Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir problemim var cpuid isimli programı kullanıyorum ve göstergeye göre bataryamın wear level ı %8 pc yi alalı 6 ay oldu bana biraz hızlı gibi geldi diğer kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi acaba ? Ve wear level i engellemenin bir yolu yok mu laptopu pirize takılı kullanıyorum acaba bu durumdayken pili çıkarmalımıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: anathema1903

Arkadaşlar bir problemim var cpuid isimli programı kullanıyorum ve göstergeye göre bataryamın wear level ı %8 pc yi alalı 6 ay oldu bana biraz hızlı gibi geldi diğer kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi acaba ? Ve wear level i engellemenin bir yolu yok mu laptopu pirize takılı kullanıyorum acaba bu durumdayken pili çıkarmalımıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

bataryaı çıkarmanızı önermem çünkü bu durumda anakartınız elektrik akımındaki değişimlere korumasız yakalanacaktır. buda 30 TL lik batarya için 100 TL lik anakartı yakma ihtimaslini doğurabilir. Diğer konuda bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnitude35

quote:

Orijinalden alıntı: anathema1903

Arkadaşlar bir problemim var cpuid isimli programı kullanıyorum ve göstergeye göre bataryamın wear level ı %8 pc yi alalı 6 ay oldu bana biraz hızlı gibi geldi diğer kullanan arkadaşlarda da durum böyle mi acaba ? Ve wear level i engellemenin bir yolu yok mu laptopu pirize takılı kullanıyorum acaba bu durumdayken pili çıkarmalımıyım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler

bataryaı çıkarmanızı önermem çünkü bu durumda anakartınız elektrik akımındaki değişimlere korumasız yakalanacaktır. buda 30 TL lik batarya için 100 TL lik anakartı yakma ihtimaslini doğurabilir. Diğer konuda bilgim yok

+1. Pil ömrünü uzatmak için bataryanızı haftada bir kere deşarj edin. (Yalnız kesinlikle %100 deşarj etmeyin. En az %10-14 ' e kadar. Sonra bekletmeden fişe takın.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pay_back -- 15 Mart 2013; 0:56:43 >

• kafayı yedim sayfaları araştırmaktan allah kahretsinki bi sonuç bulamadım bugün aldım bilgisayarı ilk sürücüsüyle black ops 2 oynamaya çalıştım fakat 9 fpsden yukarı çıkamıyorum minimum ayarlarda biosdan fixed yaptım 12.2 yükledim 12.3 yükledim birsürü şey yaptım bir halta yaramadı black ops 2 haaala düşük performans gpu ile çalışıyor. biri allah rızası için şu ekran kartını düzgün kullanmayı nasıl başaracağımızı anlatsın çok zor durumdayım vallahi iade edeceğim daraldım. şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keneee

kafayı yedim sayfaları araştırmaktan allah kahretsinki bi sonuç bulamadım bugün aldım bilgisayarı ilk sürücüsüyle black ops 2 oynamaya çalıştım fakat 9 fpsden yukarı çıkamıyorum minimum ayarlarda biosdan fixed yaptım 12.2 yükledim 12.3 yükledim birsürü şey yaptım bir halta yaramadı black ops 2 haaala düşük performans gpu ile çalışıyor. biri allah rızası için şu ekran kartını düzgün kullanmayı nasıl başaracağımızı anlatsın çok zor durumdayım vallahi iade edeceğim daraldım. şimdiden teşekkürler

whql unifl sonuncu catalyst sürücülerini indirin. bunlar notebooklar için modifiyeli sürücüler. önce aygıt yöneticisinden tüm grafik sürücülerini kaldırın, ardından amd sürücülerini kurun, sonra yeniden başlatın. tabi fixed mod'da. crysis 3'ü çok güzel oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

Orijinalden alıntı: Keneee

kafayı yedim sayfaları araştırmaktan allah kahretsinki bi sonuç bulamadım bugün aldım bilgisayarı ilk sürücüsüyle black ops 2 oynamaya çalıştım fakat 9 fpsden yukarı çıkamıyorum minimum ayarlarda biosdan fixed yaptım 12.2 yükledim 12.3 yükledim birsürü şey yaptım bir halta yaramadı black ops 2 haaala düşük performans gpu ile çalışıyor. biri allah rızası için şu ekran kartını düzgün kullanmayı nasıl başaracağımızı anlatsın çok zor durumdayım vallahi iade edeceğim daraldım. şimdiden teşekkürler

whql unifl sonuncu catalyst sürücülerini indirin. bunlar notebooklar için modifiyeli sürücüler. önce aygıt yöneticisinden tüm grafik sürücülerini kaldırın, ardından amd sürücülerini kurun, sonra yeniden başlatın. tabi fixed mod'da. crysis 3'ü çok güzel oynuyorum.

hemen indiriyorum şimdi iner inmez deneyeceğim, eğer olumlu olursa bilgilendiririm...memnun musun bilgisayarından ısınmadır yavaşlamadır vb gibi sorunlarla karşılaşıyo musun ? benim en çok hoşuma giden klavyesi oldu açıkcası çok güzel yazılıyor :)

edit:
    bu arada whql unifl 13.1 sürümünü win8 64 bitte denedim pc hata vermeye başladı açılmıyodu sürekli tekrar başlatmaya falan başladı bende şimdi win7 64bit kurdum bide onda deneyeceğim bakalım ne olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keneee -- 22 Mart 2013; 2:16:45 >

• Win8 64 aynısı bendede oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de crysis 3 , farcry 3, need for speed most wanted 2 gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynuyorum arkadaşlar.

Hele ki catalyst ın yeni sürümü geldi beta gerçi ama ekran kartı derecelendirmesini arttırdı.Bilgisayar normal olarak bu tür oyunlarda ısınır.Bende de ısınıyor fakat daha hiç mavi ekran veya oyundan atma denk gelmedi.Her yüklediğim oyunu sorunsuzca oynayabiliyorum.

Bilgisayarımdan birkaç resim vereyim belki yardımcı olur sizlere de..

• quote:

Orijinalden alıntı: .BURAK.

Ben de crysis 3 , farcry 3, need for speed most wanted 2 gibi oyunları çok rahat bir şekilde oynuyorum arkadaşlar.

Hele ki catalyst ın yeni sürümü geldi beta gerçi ama ekran kartı derecelendirmesini arttırdı.Bilgisayar normal olarak bu tür oyunlarda ısınır.Bende de ısınıyor fakat daha hiç mavi ekran veya oyundan atma denk gelmedi.Her yüklediğim oyunu sorunsuzca oynayabiliyorum.

Bilgisayarımdan birkaç resim vereyim belki yardımcı olur sizlere de..

Hangi ekran kartı sürümünü kullanıyorsun, link verebilir misin?

• Bilgisayarım sağ tık --- yönet --- ayıgıt yöneticisi --- görüntü bağdaştırıcıları --- radeon hd 7690M XT sağ tık güncelleştir diyin otomatik olarak buluyor.
    catalyst 13.2 beta sürümü yüklü..
  • arkadaş catalys sürümünü soruyor onu catalys programını açıp da görebilirsin alt resimdeki bölümden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Mart 2013; 0:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

arkadaş catalys sürümünü soruyor onu catalys programını açıp da görebilirsin alt resimdeki bölümden

Bende 13.2 beta var sizde de sanırsam 13.3 beta sürümü yüklü.Derecelendirmede herhangi bir fark var mı benimkiler ile sizin bilgisayarınız arasında?

• Kardeşim orjinal mi kullanıyorsun windowsu bende bilgisayarım özelliklerde sağ tarafta hp amblemi yok ayrıca bütün ati driverlarında mavi ekran donma ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası veriyor sen bide diyorsunki derecelendirme arttı :d onları kuramadık daha win8 geçtim driver değişir diye 1-2 saat most wanted 2012 oynadım gene dondu bugün yukarda yazmış olan laptopu yeni alan arkadasın kurduğu leshcat driver kurdum bi sorun olmadı masaüstünde ama daha oyun oynamadım bundada artık patlarsa servise ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

Kardeşim orjinal mi kullanıyorsun windowsu bende bilgisayarım özelliklerde sağ tarafta hp amblemi yok ayrıca bütün ati driverlarında mavi ekran donma ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası veriyor sen bide diyorsunki derecelendirme arttı :d onları kuramadık daha win8 geçtim driver değişir diye 1-2 saat most wanted 2012 oynadım gene dondu bugün yukarda yazmış olan laptopu yeni alan arkadasın kurduğu leshcat driver kurdum bi sorun olmadı masaüstünde ama daha oyun oynamadım bundada artık patlarsa servise ;)

