Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Loit01

AMD Radeon HD 7690M XT. Ee. Need for Speed Most Wanted 2012 min. ayarlarda oynayabiliyorum ancak. 600X800 çözünürlükle oynuyorum, diğer ayarlar None-Low :(
    AMD Radeon HD 7690M XT, NFS Most Wanted 2012 max. settings deneme videosu var: Burada

Bir bilen yardım etsin. Değiştirilebilir Grafiklerden oyunu Yüksek Performans yaptım, diğer bütün ekran kartı ayarlarını Performansa yönelik denedim, Kaliteye yönelik denedim, hala kasıyor. Benden çok daha kötü özelliklere sahip laptop oynatıyor benimki oynatmıyor.
    Çözüm nedir?

Fixed mod a geçmelisiniz bios'dan. Dynamic mode da bazı oyunlar sorun çıkarabiliyor

• Ekran kartı win7 driver yok ben full ayarda oynadım run ama mavi ekran veya dona dona bitirdim wi8 denicez driver değişiyormuş onda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wade96

quote:

Orijinalden alıntı: Loit01

AMD Radeon HD 7690M XT. Ee. Need for Speed Most Wanted 2012 min. ayarlarda oynayabiliyorum ancak. 600X800 çözünürlükle oynuyorum, diğer ayarlar None-Low :(
    AMD Radeon HD 7690M XT, NFS Most Wanted 2012 max. settings deneme videosu var: Burada

Bir bilen yardım etsin. Değiştirilebilir Grafiklerden oyunu Yüksek Performans yaptım, diğer bütün ekran kartı ayarlarını Performansa yönelik denedim, Kaliteye yönelik denedim, hala kasıyor. Benden çok daha kötü özelliklere sahip laptop oynatıyor benimki oynatmıyor.
    Çözüm nedir?

Fixed mod a geçmelisiniz bios'dan. Dynamic mode da bazı oyunlar sorun çıkarabiliyor

Bilgisayarın Windows kısmından başka bir yeriyle ilgili bilgim yok. Bir keresiinde Toshiba Notebook'umdan başlangıçta F8'e basıp yanlışlıkla bilgisayarı kilitlediğim, sonra durumu farkedip kilidi kaldırdığım oldu. Yani bu BIOS'a girersem işin içinden çıkamam ben Açıklarsanız daha kolay olur.

• Arkadaşlar son durum nedir kullananlar memnunmu 1500 gibi bir fiyattan alıcam alırsam tavsiye ediyormusunuz ? Forumu biraz okudum herkez bir çok sorundan bahsetmiş fakat ben yinede sormak istedim.

Bu arada ben i5'li modelini alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 14 Ocak 2013; 21:17:03 >
  • Burda baya bişey okudum ve sonuç olarak bu laptoptan vazgeçtim.Sürekli mavi ekran hataları ekran kartı driver'ı sorunları.Açıkcası hiç uğraşasım yok.hd5650'de ben yaklaşık 1 ay driver yükleyemeyip uğraştım.Aynı sorunları tekrar yaşamak istemiyorum.
  • İyi karar vermişsiniz.Bu ekran kartına sahip notebook alanların hiçbiri menun değil.Buna ben de dahilim.
  • msi al veya lenovo
  • Şu ana kadar sadece 1 defa mavi ekran çıktı o driverdan kaynaklıymış kaldırdım hemen.
    Şimdi Win8 Pro kurulu ve hiçbir sorunum yok.
  • Bugün itibari ile 1949 TL'ye almış bulunuyorum. Cihaz geldiğinde izlenimlerimi aktarırım. İyi fiyata aldığımı düşünüyorum sizce?

http://www.teleenerji.com.tr/asp/product/50519/HP-dv6-6c04et-i7-2670QM-2-2Ghz-15-6HD-8GB-750GB-2GB-VGA-Win7-Premium-64-Bit
  • Arkadaşlar mito yu dinleyin gerekeni yapsın.

Bu saatten sonra bu cihaz alınmaz !

1500 lira olsada alınmaz.

O fiyatlara GT 640 lı cihazların grey marketları bile bulunabiliyor.

Kısaca söyleyeceğim şudur.

Burada şu cihazla en çok uğraşıp kurcalayan arkadaşlardan biridir mito.

Ben elimden geldiğince konunun önceki sayfalarında yardıma ihtiyaç duyan arkadaşlarımıza

yardım ettim, ama bir süre sonra sıkıcı oluyor aylardır ilk mesajımda böyle konuşmak istemezdim ama

artık bu neyin inadı anlayamıyorum.

Cihaz piyasaya çıkalı 1 sene olucak.

Hala problemleri çözülememiş havası var şu başlıkta..

Ancak böyle bir durum sözkonusu değil.

ŞU CİHAZIN BIOSUNA ULAŞIP MODUNU DEĞİŞTİRİN.

