Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim aynı sorun bendede vardı format attım düzeldi atheros driver kurulu ünlem cıkıyodu kopup duruyodu şuan hiçbirşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaramakara

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Bilgisayarı geçen sene aldım sorun ilk aldığım zamanlardan beri var fakat son zamanlarda abartısız 10-15 saniyede bir wireless sembolünün üstünde ünlem işareti çıkıyor ve internet erişimim kesiliyor.sonra bi 5 saniye geçiyor tekrar bağlanıyor ve 10-15 saniye geçince aynı sorun tekrar ediyor.
    Evde ipad ve iphone'dan hiç bir sıkıntı yaşamıyorum internete bağlanırken.müşteri destek hattını aradım son driverı yükleyin dedi onu zaten yaptığımı söyleyince servise götürmem gerektiğini söyledi.fakat şöyle bir sorun var ki vize haftam bilgisayar&internet olmadan çalışma imkanım yok.
    modemim,superonline'ın verdiği huawei.
    ne yapabilirim?

usb den bağlanan wifi adaptörler var o işini görür forumda satan mavcut alt linki tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_47182335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182335

bu postu attıktan sonra s.online müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtim,sorunumu anlatıp önceden de yaşadığımı modemin değişmesi gerektiğini söyledim.
    modemi güncelleştirdiklerini 15 dakika sonra kapatıp açmamı söyledir,dediklerini yaptım sorun çözüldü gibi oldu.1 saatin sonunda uyudum ve uyandığımda sorunun tekrar ettiğini gördüm.önce modemi değiştirteceğim sorun devam ederse,hazır pcnin garantisi devam ediyorken servise götüreceğim.tavsiye için teşekkürler bu arada,iyi forumlar.

modemden olsa ipad yada iphonede kopardı sadece pc kopuyorsa bence pcnin wifi alıcısı arızalı olabilir. neyse siz bilirsiniz modem değiştirecekseniz tavsiyem airtes modem alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Kasım 2012; 17:28:18 >

• Arkadaşlar yaklaşık 4 aydırlı bu pc yi kullanıyorum ve aldığım gün itibariylede mavi ekran hatasını alıyorum. 2-3 saat kkullanımdan sonra birden bire ekran mavi ekran hatasını veriyor ve pc kendiliğinden yada ben power tuşuna basarak yeniden başlamasını sağlığıyorum. Acıldığında amd ekran sürücü yönetemedi diye bir uyarı veriyor.. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Kardeşimede aldım bu üründen onunkisinde herhangi bir sorun yok bunda var .. Ayrıca onun yüklediği oyunu benim aldığım pc ye yüklediğimde de donuk oynanıyor ? sizce ne yapmalıyım yardımcı olabiliecek arkadaş var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihinho4444

Arkadaşlar yaklaşık 4 aydırlı bu pc yi kullanıyorum ve aldığım gün itibariylede mavi ekran hatasını alıyorum. 2-3 saat kkullanımdan sonra birden bire ekran mavi ekran hatasını veriyor ve pc kendiliğinden yada ben power tuşuna basarak yeniden başlamasını sağlığıyorum. Acıldığında amd ekran sürücü yönetemedi diye bir uyarı veriyor.. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Kardeşimede aldım bu üründen onunkisinde herhangi bir sorun yok bunda var .. Ayrıca onun yüklediği oyunu benim aldığım pc ye yüklediğimde de donuk oynanıyor ? sizce ne yapmalıyım yardımcı olabiliecek arkadaş var mı ?

aynı sıkıntı bende de var, tek fark acildiginda hata almiyorum ve mavi ekran hatası 2-3 gunde bir oluyor, ama aldigimdan beri bu sorun mevcut. Format atmayi denicem yakında :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihinho4444

Arkadaşlar yaklaşık 4 aydırlı bu pc yi kullanıyorum ve aldığım gün itibariylede mavi ekran hatasını alıyorum. 2-3 saat kkullanımdan sonra birden bire ekran mavi ekran hatasını veriyor ve pc kendiliğinden yada ben power tuşuna basarak yeniden başlamasını sağlığıyorum. Acıldığında amd ekran sürücü yönetemedi diye bir uyarı veriyor.. Bu neden kaynaklanıyor olabilir. Kardeşimede aldım bu üründen onunkisinde herhangi bir sorun yok bunda var .. Ayrıca onun yüklediği oyunu benim aldığım pc ye yüklediğimde de donuk oynanıyor ? sizce ne yapmalıyım yardımcı olabiliecek arkadaş var mı ?

