Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7690 olduğu için bu laptopu almayı düşünüyordum ama yorumları okuyunca vazgeçtim
  • Arkadaşım ne yaptın en son format atıcağını söylemiştin ? yaptın mı bir değişiklik var mı ? Ben geçen aldığım bimekx mağazasına sordum bizlik birşey yok hp ye yollucaz diyorlar. Onada en az 21 iş günü içinde gelir diyorlar. tutumları benide tattir etmedi. 21 gün lafını duyunca elimde pc olmadığı için vazgeçtim.
  • valla bu forumu okuyanlar almasın hatta bunu değil hp almasın son çare win8 kurcam sonra servis olmadı kırcam..
  • Arkadaşlar cihazı ağustos ayında aldım memnun olmayan olumsuz yorumları anlayamıyorum ben bu konunun ilk sayfalarını inceledikten sonra almaya karar verdim öncelikle bios tan ekran kartımı dynamic moddan fixed moda getirdim ve açar açmaz hp sitesinden ati driver ımı yükledim hiç bir sorun yaşamadım 4 aydır şu anda yüklü olan oyunlarım battlefield 3 ultrada hiç kasma yok f1 2012 herşey high ta kasma yok fifa 13 yüksek te sıkıntı yok pes 13 te aynı şekilde prptotype 2 herşey ful sorun yok max payne 3 direct x 11 herşey highta bi sorun yok full hd led tv ye bağladığımdada hiçbir oyunda kasma yaşamıyorum bazı oyunlarda tabii fps haliyle düşebiliyor anlık durumlarda burda olumsuz yorum atan arkadaşlar ya şanssız cihaza denk geldiler ya da ayarları yapmayı başaramadılar cihazı sonuna kadar öneririm ısınma derseniz ilk yüklediğim oyun call of duty black ops 1 idi ağustos ayında ve izmir sıcağında herşey en üstte iken 72 dereceyi gördüm en yüksek oydu ancak şu an ne oynarsam oynayım cihaz 62 derecenin üzerine çıkmıyor alacak olan arkadaşlara öneririm sonuna kadar..

• Need For Speed Most Wanted 2012'yi en yüksek grafiklerde nasıl oynatıcam ben bunu?
  • Konu içinde arattım ama bulamadım, dahili webcamında sorun yaşıyorum arkadaşlar görmüyor seste yok nasıl giderebilirim? İlla format mı atacam?
  • Arkadaslar bu kendi kendine donup kilitlenme mavi ekran verme hatalarina cozum bulundu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightorque

Arkadaslar bu kendi kendine donup kilitlenme mavi ekran verme hatalarina cozum bulundu mu ?

Sizin sorununuzu garanti çözer.Ben şimdiye kadar bir kere mavi ekranla karşılaştım o da yazın uzun süre crysis 2 oynamıştım ısınmadan olmuştu.Siz bir an önce o cihazı garantiye yollayın.
  • Hocam goturdum anakartla sata kablosu degisti yine ayni.Oyunlarin introlarinda vs donup amd surucusu yanit vermeyi kesti diyor bazen gorev yoneticisinden kurtuluyorum bazen kilitleniyor bazen de mavi ekran veriyor 0005 kodlu sanirsam bakip yazarim birdaha. Ne yapmaliyim cihazdan sogudum.

Edit:STOP:0XA0000001 (0X0000000000000005 ve devami hep sifir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightorque -- 19 Aralık 2012; 19:40:33 >
  • Bu sorunlar başlamadan önce resmi olmayan ekran kartı driveri yüklediniz mi?
  • Hocam ilk geldigi stok driverda oldu sonra garanti 6700m driver kurdu onda da oldu ve baska bisey kurmadim iade oluyor mu acaba cozumu yok mu ?

• Sizin cihaz sorunlu gelmiş zaten.Teknik servisin bu sorunu halletmesi lazım.
  • Peki hocam bu sorunluysa urun degisimi de istemem ayni seri yine sorunlu olabilir diye. Ne yapmami onerirsiniz?

• Ürün değişimi yeni aldıysanız ya da 30(20 de olabilir) iş günü içerisinde cihazınız tamir edilemezse olur.Yeni aldıysanız aldığınız yere göre sorun çıkabilir.Bazı firmalar sorun çıkartabiliyor.
  • Garantide halledilemeyecek birsey midir

• quote:

Hocam goturdum anakartla sata kablosu degisti yine ayni.Oyunlarin introlarinda vs donup amd surucusu yanit vermeyi kesti diyor bazen gorev yoneticisinden kurtuluyorum bazen kilitleniyor bazen de mavi ekran veriyor 0005 kodlu sanirsam bakip yazarim birdaha. Ne yapmaliyim cihazdan sogudum.

