Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fraten

quote:

Orijinalden alıntı: RoNNeZ

quote:

Orijinalden alıntı: fraten

Ben de yaklaşık 1.5 yıldır bu laptopu kullanıyorum ve kullananlara soruyorum. Sizce de çok sorunlu bir seri değil mi ? Mesela benim laptopta seste belirgin seviyede bir azalma var. Bir de yüksek grafiğe geçiş yapınca ısınma ve donma sorunu var. Açılışta da bir fan düzgün çalışmıyor uyarısı geliyor. Bunları yaşayan ya da herhangi bir çözüm fikri olan var mı acaba ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

edit:bir de önceden ekran kartını her programa veya oyuna ayrı ayrı atayabiliyordum ancak şimdi sadece ikisi çıkıyor ve birini seçmek zorunda kalıyorum. Bununla ilgili bir ayar varsa söylerseniz iyi olur.

bu laptop hiç de beklediğim gibi değildi fan bozuk hatasını aldım servise yolladım.fan bozuk olduğunu belli ediyordu.ayrıca nasıl bi iş se fan hiç birşey yapmasan bile çalışıyor.çok geç açılıp kendine 2 saate gelememeler .tam pişmanlık....

Hakikaten ben de aldığıma pişman oldum. Oldukça sorunlu bir seri sanırım. Ya da hp sorunlu bir marka.

işin ilginç yanı ben aldığımda hiçbir sıkıntısı olduğunu duymamıştım aksine öneren de oldu hem markayı hemde laptopu. aldıktan sonra neler duymaya başladım bir bilsen

• Gerçekten çok ilginç arkadaşlar alınan hatalar ısınma problemleri falan okuyunca gerçekten şok oldum.Ben bu cihazı 15 aydır kullanıyorum kullanıyorum derken oyun makinesi olarakta diyebiliriz.Oynamadığım güncel oyun kalmadı.Cihazı sadece bir kez 92 derecede gördüm oda 40 derecelik bir İzmir yazında Call Of Duty Black Ops 2 yi yüksek ayarda oynarken onun dışında Max Payne 3 Crysis 3 vs. Crysis 3 ve Far Cry 3 ü mecburen orta ayarlarda oynadım çünkü full hd tvde kasma sorunu yaşatıyor oda normaldir ekran kartımız üst sınıf değil orta sınıf bir kart.Tek yaptığım HP sitesinden ekran kartı driverını kurmak 3 4 kezde virüs sebebiyle recovery cd si ile format attım hiç bir sorun da yaşamadım yaşayan arkadaşlara da üzüldüm açıkçası biraz da şans işi bu ne diyelim ben çok memnunum cihazdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: anathema1903

Gerçekten çok ilginç arkadaşlar alınan hatalar ısınma problemleri falan okuyunca gerçekten şok oldum.Ben bu cihazı 15 aydır kullanıyorum kullanıyorum derken oyun makinesi olarakta diyebiliriz.Oynamadığım güncel oyun kalmadı.Cihazı sadece bir kez 92 derecede gördüm oda 40 derecelik bir İzmir yazında Call Of Duty Black Ops 2 yi yüksek ayarda oynarken onun dışında Max Payne 3 Crysis 3 vs. Crysis 3 ve Far Cry 3 ü mecburen orta ayarlarda oynadım çünkü full hd tvde kasma sorunu yaşatıyor oda normaldir ekran kartımız üst sınıf değil orta sınıf bir kart.Tek yaptığım HP sitesinden ekran kartı driverını kurmak 3 4 kezde virüs sebebiyle recovery cd si ile format attım hiç bir sorun da yaşamadım yaşayan arkadaşlara da üzüldüm açıkçası biraz da şans işi bu ne diyelim ben çok memnunum cihazdan.

şanş olacak işte aldığımdan beri deli bi fan sesi var ,autocad sınavında milleti nasıl rahatsız ettim ya

• anathema1903 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarınızı bir de fixed modda ati ekran kartını kullanarak dener misiniz? Çünkü ben öyle denediğimde her seferinde mavi ekran veriyor. Bu seri hatalı gibi ve zaten artık üretilmiyor. Ben değiştirteceğim bu laptopu, yarın hakem heyetine başvuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oğuz140

Hocam bilgisayarınızı bir de fixed modda ati ekran kartını kullanarak dener misiniz? Çünkü ben öyle denediğimde her seferinde mavi ekran veriyor. Bu seri hatalı gibi ve zaten artık üretilmiyor. Ben değiştirteceğim bu laptopu, yarın hakem heyetine başvuruyorum.

Nasıl yapılıyor hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semihh95 kullanıcısına yanıt
    Biosunuzu HP'nin orijinal sitesinden update ettiyseniz Biosa girdiğinizde bir özellikte dynamic yazıyor. Ona tıklayıp fixed moda getirin ve bilgisayar açılınca da ati ekran kartını seçin ati catalystten. Bakalım sizde de donacak mı.
  • Merhaba Arkadaşlar,

6c04-et y, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Yakın zamanda kablonet' e geçtim ve bağlantıda belirli aralıklarla kopma oluyor.
    Modem Net Master yeni. Eski mesajlar da benzer sıkıntıyı yaşayanlar olduğunu okudum.
    Problemi nasıl çözdüklerini paylaşabilirler mi? Sinir bozucu bir durum.

İyi akşamlar
  • Arkadaşlar Merhaba,

AMD'nin sitesinde Catalyst 13.11 Beta sürümü yayınlanmış. Kurmak istediğimde sorunlar yaşadım, kurulum tamamlandıktan sonra hata alıyorum ve değiştirilebilir grafikler penceresinde sadece AMD'nin reklamlarını görebiliyorum.

http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.11_mobility_betav9.5.exe Bu son sürümün linki. Başka kuran, deneyen oldu mu acaba? Stabil olarak 6c04et için en uygun son sürüm Catalyst nedir ve nereden indirebilirim?

