlık yapılandırmaya bağlı olarak değişir
Ürün boyutları (G x D x Y) 37,8 x 24,68 x 3,11 cm Boyutlar konfigürasyona göre değişiklik gösterir
Güç Güç kaynağı türü 120 W AC Güç Adaptörü
Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil
Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® onaylı; EPEAT Silver®
Güvenlik yönetimi Güvenlik yönetimi Tümleşik parmak izi okuyucusu
İçindekiler Garanti 2 yıllık, yalnızca serviste, parça ve işçilik
Arkadaşlar uzun zamandır bu bilgisayarı almayı düşünüyorum. Sürekli fiyat takibindeyim bu bilgisayarı 1800 liralara kadar düştüğünü gördüm. Fakat kart limitim yüzünden hesap kesimini beklemek zorundaydım. Birkaç gündür almak için aramadığım sanal mağaza kalmadı 2000 liranın altında bulamadım. En ucuz yine bimekste 2300 civarı hiçbir yerde bulamazsam ordan alıcam mecburen. Sizin bildiğiniz kampanyada indirimde olan bi mağaza var mı ? Ya da İstanbul içi önerdiğiniz gerçek bir mağaza ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Dostum olmuşken tam olsun diyorum ya 60 lira ram filan ekletsem 1900 lere geliyor. Ayrıca 7200 rpm benim için çok da önemli değil. En azından 1 tb a 500 gb gibi bir fark war :) Alan a daha fazla önem veriyorum. ilerleyen zamanlarda zaten ssd düşünüyorum. Ama bilgisayarı hiçbir yerde 2000 in altında bulamazsam mecburen 6020 alıcam :)
Dostum olmuşken tam olsun diyorum ya 60 lira ram filan ekletsem 1900 lere geliyor. Ayrıca 7200 rpm benim için çok da önemli değil. En azından 1 tb a 500 gb gibi bir fark war :) Alan a daha fazla önem veriyorum. ilerleyen zamanlarda zaten ssd düşünüyorum. Ama bilgisayarı hiçbir yerde 2000 in altında bulamazsam mecburen 6020 alıcam :)
Alıntıları Göster
Dediğini kullanıyorum ben alalı 2 ay oldu. Çok da memnunum. 8gb ram var alette. 20 falan alma bence 30 al. 1tb hard disk var 20de 500.
quote:
Orijinalden alıntı: buura35
Dediğini kullanıyorum ben alalı 2 ay oldu. Çok da memnunum. 8gb ram var alette. 20 falan alma bence 30 al. 1tb hard disk var 20de 500.
Aynen benim kararımda bu ama bulamıyorum gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: hc_tr
quote:
Orijinalden alıntı: buura35
Aynen benim kararımda bu ama bulamıyorum gerçekten
Aynen katılıyorum. 1TB bence gereksiz. 500GB hem hızlı hem de yeterli kapasitede bence. 6020 alıp 4GB ram takmak daha mantıklı gibi.
Alıntıları Göster
Bende baya araştırmıştım 6030mu 6020mi diye 1tb abartı 500 yeter bide 4gb RAM takarım diye düşündüm ama ben bimekste 1963lira iken bu araştırmayı yaptığımdan dire 6030'u aldım memnunum :) ısınıyo tabiki her laptop kadar ama hp'dir ısınır diyip gözümü karartıp almıştım ama hp'ye karşı önyargıları yıkıyor biraz bu bilgisayar tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Art0fTheDevil
Bende baya araştırmıştım 6030mu 6020mi diye 1tb abartı 500 yeter bide 4gb RAM takarım diye düşündüm ama ben bimekste 1963lira iken bu araştırmayı yaptığımdan dire 6030'u aldım memnunum :) ısınıyo tabiki her laptop kadar ama hp'dir ısınır diyip gözümü karartıp almıştım ama hp'ye karşı önyargıları yıkıyor biraz bu bilgisayar tavsiye ederim
Alıntıları Göster
Bulamıyorum yok bilgisayar piyasada kalmadı ya
quote:
Bulamıyorum yok bilgisayar piyasada kalmadı ya
Alıntıları Göster
Bugün istanbul turuna çıkıyoruz Bilgisayar için . Nerde avm var nerde bimeks gold vatan darty electro world satürn ... vb. magaza var gezebildiğimiz kadarını gezicez. Umarım bilgisayarı uygun fiyata bulup alırım.
quote:
Bugün istanbul turuna çıkıyoruz Bilgisayar için . Nerde avm var nerde bimeks gold vatan darty electro world satürn ... vb. magaza var gezebildiğimiz kadarını gezicez. Umarım bilgisayarı uygun fiyata bulup alırım.