Ekran kartını güncelleyin
  • Beyler amerikada kac dolardir bulamadim
    Bi turlu. Birde suna bakar misiniz bi nasildir

HP- Pavilion 17.3" Laptop - 4GB Memory - 640GB Hard Drive- Sparkling Black

VISION Technology by AMD
    Makes your digital photos and Web sites look amazing and gives a boost to digital music playback.
    AMD Quad-Core A8-4500M Accelerated Processor with AMD Radeon HD 7640G discrete-class graphics
    Deliver powerful performance.
    4GB DDR3 SDRAM
    For multitasking power.
    Multiformat DVD±RW/CD-RW drive
    Create custom DVDs and CDs.
    17.3" LED-backlit high-definition widescreen display
    With BrightView technology and 1600 x 900 resolution showcases movies and games in stunning clarity.
    640GB hard drive (5400 rpm)
    Offers spacious storage and fast read/write times. HP ProtectSmart hard drive protection helps keep your data safe.
    AMD Radeon HD 7640G discrete-class graphics
    Feature up to 2029MB total video memory for lush images. HDMI output for connection to an HDTV.
    Built-in TrueVision high-definition webcam with integrated digital microphone
    Makes it easy to chat with and send video mail to family and friends.
    Multiformat media reader
    Supports Secure Digital and MultiMediaCard formats.
    2 USB 3.0 ports and 1 USB 2.0 port
    For fast digital video, audio and data transfer.
    Built-in high-speed wireless LAN (802.11b/g/n)
    Connect to the Internet without wires.
    Built-in 10/100Base-T Ethernet LAN
    With RJ-45 connector for quick and easy wired Web connection.
    Weighs 6.6 lbs. and measures just 1.5" thin
    For portable power. Full-size island-style keyboard with numeric keypad offers comfortable typing and simple data entry.
    HP Imprint finish in sparkling black
    Along with chrome speaker accents and a textured touchpad offer a stylish look.
    Microsoft Windows 8 operating system preinstalled
    Provides a stable platform for word processing, Web navigation, gaming, media storage and more.
    Software package included
    With CyberLink PowerDirector, CyberLink PhotoDirector and more. Microsoft Office Starter 2010 also included (product key card required for activation; sold separately).
    ENERGY STAR certified
    Designed to use less energy and meets strict energy efficiency guidelines set by the Environmental Protection Agency and U.S. Department of Energy.
    AMD, AMD Arrow logo, AMD Athlon, QuantiSpeed, AMD PowerNow! and combinations thereof are trademarks of Advanced Micro Devices, Inc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

kardeşim aynı sorun bendede vardı format attım düzeldi atheros driver kurulu ünlem cıkıyodu kopup duruyodu şuan hiçbirşey yok

hocam ben bi kaç defa recovery yaptım ama sıkıntı çözülmedi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgisayarı geçen sene aldım sorun ilk aldığım zamanlardan beri var fakat son zamanlarda abartısız 10-15 saniyede bir wireless sembolünün üstünde ünlem işareti çıkıyor ve internet erişimim kesiliyor.sonra bi 5 saniye geçiyor tekrar bağlanıyor ve 10-15 saniye geçince aynı sorun tekrar ediyor.
    Evde ipad ve iphone'dan hiç bir sıkıntı yaşamıyorum internete bağlanırken.müşteri destek hattını aradım son driverı yükleyin dedi onu zaten yaptığımı söyleyince servise götürmem gerektiğini söyledi.fakat şöyle bir sorun var ki vize haftam bilgisayar&internet olmadan çalışma imkanım yok.
    ne yapabilirim?

usb den bağlanan wifi adaptörler var o işini görür forumda satan mavcut alt linki tıkla
    http://forum.donanimhaber.com/m_47182335/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47182335

bu postu attıktan sonra s.online müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtim,sorunumu anlatıp önceden de yaşadığımı modemin değişmesi gerektiğini söyledim.
    modemi güncelleştirdiklerini 15 dakika sonra kapatıp açmamı söyledir,dediklerini yaptım sorun çözüldü gibi oldu.1 saatin sonunda uyudum ve uyandığımda sorunun tekrar ettiğini gördüm.önce modemi değiştirteceğim sorun devam ederse,hazır pcnin garantisi devam ediyorken servise götüreceğim.tavsiye için teşekkürler bu arada,iyi forumlar.

modemden olsa ipad yada iphonede kopardı sadece pc kopuyorsa bence pcnin wifi alıcısı arızalı olabilir. neyse siz bilirsiniz modem değiştirecekseniz tavsiyem airtes modem alın

artık superonline hangisini verirse :)

• Laptop geldigi gibi recovery sildim ben sevmem kendi şeylerini öle laptopların :d tek tek ugrasırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Merhaba arkadaşlar iyi günler diliyorum öncelikle.Bikaç sorum olacak aynı sorunu sizlerden de yaşayanınız vardır belki diye.

