Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oclk

Bu makineyi alalı neredeyse 1 ay oluyor. Bu yazıyı yazmadan 1 saat önce de recovery yaptım. Peki neden yaptım ?
    A.C. Revelations oynuyordum. grafik ayarları en altta olmasına rağmen aşırı bir kasma yok fakat var yine. Bi arkadaş yazmıs A.C. Rev i full ayarda oynuyorum sıkıntı yok diye. Aynı makine halbuki, inanamadım.
    COD:Black ops 1. Yükledim. Main Menu de inanılmaz bi kasma var. Oyun oynanmıyor zaten. Fps oynayacaksan kasma olmayacak. Yine en düşük ayarlar fakat başarısız. COD black ops 1 de bunu yapıyorsa.. Moralim bozuldu.
    Bu cihazı alırken buraya hiç bakmadan kendi deneyimime göre aldım. Radeon HD 7690M XT sonucta. DDR5 ten bahsediyoruz. Dedim hiçbir sıkıntı cıkarmaz sanırım. Çıkardı ne yazıkki.
    Aynı oyunları arkadaşın makinasına yükledik. Onun ekran kartı nvidia GT630M. Black Ops ta AC de kasmadı.
    ilginçtir makinemde Dota2 ve Team Fortress2 de var. Onlarda kasma problemi yok.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

drıver yada ıntel ekran kartını kullanma durumu olmasın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: oclk

Bu makineyi alalı neredeyse 1 ay oluyor. Bu yazıyı yazmadan 1 saat önce de recovery yaptım. Peki neden yaptım ?
    A.C. Revelations oynuyordum. grafik ayarları en altta olmasına rağmen aşırı bir kasma yok fakat var yine. Bi arkadaş yazmıs A.C. Rev i full ayarda oynuyorum sıkıntı yok diye. Aynı makine halbuki, inanamadım.
    COD:Black ops 1. Yükledim. Main Menu de inanılmaz bi kasma var. Oyun oynanmıyor zaten. Fps oynayacaksan kasma olmayacak. Yine en düşük ayarlar fakat başarısız. COD black ops 1 de bunu yapıyorsa.. Moralim bozuldu.
    Bu cihazı alırken buraya hiç bakmadan kendi deneyimime göre aldım. Radeon HD 7690M XT sonucta. DDR5 ten bahsediyoruz. Dedim hiçbir sıkıntı cıkarmaz sanırım. Çıkardı ne yazıkki.
    Aynı oyunları arkadaşın makinasına yükledik. Onun ekran kartı nvidia GT630M. Black Ops ta AC de kasmadı.
    ilginçtir makinemde Dota2 ve Team Fortress2 de var. Onlarda kasma problemi yok.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

drıver yada ıntel ekran kartını kullanma durumu olmasın ?

Evet, düşük ekran kartını kullanıyor olabilir, onu "Yüksek Performans!a geçirmen gerek. Ben de NFS Hot Pursuit oynuyordum kasıyordu ve menüde hata veriyordu yüksek performansa ayarladım, hiç sorun yok.
    Şöyle: Oyun kısayolun herhalde masaüstündedir diye tahmin ediyorum. Değilse de ayarlarsın. Masaüstündeyken sağ tık/ Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır/ orda bişeyler çıkcak, Seç'e tıkla ve oyunu açtığın kısayolu seç./ Sonrası basit zaten oraya gelicektir COD:Black Ops diye onun üstüne Yüksek Performans yazana kadar tıkla sonra tamam de çık falan. Sonra oyunu tekrar aç

• selamlar
    arkadaşlar aşağıdaki siteden hp dv6 6c i5 modelini 1428 liraya satın aldım kargoda hala nasıl memnun musunuz? i5 modelden, Oyun için AMD Radeon HD 7690M XT devreye sokmadan ısınma durumu nasıl hd3000 ile internet video izlerken ve fan hd3000 deyken sesli mi çalışıyor .. Oyun için AMD Radeon HD 7690M XT devreye geçince aşırı ısınma yapıyor mu? fan aşırı gürültü yapıyor mu saygılar..bir de aklıma gelmişken bunu da sorayım ramlerin 1333 olması notebook için yeterlimi 1600lük olmaması fark yaratır mı ?
    http://www.webdenal.com/hp-pavilion-dv6-6c02st-a7n13ea_480610.html

not: hp dv6 6c** kullanıcıları sadece cevap versin ,,ilginiz için teşekkür ederim.

