Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobildeki 19.sayfayi okumusum Tamam hocam upload edebilirseniz cok mutlu olacagim.Peki siz o zamandan bu yana hic kilitlenme sorunu yasamadiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightorque

Mobildeki 19.sayfayi okumusum Tamam hocam upload edebilirseniz cok mutlu olacagim.Peki siz o zamandan bu yana hic kilitlenme sorunu yasamadiniz mi

hayır yaşamadım win 7 de kullanırken 12.9. ben upload edip gece sana msj la yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2012; 19:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Mobildeki 19.sayfayi okumusum Tamam hocam upload edebilirseniz cok mutlu olacagim.Peki siz o zamandan bu yana hic kilitlenme sorunu yasamadiniz mi

hayır yaşamadım win 7 de kullanırken 12.9. ben upload edip gece sana msj la yollarım

Tesekkur ediyorum 12.9 4.0 olan versiyon sanirim.Bir de hicbirsey silmeden direk kuruyoruz sanirim sizi de yordum ama.

• quote:

Tesekkur ediyorum 12.9 4.0 olan versiyon sanirim.Bir de hicbirsey silmeden direk kuruyoruz sanirim sizi de yordum ama.

evet o versioan ve üstüne kursanda olur artı bahsettiğim bios ayarınıda yap kurmadan önce
  • Fixed suan dynamic olmali degil mi?

• quote:

Fixed suan dynamic olmali degil mi?

aynen kurduktan sonra tekrar fixsede getirirsin biosda dynamic yapınca f10 ile kaydetip çıkmayı unutmma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2012; 20:14:39 >
  • quote:

quote:

aynen kurduktan sonra tekrar fixsede getirirsin biosda dynamic yapınca f10 ile kaydetip çıkmayı unutmma

Tamamdir hocam dediklerinizi yapacagim beklemedeyim linkiSuan catalyst center acilmiyor yuklu degil falan diyor kurunca olur umarim

• quote:

quote:

quote:

Tamamdir hocam dediklerinizi yapacagim beklemedeyim linkiSuan catalyst center acilmiyor yuklu degil falan diyor kurunca olur umarim

doğru kurarsan sorun çıkmaz catalys açılmıyorsa hatalı kurulmuştur ve kitlenmelerde ondan bence. merak etme bi terslik olmazsa mutlaka upload edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2012; 20:22:40 >

• Umutluyum bu driverdan hocam bekliyorum

• quote:

Umutluyum bu driverdan hocam bekliyorum

bende sorun yaratmadı umarım sendede yaratmaz
  • quote:

quote:

Suan hangi driveri kullandigimiza nereden bakiyoruz hocam 12.x falan diye ?

• quote:

quote:

quote:

Suan hangi driveri kullandigimiza nereden bakiyoruz hocam 12.x falan diye ?

catalys den bakılıyor ama sendeki açılmıyorsa göremezsin

• Ama bu hpnin sitesindeki su dandik olan 2011de cikan olmadigina gore ust surumdur buyuk ihtimalle deneyip gorelim

• quote:

Ama bu hpnin sitesindeki su dandik olan 2011de cikan olmadigina gore ust surumdur buyuk ihtimalle deneyip gorelim

tabiki o değil hp dekiler eski zaten neyse pm atıyorum ordaki linki tıkla indir sana paylaştım dosyayı skydriveden
  • quote:

quote:

Ama bu hpnin sitesindeki su dandik olan 2011de cikan olmadigina gore ust surumdur buyuk ihtimalle deneyip gorelim

tabiki o değil hp dekiler eski zaten neyse pm atıyorum ordaki linki tıkla indir sana paylaştım dosyayı skydriveden

Sagolasin hocam deneyip sonucu yazacagim

• quote:

quote:

quote:

Sagolasin hocam deneyip sonucu yazacagim

sonucu yaz tabiki

• Mito banada yardımda bulundu sagolsun ama benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum 12.9 dynamicte kurdum tekrar fixed almadım yani hep dynamic 2 saat oynadım gene patladı kırcaktım az kalsın w8 kurcam daha denemedim

• AMD Radeon HD 7690M XT. Ee. Need for Speed Most Wanted 2012 min. ayarlarda oynayabiliyorum ancak. 600X800 çözünürlükle oynuyorum, diğer ayarlar None-Low :(
    AMD Radeon HD 7690M XT, NFS Most Wanted 2012 max. settings deneme videosu var: Burada

Bir bilen yardım etsin. Değiştirilebilir Grafiklerden oyunu Yüksek Performans yaptım, diğer bütün ekran kartı ayarlarını Performansa yönelik denedim, Kaliteye yönelik denedim, hala kasıyor. Benden çok daha kötü özelliklere sahip laptop oynatıyor benimki oynatmıyor.
    Çözüm nedir?
  • Arkadaşlar laptopu aldıktan sonra çıkan güncellemeler neler ve nereden yüklediniz?
    laptopu uzun süre kullanmadım, ekran akrtı güncellemesi çıktı mı?
    performansını arttırmak icin neler yaptınız?
    Orjınal NFS RUN'ı oynatmayınca sinirlenmiştim ama yeniden kullanıyorum laptopu..
    yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Win8 kur dene ben öle yapıcaktım zaman olmadı şimdide finaller başladı

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.