Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu laptopdan almayı planlıyordum. Fakat 3610qm ile arasında çok fark varmıdır? arkadaşa sordum o bu model işlemci önerdi :) o işlemcide laptopların fiyatlları baya yüksek fiyatta. 2000 lira civarı birşey arıyorum pc de tasarım yapıcam solidworks ile ayda yılda 1 kezde belki oyun oynarım ama tasarım daha ön planda olucağı için işlemci ve grafik ön planda olucak notebook da. MSI bir modeli vardı vatanda fln i7 li olan 2100 flndı fiyatı fakat baktım ürün bitmiş galiba. Bende hp alayım dedim arkadaşta onu değil bu işlemcilere bak dedi. Benimde kafa karıştı yardım edermisiniz bana bu konuda bu modelden et ile st arasında 200 lira fark var özelliklere baktım herşeyi aynıydı farkı ne bu iki model arasında

• Soğutucu alıcam da AVEC nasıl bir marka?
  • Beyler var mı windows 8'e yükselten? Ben yükseltmeyi düşünüyorum am bazı uygulamalarda uyumluluğu gözden geçirin falan dedi mesela catalystte. Fikirlerinizi alabiliriz..
  • NFS RUN'ı takılmadan oynayan var mı? 1-2 bölüm sonra donuyor ve takılıyor..
    bu ekran kartıyla da oynayamayacaksak artık? yok mu bunun çözümü, o kadar para verdik hem pc.ye hem oyuna :(
    yüksek performans sectim denetim masasından ama gene de donma yaşandı..
    acaba söylendiği gibi ilk olarak HD7690m xt kartıyla başlatılmıyor mu?

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

bu ekran kartının güncellemesi çıktı mı ATI'de? aldıgımdan beri güncelleyemedim driverı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MAXville

NFS RUN'ı takılmadan oynayan var mı? 1-2 bölüm sonra donuyor ve takılıyor..
    bu ekran kartıyla da oynayamayacaksak artık? yok mu bunun çözümü, o kadar para verdik hem pc.ye hem oyuna :(
    yüksek performans sectim denetim masasından ama gene de donma yaşandı..
    acaba söylendiği gibi ilk olarak HD7690m xt kartıyla başlatılmıyor mu?

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

bu ekran kartının güncellemesi çıktı mı ATI'de? aldıgımdan beri güncelleyemedim driverı :(

Aynı sorun bende de var.Başlarda hiç kasmadan oynuyorsun fakat 1-2 bölüm sonra donup kalıyor.
    Sebebsiz yere hata bile vermiyor.

Sadece NFS The Run'da yapıyor bunu diğer oyunları sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
    Güncellemeyi ben de yapmadım eğer aldıysa, sağ tık güncelleştir dediğimde en güncel versiyon yüklü diyor şu an için.

Bilgisi olan arkadaşlar bu iki konuda bilgilendirme yaparlarsa iyi olacak, teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Beyler var mı windows 8'e yükselten? Ben yükseltmeyi düşünüyorum am bazı uygulamalarda uyumluluğu gözden geçirin falan dedi mesela catalystte. Fikirlerinizi alabiliriz..

ben yükselttim dv7 bendeki sorun yok ssd ile win 8 uçuyor hp de alttaki konumuzdan win 8 driverleri yükle ekran kartı dahil var zaten diğerlerinin çoğu çalışıyor win 8de
    http://resim.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_23/f_/key_//tm.htm

bu arada DVD ler geldi 3 recevry DVD 1 driver DVD. yurt dışından yollamışlar helal olsun hp ye ücretsiz ve adamlar ne paket yapmışlar şaşırdım

• Arkadaşlar Catalyst sürümünü sanırım güncelleyemiyorum, 2011 versiyon gözüküyor hala. Mavi ekran hatası alıp duruyorum 1-2 günde bir, kodu 0x0000F4. biri lütfen stabil çalışan sürüm linki veyahut tavsiyeler verebilir mi? Sinirlerim bozuldu bu mavi ekran hatası yüzünden :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjezz

Arkadaşlar Catalyst sürümünü sanırım güncelleyemiyorum, 2011 versiyon gözüküyor hala. Mavi ekran hatası alıp duruyorum 1-2 günde bir, kodu 0x0000F4. biri lütfen stabil çalışan sürüm linki veyahut tavsiyeler verebilir mi? Sinirlerim bozuldu bu mavi ekran hatası yüzünden :(

üstte verdiğim konuda mevcut incelemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Arkadaşlar Catalyst sürümünü sanırım güncelleyemiyorum, 2011 versiyon gözüküyor hala. Mavi ekran hatası alıp duruyorum 1-2 günde bir, kodu 0x0000F4. biri lütfen stabil çalışan sürüm linki veyahut tavsiyeler verebilir mi? Sinirlerim bozuldu bu mavi ekran hatası yüzünden :(

çok teşekkür ederim Mito, ancak 12.2 preview'e gecis yapabildim şuan, umarım mavi ekran hatalarından kurtulmuşumdur :/

• quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim Mito, ancak 12.2 preview'e gecis yapabildim şuan, umarım mavi ekran hatalarından kurtulmuşumdur :/

umarım düzelir olmadı konudaki catalys leri dene 2 kartıda güncelleyen catalys var

• lütfen yardım...

forumu okudum ama sorun hala bende devam ediyor.