• Bu pc ile F1 2012'yi ultra ayarlarda 44-38 FPS dolaylarında oynadım sizce nasıl performans ?
  • 1 hafta önce aldım 10 numara cihaz.. tavsiye ederim..
  • i5 modeli 4*4lük ikinci hp notebookum 6 yıllık eski pcimde ısınma vardı bunda yok etmişler ekran kartı ii pes2012 ve sniper oyunu oynadım ısınma yok denecek kadar az tavsiye ederim 520m ekran kartı ile 6790 arasında dağlar kadar fark var number one notebook..
    aldığımda bıraz kullandım sol ön taraf ısınıyordu bi kaç hpsitesinden driver güncelledim yok oldu ısınma..
    tek eksi gibi görüken bana göre ise artısı fan sesi işlemciyi iyi soğutuyor dışarı sıcak havayı iyi üflüyor buda işlemci anakart vb donanımın ömrünü uzun tutar, ses basıt uygulmalarda gidiyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forrestgumpbey

i5 modeli 4*4lük ikinci hp notebookum 6 yıllık eski pcimde ısınma vardı bunda yok etmişler ekran kartı ii pes2012 ve sniper oyunu oynadım ısınma yok denecek kadar az tavsiye ederim 520m ekran kartı ile 6790 arasında dağlar kadar fark var number one notebook..
    aldığımda bıraz kullandım sol ön taraf ısınıyordu bi kaç hpsitesinden driver güncelledim yok oldu ısınma..
    tek eksi gibi görüken bana göre ise artısı fan sesi işlemciyi iyi soğutuyor dışarı sıcak havayı iyi üflüyor buda işlemci anakart vb donanımın ömrünü uzun tutar, ses basıt uygulmalarda gidiyor tabi

bf3 multi denediniz mi benim için ses önemli değil isterse f16 sesi çıkarsın 5+1'le o sesi bastırırım önemli olan bf3 medium high fps değerleri bunları da bir türlü bulamadım ya.

• beyler kardeşim pili çıkarayım derken mandalı ters yöne ittirerek alt kapağı açmış. ama sorun şu ki ne arka kapak yerine oturuyor ne mandal diğer tarafa ittirilerek pili çıkartılabiliyor. mandal tutukluk yaptı düzeltemiyorum. aynı sorunu yaşamış/yaşayan var mı? ne kadar uğraşsam düzeltemedim ya Allah belki kırılır dedim o da olmadı ellerim acıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

beyler kardeşim pili çıkarayım derken mandalı ters yöne ittirerek alt kapağı açmış. ama sorun şu ki ne arka kapak yerine oturuyor ne mandal diğer tarafa ittirilerek pili çıkartılabiliyor. mandal tutukluk yaptı düzeltemiyorum. aynı sorunu yaşamış/yaşayan var mı? ne kadar uğraşsam düzeltemedim ya Allah belki kırılır dedim o da olmadı ellerim acıyor

muhtemelen arka tarafında yay var ve o yaylardan biri bir yere takıldı yapamazsanız servise götürün onların başına daha önce gelmiştir kırmaya gerek yok boşuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

beyler kardeşim pili çıkarayım derken mandalı ters yöne ittirerek alt kapağı açmış. ama sorun şu ki ne arka kapak yerine oturuyor ne mandal diğer tarafa ittirilerek pili çıkartılabiliyor. mandal tutukluk yaptı düzeltemiyorum. aynı sorunu yaşamış/yaşayan var mı? ne kadar uğraşsam düzeltemedim ya Allah belki kırılır dedim o da olmadı ellerim acıyor

mandalı arka kapak açılma yönüne doğru iyice çek pili de bıçak ile kanıttır benimde başıma gelmişti yanlışlıkla pili takmıştım

• Ciddi bir sorunum var arkadaşlar.

Recovery diski oluşturdum 5 dvd içine.ve recovery diskini kaldırdım.Win7Ultimate kurayım dedim
    ama driverların bazılarıyla ilgili sıkıntım oldu.

neyse tekrar HP eski sistemi kurayım dedim ama dvdlerden kurulum yaparken
    hp yazılım yükeleme ekranında dolum çubuğu en sona geldiği zaman üstteki çubuk baştan sona dolup tekrar başa geliyor ve bu işlem bitmedi.
    ben de takıldı diye düşündüm kapattım makineyi.açıldığı zaman kurtarma ilemi tamamlanamadı gibisinden uyarı verdi.

ne yapmalıyım ? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

ve bir soru daha.disk yönetimi'ni açınca 199 mb'lık SYSTEM adlı bir disk görünüyor ama bilgisayarım kısmına girince bunu göremiyoruz.
    biçimlendirilmiyor da.165 mb'ı boş görünüyor diskin.
    bilgisi olanlar varsa yardm rica ediyorum.saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeuMaliye

Ciddi bir sorunum var arkadaşlar.

Recovery diski oluşturdum 5 dvd içine.ve recovery diskini kaldırdım.Win7Ultimate kurayım dedim
    ama driverların bazılarıyla ilgili sıkıntım oldu.

neyse tekrar HP eski sistemi kurayım dedim ama dvdlerden kurulum yaparken
    hp yazılım yükeleme ekranında dolum çubuğu en sona geldiği zaman üstteki çubuk baştan sona dolup tekrar başa geliyor ve bu işlem bitmedi.
    ben de takıldı diye düşündüm kapattım makineyi.açıldığı zaman kurtarma ilemi tamamlanamadı gibisinden uyarı verdi.

ne yapmalıyım ? tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

ve bir soru daha.disk yönetimi'ni açınca 199 mb'lık SYSTEM adlı bir disk görünüyor ama bilgisayarım kısmına girince bunu göremiyoruz.
    biçimlendirilmiyor da.165 mb'ı boş görünüyor diskin.
    bilgisi olanlar varsa yardm rica ediyorum.saygılar.

