Arkadaşlar ben bu laptopu almak istiyorum . Almadan önce sizin de bir görüşünüzü alayım dedim . Bu arada 2GB GDDR5 ekran kartı var. Oyun için iyi bir tercih olacağını düşünüyorum. Özellikleri :
İşlemci Üreticisi : Intel® İşlemci Modeli : Core™ i7 İşlemci Numarası : 2630QM İşlemci Hızı : 2 GHz İşlemci Hızı - HızlandırılmışTurbo Boost ile 2.90ghz Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 750 GB Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm Ekran Boyutu : 15,6" Ekran Kartı Belleği : 2 GB Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 ayrılmış) İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium Ağırlık : 2,91 kg Ön Bellek (L2 Cache) : 6 MB
yukarıda zaten konusu var arkadasım orada yazılanlarıda okursan cevap beklemeden bi çok şeyi öğrenebilirsin..
okudum fakat oradakilerde ayrılmış 2 Gb ekran kartı filan demiyordu. O yüzden ayrı bir konu açtım !!!
bende bu modeli bimeksten %25 indirimle 1950 liraya almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Ürün performans açısından değerlendirmek gerekirse şu an sadece gta 4 ü denedim. Full özelliklerde oynayınca takılma falan yok ancak laptopun sol bölümü çok ısınıyor.bu da klavyenin sol tarafını ısıtıyor. onun dışında üründe bir problem görmedim. ses kalitesi iyi , parmak izi falan var. her üründe ufak tefek problemler olur . bu özelliklere( 2gb ekran kartı,8gb ram,usb3.0 vs..) bu fiyat bence gayet mantıklı bir seçim.
Bende almayı düşünüyorum fakat fiyatı giderek yükseliyor . Dolardan dolayı herhalde . Büyük ihtimalle Laptopun o tarafında işlemci ve ekran kartı var . Benim eski Laptopa da yüklenince oraları ısınıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: lovekrand
bende bu modeli bimeksten %25 indirimle 1950 liraya almıştım yaklaşık 3 hafta önce. Ürün performans açısından değerlendirmek gerekirse şu an sadece gta 4 ü denedim. Full özelliklerde oynayınca takılma falan yok ancak laptopun sol bölümü çok ısınıyor.bu da klavyenin sol tarafını ısıtıyor. onun dışında üründe bir problem görmedim. ses kalitesi iyi , parmak izi falan var. her üründe ufak tefek problemler olur . bu özelliklere( 2gb ekran kartı,8gb ram,usb3.0 vs..) bu fiyat bence gayet mantıklı bir seçim.
Çok ısınıyor derken haksızlık olmuş bence. 2 saatlik crysis 2'den sonra bile rahatsız etmedi beni, hailyle biraz ısınıyor ama ortalama her laptopta böyledir şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: lang
quote:
Orijinalden alıntı: lovekrand
Çok ısınıyor derken haksızlık olmuş bence. 2 saatlik crysis 2'den sonra bile rahatsız etmedi beni, hailyle biraz ısınıyor ama ortalama her laptopta böyledir şu an.
crysis 2 hiç oynamadım ama gta 4 ün pc de sorun çıkartan bir oyun olmasındanda kaynaklanıyor olabilir belki ama ben de 1 saatten sonra klavyenin sol kısmı farkedilir şekilde ısınıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme