Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İnsancıl Yaratık

quote:

Orijinalden alıntı: ~Warthog~

quote:

Arkadaşlar 2 problemim var bu bilgisayarla ilgili.

İlk sorun oyun performansı çok düşük.Yani bu donanımda bi bilgisayarda Euro Truck Simulator kasıyor. Format mıdır çözüm?

İkinci olarak skype'ta konuşma açtığımda youtubedaki ses haporlorden verilirken konuşma kulaklığa veriliyor.İkisini de kulaklığa nasıl alırım?

ekran kartı geçişini yapmıyo olmayasın imkasız çünkü kasamaz bf3 multi oynayan var bununla

çözümü nedir ?

Masaüstü sağ tık -- Değiştirilebilir Grafikleri yapılandır demeniz gerekli.
    Açılan pencereden oyunun .exe dosyasının karşısında Yüksek performanslı ekran kartının seçili olmasına dikkat ediniz..

• quote:

Arkadaşlar 2 problemim var bu bilgisayarla ilgili.

İlk sorun oyun performansı çok düşük.Yani bu donanımda bi bilgisayarda Euro Truck Simulator kasıyor. Format mıdır çözüm?

İkinci olarak skype'ta konuşma açtığımda youtubedaki ses haporlorden verilirken konuşma kulaklığa veriliyor.İkisini de kulaklığa nasıl alırım?

Skype ile sorununuzu skype'ın ayarlarından halledebilirsiniz.Kullanmadığım için tam bir bilgi veremeyeceğim ama programın içini bir kurcalarsanız halledebilirsiniz..
  • Merhaba, Bu HP derecelendirmesi İntel(R) HD Graphics Üzerinde çalışırkenki derecelndirmedir.. AMD HD Graphics 7690M XT ile olan derecenledirme değildir
  • merhaba bu pc den bendede var ama crysıs oynamama imkanı yok benım ekrankartı 2 adet bi intel hd grafik family birde redeon hd 7690m xt neden oynayamıorum acaba redeon devreye gırmıyormu oyun sırasında
  • Arkadaşlar bu laptıopu yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve bu aralar laptop donmaya başladı. Birdenbire kitliyor kendini. Bios ayarlarına girip fixed yapmıştım fixed da mı kullanmak gerekir dynamicde mi ? Dynamicte kullandığım zaman böyle bir sorun çıkmıyordu. Bir de bios ayarlarına nasıl gireceğimi unuttum söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata2611

merhaba bu pc den bendede var ama crysıs oynamama imkanı yok benım ekrankartı 2 adet bi intel hd grafik family birde redeon hd 7690m xt neden oynayamıorum acaba redeon devreye gırmıyormu oyun sırasında

1-2 mesaj üstte yazdığım sizin için de geçerli :) crysis2 ve crysis 3 ü bu bilgisayarda bitirdim :)

Masaüstü sağ tık -- Değiştirilebilir Grafikleri yapılandır demeniz gerekli.
    Açılan pencereden oyunun .exe dosyasının karşısında Yüksek performanslı ekran kartının seçili olmasına dikkat ediniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: foothill

Arkadaşlar bu laptıopu yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve bu aralar laptop donmaya başladı. Birdenbire kitliyor kendini. Bios ayarlarına girip fixed yapmıştım fixed da mı kullanmak gerekir dynamicde mi ? Dynamicte kullandığım zaman böyle bir sorun çıkmıyordu. Bir de bios ayarlarına nasıl gireceğimi unuttum söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çok sinir bozucu birşeyse önemli dosyalarınızı harici harddiskiniz varsa eğer ona atıp temiz bir recorvery yapın, ilk aldığınız güne geri döner bilgisayarınız.
    Bilgisayar açılırken F11 tuşuna bastığınız zaman otomatik olarak giriş yapacaksınız recorvery moduna.

Bios da F2 iydi sanırım F12 de olabilir tam hatırlayamadım şu anda :)
  • hp dv6 a7n36ea laptop um derecelendırmesı normalmı sankı servise gıtmeden once daha yuksekdı .s
     HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi
  • Arkadaşlar Bu model dizüstü satılıktır. Daha 1 yıl garantisi var. Kesinlikle hiç bir sorunu yok. Kutudan cıktıgından beri masa üstünde kullanıldı. 2100 tl ye hepsiburada dan alınmıştır. Şunda 0 ı sarınım 1800-1900 civarında. 1.500 tl ye vericem bilginiz olsun.. İstanbul içi elden teslim edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !DİNO! -- 20 Mayıs 2013; 10:55:14 >
  • Merhabalar...

Şu 3 gündür PC'de acayip bir kasma, takılma ve donma oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım. Film indirdiğim için PC' 5 Gün içerisinde bir kaç saat dışında hiç kapatmadım.
    PC'de orjinal Anti-Virüs programı var tarattım fakat bir virüs v.b bulunamadı...

Fakat PC ilk açılıştan 25-30 dakika sonra acayip şekilde donmalar kasmalar başlıyor. Kapatmaya çalıştığımda ise kapanması 3-4 dakika kadar sürüyor.