hp dv6-6c04et modelinde bilgisayarım var.ekran kartı hp nin sitesinden indirdim.malesef sürekli donmalar ve kilitlenmeler var.denemediğim driver kalmadı hep aynı sorun.malesef intelin ekran kartını kullanıyorum donmaması için.ne yapmam lazım.hangi driver daha stabil.çözenden şimdiden Allah razı olsun
  • yokmu arkadaşlar bu durumu çözebilen yardım edin lütfen
  • 12.3 up2 şuan en az donma yapan driver, önce hp fix ini tiklemeden yükleyin , oyunlarda sorun olursa hp fixini işaretleyip yeniden kurun.
  • 12.9 04 sürümü mitonun önerisiyle şuan oyunlarda hiç donma mavi ekran gelmedi ama masaüstünde nedense 1 kere oldu bilmiyorum belki 3-4 tane driver kurdm onların tam silinmedigi içindir en stabili şuan bu arkadaşlar diğerlerinin hepsini denedim... teşekkürler Mito..
  • 12.11 beta sürümü de gayet güzel arkadaşlar. masaüstü ekranında hiç sorun yaşamadım. oyunlarda bazen atsa da performans tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum öncelikle.Bikaç sorum olacak aynı sorunu sizlerden de yaşayanınız vardır belki diye.

Dün HP Pavilion dv6-6C04ST marka yukarıdakilerle aynı özellikte sanırım sadece serisi değişik notebook aldım.Ama wireless'da 30-40dk'da bir kopmalar yaşıyorum.

Sizce sorunu ne olabilir, koptuğu sırada diğer notebook'umdan ve telefonumdan internete rahat bir şekilde giriyorum.Ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.
    Sadece bu pc'de sanırım böyle bir sorun gördüm.Bağlantı kopmuyor aslına bakarsanız sadece internet erişimi yok gibi bir uyarı veriyor.

Bağlantıyı kes - tekrar bağlan dediğimde ise internete kaldığım yerden girebiliyorum.Sorun sizce nedir?
    Wifi adaptor güncelleştirmesini yaptım pc'nin fakat aynı sorun devam etmekte.Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

o sorun ne yazıkkı bazen bende de oluyor bilgisayarı uykudan uyandırınca oluşuyor fakat yeniden başlatırsan bilgisayarı düzeliyor. aslında windows yeni güncelleme var dedi wifi adaptörü için ama deneme fırsatı bulamadım

Arkadaşlar sorunu modemi değiştirerek buldum.
    Zyxel'in çift antenli bi modelini aldım, chip vb. yerlerden ödülleri olan bir modem.Sıkıntı ortadan kalktı.

Sanırım bazı modemlerle wifi adaptorünün uyumsuzluğu var.Eski modemim mintondu, her 20-30 dk'da bir bağlantı kopuyodu.Bağlantıyı kes, tekrar bağlan yaptığımda düzeliyordu.

Bilgisayarı geçen sene aldım sorun ilk aldığım zamanlardan beri var fakat son zamanlarda abartısız 10-15 saniyede bir wireless sembolünün üstünde ünlem işareti çıkıyor ve internet erişimim kesiliyor.sonra bi 5 saniye geçiyor tekrar bağlanıyor ve 10-15 saniye geçince aynı sorun tekrar ediyor.
    Evde ipad ve iphone'dan hiç bir sıkıntı yaşamıyorum internete bağlanırken.müşteri destek hattını aradım son driverı yükleyin dedi onu zaten yaptığımı söyleyince servise götürmem gerektiğini söyledi.fakat şöyle bir sorun var ki vize haftam bilgisayar&internet olmadan çalışma imkanım yok.
    modemim,superonline'ın verdiği huawei.
    ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaramakara
    Bilgisayarı geçen sene aldım sorun ilk aldığım zamanlardan beri var fakat son zamanlarda abartısız 10-15 saniyede bir wireless sembolünün üstünde ünlem işareti çıkıyor ve internet erişimim kesiliyor.sonra bi 5 saniye geçiyor tekrar bağlanıyor ve 10-15 saniye geçince aynı sorun tekrar ediyor.
    Evde ipad ve iphone'dan hiç bir sıkıntı yaşamıyorum internete bağlanırken.müşteri destek hattını aradım son driverı yükleyin dedi onu zaten yaptığımı söyleyince servise götürmem gerektiğini söyledi.fakat şöyle bir sorun var ki vize haftam bilgisayar&internet olmadan çalışma imkanım yok.
    ne yapabilirim?

usb den bağlanan wifi adaptörler var o işini görür forumda satan mavcut alt linki tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_47182335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182335

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Kasım 2012; 20:20:53 >

• Bende de 6c04ET var şimdiye kadar sorunla karşılaşmamıştım ama şimdi fan sürtüyor galiba geğişik ses çıkartıyor bu konuda ne yapmalıyım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakaramakara
    ne yapabilirim?

usb den bağlanan wifi adaptörler var o işini görür forumda satan mavcut alt linki tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_47182335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182335

bu postu attıktan sonra s.online müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtim,sorunumu anlatıp önceden de yaşadığımı modemin değişmesi gerektiğini söyledim.
    modemi güncelleştirdiklerini 15 dakika sonra kapatıp açmamı söyledir,dediklerini yaptım sorun çözüldü gibi oldu.1 saatin sonunda uyudum ve uyandığımda sorunun tekrar ettiğini gördüm.önce modemi değiştirteceğim sorun devam ederse,hazır pcnin garantisi devam ediyorken servise götüreceğim.tavsiye için teşekkürler bu arada,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyogluh -- 22 Kasım 2012; 1:07:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince_Mert

Bende de 6c04ET var şimdiye kadar sorunla karşılaşmamıştım ama şimdi fan sürtüyor galiba geğişik ses çıkartıyor bu konuda ne yapmalıyım.

ilk akla gelen fanı temizlemek.Bi deneyin derim hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.