Dün HP Pavilion dv6-6C04ST marka yukarıdakilerle aynı özellikte sanırım sadece serisi değişik notebook aldım.Ama wireless'da 30-40dk'da bir kopmalar yaşıyorum.

Sizce sorunu ne olabilir, koptuğu sırada diğer notebook'umdan ve telefonumdan internete rahat bir şekilde giriyorum.Ve hiç böyle bir sorun yaşamadım.
    Sadece bu pc'de sanırım böyle bir sorun gördüm.Bağlantı kopmuyor aslına bakarsanız sadece internet erişimi yok gibi bir uyarı veriyor.

Bağlantıyı kes - tekrar bağlan dediğimde ise internete kaldığım yerden girebiliyorum.Sorun sizce nedir?
    Wifi adaptor güncelleştirmesini yaptım pc'nin fakat aynı sorun devam etmekte.Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

o sorun ne yazıkkı bazen bende de oluyor bilgisayarı uykudan uyandırınca oluşuyor fakat yeniden başlatırsan bilgisayarı düzeliyor. aslında windows yeni güncelleme var dedi wifi adaptörü için ama deneme fırsatı bulamadım

Arkadaşlar sorunu modemi değiştirerek buldum.
    Zyxel'in çift antenli bi modelini aldım, chip vb. yerlerden ödülleri olan bir modem.Sıkıntı ortadan kalktı.

Sanırım bazı modemlerle wifi adaptorünün uyumsuzluğu var.Eski modemim mintondu, her 20-30 dk'da bir bağlantı kopuyodu.Bağlantıyı kes, tekrar bağlan yaptığımda düzeliyordu.

ne yapabilirim?

Benim yaşadığım hataya benzer hatta aynısını alıyorsunuz anlattığınız kadarıyla..
    Dediğim gibi ben de minton kullanıyordum, modemi değiştirince sorun ortadan kalktı.

Belki de modemi resetleyim, HP notebook unuz ile kurmanız gerekiyordur emin değilim ama modem ile bilgisayar wireless adaptor uyumsuzluğundan kaynaklanan bir sorunmuş gibi göründü bana.

Ayrıca antivirüs vb. bazı programlar da malesef bağlantıyı kontrol altına almak için sınırlıyabiliyorlar.Kaldırıp deneyiniz.Sorun devam ederse recorvery yapıp tekrar eski haline getirirsiniz.
    İnşallah siz de benim gibi sorununuza bir çözüm yolu bulursunuz, iyi forumlar..

• gene dondu bende oyundayken düzeldi dedik nazar değdi ve pcdepoya yol gözüktü :D
  • erkan kartı değerleri berbat ötesi
  • allah belasını versin böle notebookun hp alırsam bidaha töbe olsun..
  • arkadaşlar burda anlatılan pc bende var ama bi sorun var amd nin ekran kartını çalıştırırken bazen özellikle flash çalıştıran özelliklerde ekran aniden donuyor bilgisayarı resetlemeden tekrar başlatamıyorum ne yapmamı önerirsiniz
  • Arkadaşlar ben ekran kartımı hiç bir şekilde güncelleyemiyorum.İlla hp nin sürücüsünü kullanmam gerekiyor,oda eski bazı oyunlarda sorun çıkartıyor.Bu hp' nin engelini açmanın bir yolu var mıdır?
  • kardeşim bozuk işte bende az kaldı aradım servisi hp yollucam..ram veya ekran kartında bi sıkıntı var driver bulunmuyor.
  • Eğer benim gibi Windows 8'e (x64) geçmiş ve grafik sürücüsü bekleyen varsa, aşağıdaki linkteki sürücüyü yükleyebilir.

ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp59001-59500/sp59407.exe

Uyarı : Grafik kartı değiştirebiliniyor ama çok sağlıklı çalıştığı söylenemez. Amd çalışırken arada hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agrimo -- 7 Aralık 2012; 10:48:32 >
  • Beyler ben Notebooktan Evdeki AirTies 204v2 Modemime bağlanıyorum aradan bir 15 dakika falan geçince internet kopuyor ve bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece internete bağlanamıyorum.
    15 dakikada bir bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Acaba aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Sorun bilgisayardan mı kaynaklanıyor yoksa modemden mi kaynaklanıyor...
  • Arkadaşlar ben de bu laptopu kullanıyorum. Arada sırada mavi ekran hatası alıyorum ve daha da önemlisi laptoptan az oldukça az çıkıyor en üst düzeyde açık olmasına rağmen. En son ekran kartı ve ses sürücüsünü nereden bulabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Bizim model için olan Win 8 driveri yayınlandı

sp59850

Umarım bu sorunsuz çalışır.

Diğer driverler için;
    DV6-6C04ET-Drivers

ve ayrıca şuraya da bakılabilir;
    Alternatif Drivers

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.