Edit:STOP:0XA0000001 (0X0000000000000005 ve devami hep sifir.)

bu sorun arıza değidir tamamen ekran kartı sürücüsünden aynı sorun bendede vardı ilk aldığımda bırakın oyunu masa üstünde dururken o hatayı veriyordu ekran kartı driveri güncelledim düzeldi sizde uygun driveri bulup güncelleyin sorun düzelir
  • Hocam ne olursunuz sorunsuz olani link olarak atin cildirdim artik.sp55092 olan sorunlu.Sizin kullandiginizi atabilirseniz cok memnun olurum.Bir de sorum olacak sizde hic donma kilitlenme yani amd yanit vermeyi kesti olayi oluyor mu?

• quote:

Hocam ne olursunuz sorunsuz olani link olarak atin cildirdim artik.sp55092 olan sorunlu.Sizin kullandiginizi atabilirseniz cok memnun olurum.Bir de sorum olacak sizde hic donma kilitlenme yani amd yanit vermeyi kesti olayi oluyor mu?

kardeşim benimki dv 7 ama kartlarımız aynı şuan ben win 8 kullanıyorum ama win 7 kullanırken 12.9 win 7 için olanı kullandım sorunsuzdu sana tavsiyem alttaki konumuzu baştan sona okuman ordada yazdım sorunsuz olan driveri tam hatırlamıyorum ama 19 sayfadaydı sanırım ama mutlaka incele var orda paylaştık 12.9 driveri konumuz bu ve tüm bilgiler mevcut kurulumla ilgili http://forum.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_1/key_/tm.htm

• artık can sıkmaya başladıysa sık sık alttaki bilgiler sizinde işinize yarayabilir ben yaptım oldu yani ancak catalys yi bu yolla güncelleyip o sinir hatadan kurtuldum umarımda tekrarlamaz, bayadır yok çünkü, eğer tekrarlarsa bilgi veririm

alt linkten dosyayı indirip çalıştırın sonra çıkan uyarılara evet deyin pc yeniden başlar ve yine bu indirdiğiniz program açılır yine onaylayın çıkan uyarıları sonunda catalys driverlerini kuruyor ve masaüstüne catalys nin kısayolunu atıyor onu açııp başlatın 3 seçenek çıkıyor 1 kur 2 kaldır 3 güncelle, güncelleyi seçip bekliyorsun catalys 12,3 2012 kuruluyor bukadar. artı linkteki site yabancı ama gogle cromeyle açıp tr ye çevirince ordada tarifi var okunabilir yalnız bunu yukarıda bahsedilen hata varsa yapın yoksa gerek yok birde kart 6700m gözüküyor buda dert değil bence
    http://drivers.leshcatlabs.org/2012/05/15/catalyst-12-3-up2-unifl-for-hybrid-graphics/.

Bu mudur hocam ?

• quote:

artık can sıkmaya başladıysa sık sık alttaki bilgiler sizinde işinize yarayabilir ben yaptım oldu yani ancak catalys yi bu yolla güncelleyip o sinir hatadan kurtuldum umarımda tekrarlamaz, bayadır yok çünkü, eğer tekrarlarsa bilgi veririm

alt linkten dosyayı indirip çalıştırın sonra çıkan uyarılara evet deyin pc yeniden başlar ve yine bu indirdiğiniz program açılır yine onaylayın çıkan uyarıları sonunda catalys driverlerini kuruyor ve masaüstüne catalys nin kısayolunu atıyor onu açııp başlatın 3 seçenek çıkıyor 1 kur 2 kaldır 3 güncelle, güncelleyi seçip bekliyorsun catalys 12,3 2012 kuruluyor bukadar. artı linkteki site yabancı ama gogle cromeyle açıp tr ye çevirince ordada tarifi var okunabilir yalnız bunu yukarıda bahsedilen hata varsa yapın yoksa gerek yok birde kart 6700m gözüküyor buda dert değil bence
    http://drivers.leshcatlabs.org/2012/05/15/catalyst-12-3-up2-unifl-for-hybrid-graphics/.

Bu mudur hocam ?

oda sorunsuzdu ama o ilk olan bak sayfa 19 oku orda yazdım 12.9 var kurunca bilgide verdim ama link ölmüş ben upload eder sana msj ile yollarım linki ama kurarken ATI karta geçirip BIOS tan dynamic e almayı sakın unutma bios bilgisi ilk sayfada var resimli anlattım buda sayfa 19http://forum.donanimhaber.com/m_60312933/mpage_19/key_/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.