Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır yazmıyorum ama şimdi hp sitesindeki driver kurup 12.3 kurmak en mantıklısmı sorunsuz olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

minecraft'dada sorun yok beyler, relax..

Merhaba,

Bir tandığım geçen gün bu bigisayardan aldı, yarın bi bakmaya gideceğim. Sormak istediklerim var harici ekran kartını otomatik devreye giriyor mu, driver güncellemeleri en son hangilerini güncelleyeyim, şunu kaldırın bu olsun dediğiniz şeyler varmı?

şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaq t

quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

minecraft'dada sorun yok beyler, relax..

Merhaba,

Bir tandığım geçen gün bu bigisayardan aldı, yarın bi bakmaya gideceğim. Sormak istediklerim var harici ekran kartını otomatik devreye giriyor mu, driver güncellemeleri en son hangilerini güncelleyeyim, şunu kaldırın bu olsun dediğiniz şeyler varmı?

şimdiden teşekkür ederim

Merhaba,

Dostum önceki sayfalarda ekran kartı hakkında sorduğun soruya cevap verildi. Bir göz atarsan kısaca bulabilirsin. Driver güncellemesi ise 12.8 var şuanda, benim bilgisayarda pek iyi performans alamadım. Şu anda birçok kişi tarafından stabil driver olarak kabul edilen 12.3 var. Onu kullanmanı tercih ederim. Hayırlı olsun.

• Arkadaşlar Nortonun süresi bitti hangi virüs programını önerirsniz lisanslı nette bulabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSYN34

Arkadaşlar Nortonun süresi bitti hangi virüs programını önerirsniz lisanslı nette bulabilirmiyim ?

ben aldığım gün daha norton'u kaldırdım zorrent dışında warez işlerle uğraşmadığımdan böyle şeylerin başıma gelme olasılığı çok düşük olduğundan şu an sadece MSE ile yetiniyorum. çok iş görüyor.
  • Arkadaşlar virüs programını kaldırıp(Nortonu) eseti yükleyeyim dedim.Eseti kurucaktım fakat pc de virüs programı var dedi.Alttada virüs programı nasıl kaldırılıra tıkladım(Denetim masasından kaldırmama rağmen böyle dedi)Beni esetin sitesine yönlendirdi ordan Nortona geldim kaldırdım.Pc restartlandı ondan sonra parmak izide çalışmamaya başladı ışığıda yanmıyor nasıl düzeltebilirim parmak izini.Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSYN34 -- 13 Eylül 2012; 14:34:37 >
  • Arkadaşlar, bu 12.3 sürümünü kurmadan önce HP nin sitesindeki driverı kurmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbender6

Arkadaşlar, bu 12.3 sürümünü kurmadan önce HP nin sitesindeki driverı kurmalı mıyım?

gerek yok bi halta yaramıyor hp deki driver
  • bende dün akşam vatandan 2gb 7690m xt li aleti aldım.ccleaner da ekran kartı intel olarak gözüküyor.değiştirilebilir grafiklerde "güç tasarruflu" seçersem intel hd3000 ,yüksek performans ı işaretlersem 7690m xt mi devreye giriyor? yani oyun oynarken yüksek performans ı seçmem gerekli dimi? daha önce çoktan seçmeli kart kullanmamıştım bu basit ve cahilce soruma vereceğiniz cewap için teşekkürler.

buarada cihazda gözüme çarpan bir diğer şey ekrana dikkatli bakıldığında kare kare pikselleri çok fazla görüyorum buda beni rahatsız ediyor.bunun nedeni ne olabilir acaba? eski dell i3 işlemcili ati 5450 ekran kartlı cihazımda bukada kare kare piksel gözüme ilişmiyordu.bunun da bir açıklaması varsa çok sewinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grazza

bende dün akşam vatandan 2gb 7690m xt li aleti aldım.ccleaner da ekran kartı intel olarak gözüküyor.değiştirilebilir grafiklerde "güç tasarruflu" seçersem intel hd3000 ,yüksek performans ı işaretlersem 7690m xt mi devreye giriyor? yani oyun oynarken yüksek performans ı seçmem gerekli dimi? daha önce çoktan seçmeli kart kullanmamıştım bu basit ve cahilce soruma vereceğiniz cewap için teşekkürler.

