Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet beyler bu aletle GTA V çalışır mı? ayrıca bu ekran kartı için önerdiğiniz en stabil çalışan ekran kartı sürücüsü nedir?
  • Arkadaşlar kullandığınız AMD sürümünü yazar mısınız?
  • Windows 10'a geçtiğinde WIFI'i çalışmayan varsa ben sorunu şu şekilde çözdüm.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=109016450

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoseksensekiz -- 12 Ağustos 2015; 14:45:32 >
  • Win 10 da sorunsuz calısıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10'da parmak izi sensörü uyku moduna aldıktan sonra geri açtığınızda uzun bir süre aktif olmuyorsa aşağıdaki yöntemle problemi çözebilirsiniz.

• hocam faydalı bilgiler yazıyorsunuz teşekkürler. ekranı kapatıp açtığımız zaman uyanmama sorunu hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

hocam faydalı bilgiler yazıyorsunuz teşekkürler. ekranı kapatıp açtığımız zaman uyanmama sorunu hakkında bilginiz var mı?

Rica ederim, bizim laptop biraz kendine has ve nazlı bir alet, çözümleri paylaşmakta fayda var.

Bahsettiğiniz uyanmama problemini daha önceleri ben de yaşıyordum, ekran kapağını kapıyorsunuz, cihaz uyku moduna geçiyor, kapağı geri açtığınızda güç düğmesine basınca cihazda güç olmasına rağmen ekran açılmıyor, cihaza reset atmak gerekiyordu.

Şuan ben bu problemi yaşamıyorum, tahminim problemi daha önce ekran kartı sürücüsüyle çözmüştüm. Kullandığım güncel ve problemsiz sürücü AMD sitesindeki Radeon HD 6000M için olan Catalyst sürücüleri. Aynı sayfada daha güncel ama deneme aşamasında olan Crimson sürücüleri de var ama bunlar sanırım windows açılışında kısa süreli donmaya neden olduğu için yüklememiştim. Bir dönem Leshcatlabs Unifl sürücülerini kullanmıştım fakat stabilizasyon problemleri yaşadığım için AMD sürücülerine yönlenmiştim, oyun performansında sıkıntı yaşamıyorum.

AMD sürücülerini yüklemeden önce eski HP sürücülerini silip önce Intel HD Graphics 3000 sonrasında AMD Catalyst sürücülerini sürmek daha temiz sonuç verecektir.

Umarım bu açıklama probleminizi çözer.

• teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim, sonucu editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiGGiee

quote:

hocam faydalı bilgiler yazıyorsunuz teşekkürler. ekranı kapatıp açtığımız zaman uyanmama sorunu hakkında bilginiz var mı?

Rica ederim, bizim laptop biraz kendine has ve nazlı bir alet, çözümleri paylaşmakta fayda var.

Bahsettiğiniz uyanmama problemini daha önceleri ben de yaşıyordum, ekran kapağını kapıyorsunuz, cihaz uyku moduna geçiyor, kapağı geri açtığınızda güç düğmesine basınca cihazda güç olmasına rağmen ekran açılmıyor, cihaza reset atmak gerekiyordu.

Şuan ben bu problemi yaşamıyorum, tahminim problemi daha önce ekran kartı sürücüsüyle çözmüştüm. Kullandığım güncel ve problemsiz sürücü AMD sitesindeki Radeon HD 6000M için olan Catalyst sürücüleri. Aynı sayfada daha güncel ama deneme aşamasında olan Crimson sürücüleri de var ama bunlar sanırım windows açılışında kısa süreli donmaya neden olduğu için yüklememiştim. Bir dönem Leshcatlabs Unifl sürücülerini kullanmıştım fakat stabilizasyon problemleri yaşadığım için AMD sürücülerine yönlenmiştim, oyun performansında sıkıntı yaşamıyorum.