Teşekkürler şimdiden..
  • Arkadaşlar aşağıdaki ekran kartlarında (8 gb ramla) birlikte bir liste oluşturacak olsak. Sırasıyla ilk 4 nasıl yaparız. Örneğin birinci sıraya amd 8670 2gb mi gelir ?

gt 720 2gb

gt740 2gb

amd 8670 2gb

amd 7670 2gb
  • bayadır oldu yazmayalı windows 8 kuran varmıydı varsa performansı nasıl
  • uzun süredir mavi ekran hataları alıyordum, az önce intel rapid depolama sürücüsünü kaldırdım, bakalım düzelecek mi, sizce gerekli mi intel rapid depolama teknolojisi? bir de windows'un yüksek hdd'li bilgisayarlar icin özel update'i var KB977178 kodlu, onu kurmaya calisiyorum herseyi dogru secmeme ragmen kurulmuyor :/ kafayı yedirtecek sanırım bu bilgisayar bana.
  • arkadaşlar bendeki dv6-6010 bozuldu anakart malum çipset sorunu oldu amd 6770 ile ilgili şimdi yeni laptop almak istemiyorum acaba bu dv6-6c04et anakartını alıp benim kasaya sokarsam sıkıntı olmaz dimi giriş çıkışlar aynı anakartta aynı üstündeki soketlerde aynıdır herhalde
  • Merhaba arkadaslar

Ayni urun bende de var. Urun garantiye gitti anakarti degistirdiler ve ondan sonra hayrini goremedim bir turlu. Ekranda kitlenmeler olmaya basladi.

Bios ayarlarinda fixed secili.
    HPnin grafik driverini denedim yukluyor ama 6000 Serili bir kart olarak taniyor guncelliyorum ve kitlenmeler meydana geliyor.
    Belki butun Catalyst surumlerini denedim nafile ya donma ya kasilma ya da kitlenme meydana geliyor.
    Bunlari her denedigimde de driverleri tamamen laptoptan kaldiriyorum. Su an en Ekran Kartini saglikli kullanan arkadaslara sesleniyorum. Lutfen Catalyst surumunuzu paylasir misiniz yardimlarini rica ediyorum
  • Arkadaşlar hp nin kendi sitesinden win 7 64 bitlik briverlerı indirdim ama hiç biri yüklenmiyor. Sistem desteklemiyor gibi bir uyarı çıkıyor. Win 7 ultimate 64 bit için başka nereden driver bulabilirim ? Acil yardım lütfen..
  • arkadaşlar merhaba, bir süredir bilgisayarımın webcam i çalışmıyordu, youcam i çalıştırdığımda ise şöyle bir hata mesajı veriyordu "webcam algılanamadı. bilgisayarınıza şimdi bir webcam takmayı deneyin. eğer bütünleşik bir kamera kullanıyorsanız, kameranın açık olduğundan emin olun."
    driver'ları güncelledim fakat aynı sorun devam etti.
    forumda biraz araştırdım, birkaç arkadaş daha aynı sorundan şikayetçi olmuş.
    recovery ile format attım belki çalışmayan programlar düzelir diye ancak recovery'den sonra da aynı hatayı veriyor. sizce neden olabilir?
    diğer arkadaşlar da driver'ları güncelledikten sonra aynı hatayı almaya devam etmiş. sizce neden olabilir böyle bir sorun, çözüm önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar merhaba, bazı soru ve sorunlarımla ilgili konu açtım.Yardımcı olur musunuz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_91723825/tm.htm
  • Sorunsuz olarak 1 yıl 9 aydır kullandığım cihaz canımı sıkmaya başladı. Tüm sorumlu ekran kartı driverını güncelleyememek wolfenstein the new order watch dogs gibi oyunlarda inanılmaz kasmalar ve loading ekranında donmalar alıyorum sistem gereksinimi olarak bakarsanız mediumda rahat rahat oynayabileceğimiz oyunlar bunlar.. Bu bilgisayarın en güncel catalyst ve ekran kartı driverını nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı ? Benim ekran kartı driverım hp sitesinde olan onunda çıkış tarihi 2011 yeni oyunlarda sorun yaşamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: anathema1903

Sorunsuz olarak 1 yıl 9 aydır kullandığım cihaz canımı sıkmaya başladı. Tüm sorumlu ekran kartı driverını güncelleyememek wolfenstein the new order watch dogs gibi oyunlarda inanılmaz kasmalar ve loading ekranında donmalar alıyorum sistem gereksinimi olarak bakarsanız mediumda rahat rahat oynayabileceğimiz oyunlar bunlar.. Bu bilgisayarın en güncel catalyst ve ekran kartı driverını nereden bulabiliriz bilgisi olan var mı ? Benim ekran kartı driverım hp sitesinde olan onunda çıkış tarihi 2011 yeni oyunlarda sorun yaşamaya başladım

konu hortlamış gene watch dogs için ekran kartınıhttp://leshcatlabs.net/ adlı siteden güncelledim orjinal sürücüleri değil ama oyunu gayet güzel açar hale geldim yalnız pcyi açtığımda bazen mavi ekran hataları alıyorum haberin olsun

• Pc dün gece sorunsuz çalışırken bu sabah pc açılmıyor güç düğmesi de açmıyor yanında ki de şarj yeride kırmızı yanıyor daha once karşılaşan var mı bu tür bi sorunla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar usko oynarken pc kasmaya basladı oyunu nasıl dusuk boyutlara getırebılırım yardımcı olursanız sevınırım
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.