bende dv7 ye ssd taktım ancak oluşturduğum recovery cdleri çalışmadı bende mecburen ulmate kurdum ve coolsense hariç tüm driverler kuruldu sendeki olay ilginç hangi driverler kurulmadı? artı senin cdler sağlam demek ki kuruluma geçiyor bende direk siyah ekranda yazılar çıkıp yeniden dene diyordu. keşke biraz daha bekleseydin 2.ci cd yi isteyebilirdi. sana tavsiyem hp yi ara ve recovey dvdlerinin çalışmadığını söyle ama sakın ultumate kurduğunu söyleme sadece recovery çalışmıyor de ve pcyi açamıyorum de sana dvd yollayabilirler birde şu konudaki yazılara bakmanı tavsiye ederi son yazılanlara, yani benim yazdığımahttp://forum.donanimhaber.com/m_48372386/mpage_70//tm.htm#67068745

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Ekim 2012; 7:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172
    bende dv7 ye ssd taktım ancak oluşturduğum recovery cdleri çalışmadı bende mecburen ulmate kurdum ve coolsense hariç tüm driverler kuruldu sendeki olay ilginç hangi driverler kurulmadı? artı senin cdler sağlam demek ki kuruluma geçiyor bende direk siyah ekranda yazılar çıkıp yeniden dene diyordu. keşke biraz daha bekleseydin 2.ci cd yi isteyebilirdi. sana tavsiyem hp yi ara ve recovey dvdlerinin çalışmadığını söyle ama sakın ultumate kurduğunu söyleme sadece recovery çalışmıyor de ve pcyi açamıyorum de sana dvd yollayabilirler birde şu konudaki yazılara bakmanı tavsiye ederi son yazılanlara, yani benim yazdığımahttp://forum.donanimhaber.com/m_48372386/mpage_70//tm.htm#67068745

hocam gerekli işlemleri yaptım beklemedeyim.ilginize teşekkür ederim.

• quote:

quote:

hadi hayırlısı ben dün yazdım bugün cevap geldi adresimi istiyorlar dvd ler geliyor yani sanırım artı garanti devam ediyorsa daha kolay yolluyorlar sanırım dvd leri

• quote:

quote:

quote:

hadi hayırlısı ben dün yazdım bugün cevap geldi adresimi istiyorlar dvd ler geliyor yani sanırım artı garanti devam ediyorsa daha kolay yolluyorlar sanırım dvd leri

ben adresi attığım maile ek olarak verdim.ama geri dönüş yapılmadı( şimdilik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben adresi attığım maile ek olarak verdim.ama geri dönüş yapılmadı( şimdilik)

dün yazdıysan bugün cevap verirler ama adreste acele etmişsin önce onlar isteseydi adresini daha iyi olurdu

• Arkadaşlar masaüstüne sağ tıklayıp değiştirilebilir grafikleri yapılandır dediğimde hiçbirşey açılmıyor.
    1-2 haftaya kadar sıkıntı yoktu ama 3-4 gündür açmayı bi türlü beceremedim.

Bu intel ekran kartı mı yoksa amd ekran kartını mı seçeceğim o sayfaya başka bir yolla geçebilir miyim acaba ?
    Ya da açılması için ne yapmam gerek, bu hp'nin sitesindeki catalyst ın son sürümünü falan kurdum sanırım ondan sonra oldu bu olay.
    Tekrar geri de alamıyorum, geri dönüşüm noktası da kaybolmuş zor bir durumdayım.

Oyunları sıkıntısız oynuyorum eskiden seçtiğim için acaba yeni yükleyeceğim oyunlarda herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?
    Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürü bir borç bilirim, iyi forumlar..

Laptop markası: HP Pavilion dv6 6c04st.İndirdiğim driver da bu serideki bilgisayar içindi normalde herhangi bir problem yaşamam gerekirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 21 Ekim 2012; 6:50:47 >

• bf3,crysis2 kuramadım bi türlü, model of honer oynadım fan sesli çalışıyor 7690aktif olunca ,oyun oynarken kulaklık lazım :) ısınma sorunu yok şimdilik kasma yapmadı hiç
  • Beyler bir sorum olucak.Dün pc yi kapadım kapattığımda sarj %80 lerdeydi.Bugün power tuşuna bastım ve laptop açılmadı şarja taktım 30 dk kadar yine açılmadı.Daha sonra power tuşana bastım açıldı.Sizce neden böyle oldu? Ekran kartı işlemci ram vs sorun var mıdır ? nba 2k13 ü açtım açıyor kasma filan yok yani herhangi bir parçada sorun varmıdır?Şarj %80 olupta açılmamasına şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HSYN34 -- 23 Ekim 2012; 16:13:55 >
  • Bilgisayarı servisten aldım. Alanlar için tavsiye: Hemen Recovery Diski oluşturun çökmesine karşı. Oyun oynayacaksanız soğutucu alın. Bu kadar. Problem yok.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.