Şimdi Ara

HP Pavilion dv6-6115et (LZ489EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu laptopu almak istiyorum . Almadan önce sizin de bir görüşünüzü alayım dedim . Bu arada 2GB GDDR5 ekran kartı var. Oyun için iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Özellikleri :

İşlemci Üreticisi : Intel®
    İşlemci Modeli : Core™ i7
    İşlemci Numarası : 2630QM
    İşlemci Hızı : 2 GHz
    İşlemci Hızı - HızlandırılmışTurbo Boost ile 2.90ghz
    Bellek : 8 GB
    Disk Kapasitesi : 750 GB
    Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Ekran Boyutu : 15,6"
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 ayrılmış)
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Ağırlık : 2,91 kg
    Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB

Linki :http://www.bimeks.com.tr/urun/118774/hp-pavilion-dv6-6115et-lz489ea-.aspx

• yukarıda zaten konusu var arkadasım orada yazılanlarıda okursan cevap beklemeden bi çok şeyi öğrenebilirsin..
  • okudum fakat oradakilerde ayrılmış 2 Gb ekran kartı filan demiyordu. O yüzden ayrı bir konu açtım !!!
  • bende bu modeli bimeksten %25 indirimle 1950 liraya almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Ürün performans açısından değerlendirmek gerekirse şu an sadece gta 4 ü denedim. Full özelliklerde oynayınca takılma falan yok ancak laptopun sol bölümü çok ısınıyor.bu da klavyenin sol tarafını ısıtıyor. onun dışında üründe bir problem görmedim. ses kalitesi iyi , parmak izi falan var. her üründe ufak tefek problemler olur . bu özelliklere( 2gb ekran kartı,8gb ram,usb3.0 vs..) bu fiyat bence gayet mantıklı bir seçim.
  • Bende almayı düşünüyorum fakat fiyatı giderek yükseliyor . Dolardan dolayı herhalde . Büyük ihtimalle Laptopun o tarafında işlemci ve ekran kartı var . Benim eski Laptopa da yüklenince oraları ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

bende bu modeli bimeksten %25 indirimle 1950 liraya almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Ürün performans açısından değerlendirmek gerekirse şu an sadece gta 4 ü denedim. Full özelliklerde oynayınca takılma falan yok ancak laptopun sol bölümü çok ısınıyor.bu da klavyenin sol tarafını ısıtıyor. onun dışında üründe bir problem görmedim. ses kalitesi iyi , parmak izi falan var. her üründe ufak tefek problemler olur . bu özelliklere( 2gb ekran kartı,8gb ram,usb3.0 vs..) bu fiyat bence gayet mantıklı bir seçim.

Çok ısınıyor derken haksızlık olmuş bence. 2 saatlik crysis 2'den sonra bile rahatsız etmedi beni, hailyle biraz ısınıyor ama ortalama her laptopta böyledir şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lang

quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

bende bu modeli bimeksten %25 indirimle 1950 liraya almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Ürün performans açısından değerlendirmek gerekirse şu an sadece gta 4 ü denedim. Full özelliklerde oynayınca takılma falan yok ancak laptopun sol bölümü çok ısınıyor.bu da klavyenin sol tarafını ısıtıyor. onun dışında üründe bir problem görmedim. ses kalitesi iyi , parmak izi falan var. her üründe ufak tefek problemler olur . bu özelliklere( 2gb ekran kartı,8gb ram,usb3.0 vs..) bu fiyat bence gayet mantıklı bir seçim.

Çok ısınıyor derken haksızlık olmuş bence. 2 saatlik crysis 2'den sonra bile rahatsız etmedi beni, hailyle biraz ısınıyor ama ortalama her laptopta böyledir şu an.

crysis 2 hiç oynamadım ama gta 4 ün pc de sorun çıkartan bir oyun olmasındanda kaynaklanıyor olabilir belki ama ben de 1 saatten sonra klavyenin sol kısmı farkedilir şekilde ısınıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.