Görev yöneticisinden dün gece baktığımda hiç birşey açık olmamasına rağmen RAM kullanımı 7.70 Gb olarak görünüyordu.

Acaba yazılımsal bir sorun mu var ve ben kaçırıyorum yoksa donanımsal mı?

Recovery'den başka bir seçeneğim kalmadığını düşünüyorum ama çare olacak mı bilemiyorum.
    Tek sıkıntı 720P HD filmlerimin ziyan olacak olması.

Yardımlarınızı bekliyorum...
    Teşekkürler...

• Kilitlenme, donma sorunları bende de vardı. Servise verdim, 5 gün içinde halloldu. Verdikleri rapora göre bulunan sorun: "Ekran kartı arızalı, işletim sistemi sorunlu." şeklindeydi. Çözüm olarak ise "Anakart değiştirildi." yazıyor. Bugün aldım daha, bakalım tekrar yapacak mı.
  • Ekran kartını değiştirdikten sonra (yine AMD ama daha yüksek bi model) yine Catalyst Control Center sürücüsü yüklenebilir mi(bu değiştirilebilir grafikler falan) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zabeat kardeşim bende iki kere aynı sorundan götütrdüm 1. Si format atıldı geldi bi işe yaramadı gene aynı sorun 2. Götürdüğümde dün elime geçti servisten aldım benimde anakart değiştirilmiş ama test etme şansım olmadı finallerden dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kurcaladım 1-2 gündür az süreli oyun oynadım bi yarım saat kadar ama 3-4 saat açık kaldı film felan izledim kitlenme donma mavi ekran olmadı hpnin kendi format atmışlar bir sürü saçma program vardı sildim ama bi yavaşlık var acaba kendi win7mi kursam donma yaparmı diye korkuyorum şimdide sende nasıl?
  • AMD'den 13.6 Beta güncellemesini indirip yüklediğimden beri Değiştirilebilir Grafikler'e giremiyorum. Masaüstünde sağ tık>Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır yaptığımda şununla karşılaşıyorum:http://img585.imageshack.us/img585/9841/i87c.png
    Sadece farklı oyun reklamları var.
    Henüz Beta olduğundan diye düşünüyorum ama benden başka 13.6 Beta kullananlarda da böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loit01

AMD'den 13.6 Beta güncellemesini indirip yüklediğimden beri Değiştirilebilir Grafikler'e giremiyorum. Masaüstünde sağ tık>Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır yaptığımda şununla karşılaşıyorum:http://img585.imageshack.us/img585/9841/i87c.png
    Sadece farklı oyun reklamları var.
    Henüz Beta olduğundan diye düşünüyorum ama benden başka 13.6 Beta kullananlarda da böyle mi?

Ben de aynı sürümü kullanıyorum 13.6 Beta2 sanırım.Gösterdiğiniz ekran var bende de.Otomatik olarak oyunların yüksek performans veya diğer ekran kartında çalışmasını sağlıyor olabilir 13.6

Dediğiniz gibi beta sürümü olduğu için de böyle olabilir, bakalım beta sürümü kalktıktan sonra da böyle devam edecek mi göreceğiz

• twitchten stream izliyodum gene dondu arkadaş.. güya anakart deişti
  • Recovery Hakkında ayrıntılı bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba?

1. Recover Dosyasını 5 Dvd'ye çekmiş bulunuyorum. Dvd'siz denedim olmadı. Dvd kullanımı şart sanırım.
    2. HDD Yerel Disk C: 105GB / RECOVERY D: 22.1 GB / HP TOOLS E: 4GB / Y.DİSK G:567 GB olarak ayrık.
    Recovery yaptığımda sadece Y.Disk C: mi eski haline gelecek yoksa HDD komple ilk aldığımda ki gibi C: Recovery D: HP TOOLS E: G: olarak mı temizlenecek.

Birde recovery yapacak olmamın sebebi Sistem dosyalarında bir virüs var ve ram kullanımını pc açtığım andan itibaret arttırmaya başlıyor ve 10 dakika içinde rami tamamen kullanmaya başlıyor. bu yüzden pc hem çok ısınıyor hemde çok kasıyor. Bunu temizlemek istiyorum. Recovery çözüm olur mu?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • Beyler ben önceden ekran kartları arasında çok rahat geçiş yapıyordum. Ekrana sağ tık oradan yapılandır oradan da 2 seçenek geliyordu düşük ve yüksek diye. Şimdi garantiye verdim geri aldım. Aynı yoldan gidince uygulamalarla karşılaşıyorum eski haline çevirmenin bi yolu yok mu

Edit: BIOS ayarlarından halloluyormuş beyler hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan233 -- 22 Temmuz 2013; 20:53:03 >
  • Bilgisayarı bugün w8 yaptım daha önce de yapmıştım ancak bu tür bir sorun ile karşılaşmamıştım. Sorun şu:

Ekran kartım radeon 6700 olarak görünüyor ve ünlem işareti var. Tamam da bu bilgisayarın ekran kartı 7690 değil mi? Neden böyle görünüyor nasıl düzeltilir?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.