Evet orjinal windows 7 home premium var hocam :) 1 kere yanlışlıkla ekran kartını sildim başka birşey yapayım derken tek o zaman mavi ekran aldım onu da F11 format yöntemi ile çözdüm :) Daha hiçbir oyunda mavi ekran donma ile karşılaşmadım.Catalyst 13.2 beta ile derecelendirmede grafikler ve oyun garifikleri 6.6'dan 6.8'e artış sağladı.Yeni 18 martta catalyst 13.3 beta3 sürümü çıkmış onu kurdum.Derecelendirmeler artmadı ama oyunlarda akıcılık biraz daha artmış gibi geldi bana.Bilgilerinde de %5 ile %30 arasında iyileşme vb. birşey yazıyordu.

windows 8 e geçmeyi düşünmüyorum, bazı driver güncellemeleri oyunlarda sorun çıkartabiliyor.Windows 7 ile yola devam :)

Ayrıca güncellemeyi yapınca bilgisayarım - yönet - görüntü bağdaştırıcıdaki ekran kartı serisi 6700M olmuş.Sanırım bu şekilde daha verimli çalışıyor o yüzden sağ tık güncelleştirme yapmıyorum..

Crysis 3, farcry 3, medal of honor warfighter, call of duty black ops, black ops 2, need for speed most wanted 2, pes 2013, fifa 2013, euro truck simulator 2012, gta 4, gta 4 episodes from liberty city gibi oyunların hepsini oynadım.Bitirilebilenleri de bitirdim.Sadece crysis 3 de 2 kere masaüstüne attı o da oyunun crack inde sanırım sorun var.Diğerlerini kasmadan, sorunsuz, mavi ekransız medium veya high ayarlarda bitirdim.

Temiz bir format + güncellemeler sizin de işinizi görecektir tahminimce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 23 Mart 2013; 6:58:25 >

• quote:

quote:

arkadaş catalys sürümünü soruyor onu catalys programını açıp da görebilirsin alt resimdeki bölümden

Bende 13.2 beta var sizde de sanırsam 13.3 beta sürümü yüklü.Derecelendirmede herhangi bir fark var mı benimkiler ile sizin bilgisayarınız arasında?

evet bende son sürümhttp://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.3_Beta3.exe var yazıyı tıklayıp indirebilirsin. derecelendirmeye bakmadım ama oyun oynayan arkadaşlar çok memnunmuş. artı bendeki pc dv 7 ve win 8 kullanıyorum puanlama değişik olabilir yapınca buraya koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 23 Mart 2013; 8:31:21 >

• hmm bende laptop arkasında product key var home premium indiirp onu kurup o keyi girmem lazım herhalde çünkü laptop geldiği gibi ben format atıp recorverysini sildim şimdi ne yapsam mavi ekran ve donma oluyor..
  • quote:

intel kartta puanı

AMD kartta puanı

• quote:

quote:

intel kartta puanı

AMD kartta puanı

Sizde sanırım ssd var o yüzden harddisk hızınız çok iyi durumda :) 0.1'lik bir fark var benimkine oranla belki windows 8 den kaynaklıdır tam bilemiyorum ama çok da önemli olmasa gerek bu oynama :)

bendeki Hp Pavilion dv6 6C04ST serisi var, dv7 değil yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

hmm bende laptop arkasında product key var home premium indiirp onu kurup o keyi girmem lazım herhalde çünkü laptop geldiği gibi ben format atıp recorverysini sildim şimdi ne yapsam mavi ekran ve donma oluyor..

Keşke silmeseydiniz 20 dk gibi bir sürede format atıyorsunuz F11 tuşuyla.Bence bir hp servisine götürün belki yapabilecekleri birşey vardır bu konuyla alakalı.
    Eğer çözüm yolu bulamazsanız temiz bir format atarsınız..

Ayrıca windows update leri yapmaya çalışın onlar da bazı hataların düzelmesinde yardımcı oluyor.Yani kullandığınız bilgisayarın elinizden geldiğince güncel olmasını sağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BURAK. -- 24 Mart 2013; 15:05:25 >
  • 30 kere format attım win8 win7 olmuyo bütün 12.1 den 12.10 leshcatlar dahil bozuk aga donma mavi ekran acılmıyo pc şuanda..
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.