buarada cihazda gözüme çarpan bir diğer şey ekrana dikkatli bakıldığında kare kare pikselleri çok fazla görüyorum buda beni rahatsız ediyor.bunun nedeni ne olabilir acaba? eski dell i3 işlemcili ati 5450 ekran kartlı cihazımda bukada kare kare piksel gözüme ilişmiyordu.bunun da bir açıklaması varsa çok sewinirim

linkteki konuyu oku sorularının cevabı varhttp://forum.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60312933

• biosta dynamicten fixed e geçirdim şuan tahminimce 7690m xt de kullanyıorum makinayı fakat yukardaki msjda söylediğim gibi,ekranım kare kare gözüküyor sanki ekranda görmediğim bi film tabaka varmış ta böyle piksel piksel gözüküyor çok rahatsız etmeye başladı bu durum.acaba led ve lcd ekran farkımıdır bu ? laptopu açtığım anda ekranın açılmasıyla beraber her görüntü aynı şekilde kare kare çıkıyo.dediğim gibi eski laptopumda böyle bişey yaşamadım.cihazı geri götürmemi gerektiricek bi durummudur bu ? bu arada bi geçerliliği varmı bilmiyorum fakat ccleaner programında hala intel graphics olarak gösteryio ekran kartını atiye geçmiş olmama rağmen
  • Allah belasını versin böle makinanın daha yeni format attım hp sitesindeki driver kurdum sonra 12.3 ama 12.3 kurulmaıd sanıırm ... donuyo maxpayne 3 kurudm virüslüdü galiba mavi ekran yedi donup duruyo bide her dakka yanıt vermeyi kesti kronik sorun .... ALMAYIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

Allah belasını versin böle makinanın daha yeni format attım hp sitesindeki driver kurdum sonra 12.3 ama 12.3 kurulmaıd sanıırm ... donuyo maxpayne 3 kurudm virüslüdü galiba mavi ekran yedi donup duruyo bide her dakka yanıt vermeyi kesti kronik sorun .... ALMAYIN

arkadaşım başından basit bir sorun geçmiş niye ufak sorundan ürünü kötülüyorsun? atacaksan suçu hp desteğine at. makine gayet güzel çalışıyor. indireceksin amd'nin sitesinden son catalyst sürümünü.
  • Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum öncelikle.Bikaç sorum olacak aynı sorunu sizlerden de yaşayanınız vardır belki diye.

Dün HP Pavilion dv6-6C04ST marka yukarıdakilerle aynı özellikte sanırım sadece serisi değişik notebook aldım.Ama wireless'da 30-40dk'da bir kopmalar yaşıyorum.

Sizce sorunu ne olabilir, koptuğu sırada diğer notebook'umdan ve telefonumdan internete rahat bir şekilde giriyorum.Ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.
    Sadece bu pc'de sanırım böyle bir sorun gördüm.Bağlantı kopmuyor aslına bakarsanız sadece internet erişimi yok gibi bir uyarı veriyor.