Bol şanslar
quote:
Orijinalden alıntı: muhtesemgitlan
quote:
Bol şanslar
Alıntıları Göster
Bulursam buraya yazarım nerde oldugunu ve stok durumunu
quote:
Orijinalden alıntı: SUPPORTCENTER
toshiba tavsiye ederim.
Dell tavsiye etmeyi unutmuşsun.
Konuyla alakasız olduğu için herkesten özür dilerim ama SUPPORTCENTER her başlığa aynı şeyi yazıp duruyorsun. Amacın nedir mesaj sayısı kasmak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle
quote:
toshiba tavsiye ederim.
Konuyla alakasız olduğu için herkesten özür dilerim ama SUPPORTCENTER her başlığa aynı şeyi yazıp duruyorsun. Amacın nedir mesaj sayısı kasmak mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bionicle
quote:
toshiba tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Asus K53SV-SX071V modelini aldım arkadaşlar. Hepsiburada.com dan aldım kampanyadaydı 1730 Tl ye geldi. fakat son ürünü aldım galiba ya da olmayan ürünü aldım çünkü 3 gündür bekliyorum tedarik sürecinde diyor. :) Şanslımıyım bilmiyorum daha kesinleşmedi geri ödeme ihtimalleri var mı acaba ücreti onu düşünüyorum. Hani ürünü tedarik edemezseler zarar edip yüksek bir fiyata alıp bana o fiyattan vereceklerine geri ödeme yaparlar diye düşünüyorum. Cihazın hiç bir sorunu yokmuş. Özellikle ekran kartı bayağı bi iyiymiş. Zaten metal kasa fazla ısınma yapmıyormuş. bakalım eğer elime gelirse görüşlerimi belirtirim :)
quote:
Asus K53SV-SX071V modelini aldım arkadaşlar. Hepsiburada.com dan aldım kampanyadaydı 1730 Tl ye geldi. fakat son ürünü aldım galiba ya da olmayan ürünü aldım çünkü 3 gündür bekliyorum tedarik sürecinde diyor. :) Şanslımıyım bilmiyorum daha kesinleşmedi geri ödeme ihtimalleri var mı acaba ücreti onu düşünüyorum. Hani ürünü tedarik edemezseler zarar edip yüksek bir fiyata alıp bana o fiyattan vereceklerine geri ödeme yaparlar diye düşünüyorum. Cihazın hiç bir sorunu yokmuş. Özellikle ekran kartı bayağı bi iyiymiş. Zaten metal kasa fazla ısınma yapmıyormuş. bakalım eğer elime gelirse görüşlerimi belirtirim :)
Alıntıları Göster
HB bu aralar taşınmadan dolayı lojistikte sıkıntı yaşıyor.Ama gönderiyorlar bir şekilde. Eğer gelmezse yine de ben 6020 almanı öneririm o da 1800 TL ye gelir. Hem 200 TL geri ödeme kampanyası var HP'nin 18 Eylül'e kadar 6030 da Bimeks de bulabilirsin
www.geriodeme.net ayrıntılı bilgi resmi sitesinde yazıyor geçerli modelleri de
Hayırlısı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: SoloTurk
HB bu aralar taşınmadan dolayı lojistikte sıkıntı yaşıyor.Ama gönderiyorlar bir şekilde. Eğer gelmezse yine de ben 6020 almanı öneririm o da 1800 TL ye gelir. Hem 200 TL geri ödeme kampanyası var HP'nin 18 Eylül'e kadar 6030 da Bimeks de bulabilirsin
www.geriodeme.net ayrıntılı bilgi resmi sitesinde yazıyor geçerli modelleri de
Hayırlısı olsun
Alıntıları Göster
@hc_tr
dostum hayırlı olsun aldıysan öncelikle. hevesini kırmak istemem ancak gt540, 6770m den daha düşük bir ekran kartı bunu belirteyim.
ancak asus'un artıları da yok değil, öncelikle kasa ısınmaz, rahatsız olmazsın. ikincisi gt540 1 yıl kadar rahatlıkla yeter. 6770m 1.5, 2 yıl yeter. çok da önemli bir fark değil.
hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Fırtınam...
@hc_tr
dostum hayırlı olsun aldıysan öncelikle. hevesini kırmak istemem ancak gt540, 6770m den daha düşük bir ekran kartı bunu belirteyim.
ancak asus'un artıları da yok değil, öncelikle kasa ısınmaz, rahatsız olmazsın. ikincisi gt540 1 yıl kadar rahatlıkla yeter. 6770m 1.5, 2 yıl yeter. çok da önemli bir fark değil.
hayırlı olsun
Teşekkür Ederim dostum. Fakat bilgisayarım hala gelmedi :) Bunu bilmiyordum işte ama 2 gb ekran kartı. 6770 1 gb ama ddr5 di. Çok farkları var mıdır peki ?