DOĞRU DRIVER'ı BULUP KURAMAYANLAR !!

Araştırılsın.. Dünya üstünde internette gezinirken blog okurken facebook ta takılırken flash player ile dizi veya film sitelerinden

youtube dan vs film izlerken 2GB DDR5 Ramlı bir ekran kartını açma ihtiyacını hisseden bir tek Türk'ler var heralde.

Intel HD 3000 Orada boşuna durmuyor !

Intel emin olun bizden daha iyi biliyor :)

Adamlar özellikle downsampling, overscalling, rescale gibi işlemleri bile yapabilen..

ÖZELLİKLE FİLM İZLEMEK, VİDEO FORMATI DÖNÜŞTÜRMEK

gibi işleri yapabiliceğiniz basit ama faydalı bir ekran kartı yapmış.

Sen kalkıp Donanım Haber forumunda gezerken 7690M XT yi açık tutmayı ve hata almayı istiyorsun.

Ben demiyorumki almak normaldir doğaldır. 2000 TL seviyesinde bir cihaza yakışmıyor. (Ben hiç almadım orası ayrı.)

Fakat olmuyor, çıldırcam, balkondan atıcam vs lik bir durum yok.

Bunları yapıcağınıza bırakın Türkçe kaynakları ingilizce bilmiyor olsanız dahi bir bilene rica edip ingilizce kaynaktan

çevirterek istediğinizi yapabilirsiniz.

Bu kadar büyütmeye gerek yok.

Cihazım hala sapasağlam hala istediğim oyunu oynuyorum. GT 650M' den başlar bu cihazdaki ekran kartından daha iyi ekran kartları..

ki oda GTX560M seviyesinde bir karttır. Anlayan anlamıştır ne seviyede olduğunu.

Durduk yere çamurspor yapçağımıza azıcık araştırsak kimse üzülmeyecek.

Mito kardeşe kolay gelsin ben sıkıldım o hala devam ediyormuş yardım etmeye gördüğüm iyi oldu :)

Cümleten kolay gelsin.

• hp DV6 laptopuma format atılıp windows7 professional yüklenince webcam çalışmadı driver siteden indirip yüklüyorum ama webcam algılanmadı yada kapalı diyor aygıt yöneticisinde de yok. youcam program olarak masa üstünde var ama açtığımda görüntüye geçmiyor anlayan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
  • baba biz diyoz laptop bozuk ekran kartı donuyo mavi ekran geliyo sen diyon win7 webcam çalışmıo :D win8 kur ayrıca..
  • Arkadaşım senin sorunun ekran kartı, benimki webcam. Ne yapayım yazmayayım mı? Bilen varsa yardımcı olsun. zorla değil ya :(
  • Fan çalışmıyor sanki bilgisayar aşırı ısınıyor ne yapmalıyım
  • merhaba dostlar. 4 gun evı bos bıraktık guzelım bılgısayar bozulmus. sanırım hdd'yı tanımıyor pc. Win7 onarım dıskıyle de kontrol ettım hakkaten tanımıyor. acılısta veedıgı hataysa tam olarak su;

Boot Device Not Found
    Please install an operating system on your hard disk.
    Hard Disk (3F0)

acılısta da hdd bıplıyor zaten. Bılınen cozumu var mıdır? Hdd'ye bakıp yerıne taksam garantı kapsamı dısında kalır mı? Ya da dırek garantıye mı gonderıyım? Yardıma cok muhtacım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptopu kullanan arkadaşlara bi sorum olucak Windows ekran kartınıza verdiği puan nedir ilk sayfada 6.6 yazıyor şaşırdım çünkü bende 6770m var 7690 biraz daha hızlandırılmış hali fakat daha düşük vermiş. Birde bu laptopdan arkadaşımda var intel ile ati ekran kartları arasında geçiş yapmak tam bir eziyet
  • Tecrübeli arkadaşlar bıkmış galiba, sorularımıza kimse cevap yazmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirage101

Tecrübeli arkadaşlar bıkmış galiba, sorularımıza kimse cevap yazmadı :(

Dh teknik yardım bölümüne konu açmalısınız.Bu konuda yardım edebilecek kişi sayısı kısıtlı.
  • Makinadan oldukça memnunum, Photoshop, Dreamweaver ve Adobe After Effects vb.. sorunsuz bir hızda çalışıyorlar. Çok memnunum tek şikayetim fan çok sesli

Batarya çok çabuk şarj oluyor, malzemeler kaliteli en azından tuşlara basınca esneme olmuyor
  • Arkadaşlar birşey canımı sıkıyor cpuid programında bataryamın wear level ı %8 şuan pcyi alalı 6 ay oluyor biraz fazla geldi bana kullanan arkadaşlardada durum aynı mı ? Wear level ın artışını durdurmanın bir yolu var mı pc genellikle fişe takılı kullanıyorum pili çıkararak mı kullanmalıyım şimdiden teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.