AMD sürücülerini yüklemeden önce eski HP sürücülerini silip önce Intel HD Graphics 3000 sonrasında AMD Catalyst sürücülerini sürmek daha temiz sonuç verecektir.

eğer leshcat driverı kullanıyorsanız intel olan ekran kartını legacy olanı kurun versiyonu 8 olanı uykudan kalkınca siyah ekran sorunu düzelecektir. ben Catalyst 14.4 WHQL UnifL v2.4 versiyonunu kullanıyorum fixed mo enson bunda var. ayrıca ssd falan takarsanız alet acayip uçuyor 40snde bütün uygulamalar yüklenip masaüstü gelip browserdan google bile açılıyor önceden bu süre 3-4 dakika sürüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

quote:

eğer leshcat driverı kullanıyorsanız intel olan ekran kartını legacy olanı kurun versiyonu 8 olanı uykudan kalkınca siyah ekran sorunu düzelecektir. ben Catalyst 14.4 WHQL UnifL v2.4 versiyonunu kullanıyorum fixed mo enson bunda var. ayrıca ssd falan takarsanız alet acayip uçuyor 40snde bütün uygulamalar yüklenip masaüstü gelip browserdan google bile açılıyor önceden bu süre 3-4 dakika sürüyordu.

fixed mode kesinlikle harikaydı, bir dönem yokluğuna alışamadım desem yeridir. :)

ben de dvd-writer'i söküp yerine asıl fujitsu diski taktım, ana disk olarak da samsung ssd kullanmaya başladım, windows 10 da yükleyince cihaz uçmaya başladı.

zamanında bu cihazı 5600rpm fujitsu disk ile piyasaya sürmüş olmak bence bu cihaza yapılmış en büyük haksızlık.

Bugün kafama esti, bu cihaza 16gb ram takar mıyım diye kısa bir araştırdım, daha önce burda bir iki yazılmış çizilmiş, sistem aslında destekliyor felan diye, ama sanırım deneyip de buraya yazan olmamış.

Bazı sitelerde bir iki not düşülmüş güncel bioslar 16gb destekliyor diye. Hwinfo, sistem özelliklerinde 16gb destekliyor diyor. Ben ilk fırsatta denemeye niyetliyim, sonucu buaraya da yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekoseksensekiz -- 13 Ekim 2016; 20:37:21 >

• Beyler oyun oynarken bikgisayar önce donuyor sonra çöküyor yani ekran kartında sıkıntı var.İlk aldığım zamanlarda da aynı sıkıntı vardı pek takmamıştım fakat şimdi düzeltmek istiyorum.Garantisi biteli çok oldu Hp teknik servisine göndersem çok maliyetli mi olur ne yapayım sizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    En kötü senaryo anakartınızın değişmesi olabilir, o da oldukça yüksek maliyetli olacaktır ve tahminime göre neredeyse yeni laptopla aynı maliyete gelecektir, problem fan vs gibi ucuz bileşenlerden kaynaklanıyorsa katlanılabilir bir maliyetle günü kurtarabilirsiniz. Teknik servis zaten ürünü tamire başlamadan önce size maliyet çıkaracaktır, o zaman karar verebilirsiniz.

Probleminizin sürücü problemi olma ihtimali olduğunu düşünüyorum, eğer hâlâ recovery partition'ları silmediyseniz ya da yedeklerini aldıysanız recovery'den sıfır bir işletim sistemi kurulumu yapmanızı, ardından güncel ati ve intel ekran kartı sürücülerinizi yüklemenizi tavsiye edebilirim, bunu yaptıktan sonra halen probleminiz devam ediyorsa teknik servis opsiyonunu o vakit değerlendirmek iyi olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-side

quote:

quote:

fixed mode kesinlikle harikaydı, bir dönem yokluğuna alışamadım desem yeridir. :)

ben de dvd-writer'i söküp yerine asıl fujitsu diski taktım, ana disk olarak da samsung ssd kullanmaya başladım, windows 10 da yükleyince cihaz uçmaya başladı.

zamanında bu cihazı 5600rpm fujitsu disk ile piyasaya sürmüş olmak bence bu cihaza yapılmış en büyük haksızlık.

Bugün kafama esti, bu cihaza 16gb ram takar mıyım diye kısa bir araştırdım, daha önce burda bir iki yazılmış çizilmiş, sistem aslında destekliyor felan diye, ama sanırım deneyip de buraya yazan olmamış.

Bazı sitelerde bir iki not düşülmüş güncel bioslar 16gb destekliyor diye. Hwinfo, sistem özelliklerinde 16gb destekliyor diyor. Ben ilk fırsatta denemeye niyetliyim, sonucu buaraya da yazarım.

mesajını yeni gördüm 16ya yükseltin mi rami bana 8 az gelmeye başladı. Windows 10 u 1 hafta denedim sonra fixed mod olmayınca ses kartıda tam destekelemyince 7yle devam ediyorum haklısın hardisk konusunda haksızlık yapmışlar ssd müthiş cidden. masaüstü var ayrıca ona bile ssd alasım geliyor

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.