Bağlantıyı kes - tekrar bağlan dediğimde ise internete kaldığım yerden girebiliyorum.Sorun sizce nedir?
    Wifi adaptor güncelleştirmesini yaptım pc'nin fakat aynı sorun devam etmekte.Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..
  • 2-3 saat önce ben de HP DV6-6C0 kullananlar kervanına katıldım. Gerçi daha kullanamadım ama pazartesi elime ulaşacak inşallah. ASUS N56VM ve HP DV6-6C03ST (1 TB HDD hariç başka hiçbir farkı yok 04ET'den) arasında kalmıştım. Dedim ASUS'un artıları 500 TL etmez, HP aldım. İnşallah işime yarar, masaüstümden memnundum zaten ama artık 4 GB RAM/HD 5750 Ekran Kartı/Phenoem II işlemci sistemi eskimeye başlıyordu ben de bir tane de güçlü laptopum olsun dedim. Teknosadan 03ST aldım, burada konuşulan 04ET; 03ST sanki bir geri modelmiş gibi duruyor ama, fiyatları aynı; 03ST'nin HDD olarak daha yüksek özelliği var. Bana saçma geldi, 03ET'nin başka bir özelliği mi kötü yoksa 3-4 ilişkisi ile alakası mı yok?

Edit: Kaç saat sonra edit mi yapılır demeyin, ET diye okumuşum laptopun adını (daha doğrusu ET ile ST'yi karıştırmışım) şimdi fark ettim ET yazdığımı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam.Fisher -- 21 Eylül 2012; 21:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum öncelikle.Bikaç sorum olacak aynı sorunu sizlerden de yaşayanınız vardır belki diye.

Dün HP Pavilion dv6-6C04ST marka yukarıdakilerle aynı özellikte sanırım sadece serisi değişik notebook aldım.Ama wireless'da 30-40dk'da bir kopmalar yaşıyorum.

Sizce sorunu ne olabilir, koptuğu sırada diğer notebook'umdan ve telefonumdan internete rahat bir şekilde giriyorum.Ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.
    Sadece bu pc'de sanırım böyle bir sorun gördüm.Bağlantı kopmuyor aslına bakarsanız sadece internet erişimi yok gibi bir uyarı veriyor.

Bağlantıyı kes - tekrar bağlan dediğimde ise internete kaldığım yerden girebiliyorum.Sorun sizce nedir?
    Wifi adaptor güncelleştirmesini yaptım pc'nin fakat aynı sorun devam etmekte.Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

o sorun ne yazıkkı bazen bende de oluyor bilgisayarı uykudan uyandırınca oluşuyor fakat yeniden başlatırsan bilgisayarı düzeliyor. aslında windows yeni güncelleme var dedi wifi adaptörü için ama deneme fırsatı bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum öncelikle.Bikaç sorum olacak aynı sorunu sizlerden de yaşayanınız vardır belki diye.

o sorun ne yazıkkı bazen bende de oluyor bilgisayarı uykudan uyandırınca oluşuyor fakat yeniden başlatırsan bilgisayarı düzeliyor. aslında windows yeni güncelleme var dedi wifi adaptörü için ama deneme fırsatı bulamadım

Valla hiç bir sorun yoktu 2 saat öncesine kadar konuyu takip ediyorum.. yazdıklarınızı okudum 5dk sonra bende de başladı ... bağlantı kes/tekrar baglan yapıp devam ediyorum tekrar gidiyo kısa bir süre sonra güncelleştirme geldi az önce bakalım düzelecek mi..

• aynı sorun bende de başladı son bir haftadır ne yazıkki. ayrıca wirelessten bağlandığım halde başlat çubuğunda kablolu internet şeklinde gözüküyor ve çarpı işaretli.

ek sorunum olarak külüstür bilgisayarım çatır çatır okumasına rağmen bu bilgisayar 8gblık microsdhc okumakta baya problem çıkartıyor

• Beyler benim laptopta son günlerde bu olay olmaya başladı yani kırmızı çizgiyle gösterdiğim kısımlardaki gibi ekran tuhaf gözükmeye başladı sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Beyler benim laptopta son günlerde bu olay olmaya başladı yani kırmızı çizgiyle gösterdiğim kısımlardaki gibi ekran tuhaf gözükmeye başladı sebebi ne olabilir?

senin sorun bendede var ama masa üstü bilgisayarımda oluyor. operadan girince internete bazen yazılar birbirine giriyor

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.