Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirim olduğu için hemen karalama kampanyaları başlamış :D Nasıl bir milletimiz var ya indirime girsin alalım derler indirime girer sorunlu seri mi derler. Ya sabır! Bu işin adı ticaret bir yerde bilgisayar çok satılıyordur bir yerde 2000TL'dir rekabet etmek için sen 1850TL'ye çekersin bir anda bütün alıcılar sana yoğunlaşır. Üstüne birde internet satışlarında depo'dan satış olduğu için iyi bir indirim yapabiliyorlar.
    Hp Pavilion dv6 6020et ilk çıktığından 1600TL'di bir anda 2000 TL oldu. Baktılar talep azaldı, fiyatı 1750'lere çektiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

İndirim olduğu için hemen karalama kampanyaları başlamış :D Nasıl bir milletimiz var ya indirime girsin alalım derler indirime girer sorunlu seri mi derler. Ya sabır! Bu işin adı ticaret bir yerde bilgisayar çok satılıyordur bir yerde 2000TL'dir rekabet etmek için sen 1850TL'ye çekersin bir anda bütün alıcılar sana yoğunlaşır. Üstüne birde internet satışlarında depo'dan satış olduğu için iyi bir indirim yapabiliyorlar.
    Hp Pavilion dv6 6020et ilk çıktığından 1600TL'di bir anda 2000 TL oldu. Baktılar talep azaldı, fiyatı 1750'lere çektiler.

Katılıyorum
  • bimeks %20 indirimden, KDV kadar indirim yapmaya başlayınca 100 TL fiyatı artmış.2061 son fiyatı..
  • kaçtı ya kampanyalar. 1günlük oluyor herzman offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzukardes

bimeks %20 indirimden, KDV kadar indirim yapmaya başlayınca 100 TL fiyatı artmış.2061 son fiyatı..

aynen yaaa. ben dün 1690 a gördüğüm pc bugün 2026 tl olmuş nasıl alayım şimdi paraya kıyıpta.
  • quote:

aynen yaaa. ben dün 1690 a gördüğüm pc bugün 2026 tl olmuş nasıl alayım şimdi paraya kıyıpta.
    acele yoksa kampanyaları izlemekte yarar var.Mühim olan model belirlemek diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GHLDMR

quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

İndirim olduğu için hemen karalama kampanyaları başlamış :D Nasıl bir milletimiz var ya indirime girsin alalım derler indirime girer sorunlu seri mi derler. Ya sabır! Bu işin adı ticaret bir yerde bilgisayar çok satılıyordur bir yerde 2000TL'dir rekabet etmek için sen 1850TL'ye çekersin bir anda bütün alıcılar sana yoğunlaşır. Üstüne birde internet satışlarında depo'dan satış olduğu için iyi bir indirim yapabiliyorlar.

Katılıyorum

çok iyi bir tespittt

• benim aklıma takılan 1600 mhz ram kullanmış olmaları.bide dediğiniz gibi 1333 mhz de çalışıyorsa buna gerek var mı?bi artısı var mıdır?bilen bi arkadaş cevap verebilir mi?
    ayrca yazın almak için(temmuza kadar çok şey değişir ama) asus n55 ile lenovo y570 arasında kalmış biri olarak bu makine tercih listemde 1 numaraya oturdu
  • 1600mhz'de çalışıyor kim dedi 1333'de çalıştığını ilk sayfada cpu-z programıyla ölçümü yapılmış son slotta 838mhz yazdığını görürsünüz bu frekansın yarısıdır.
  • nıye 2 tane on/off tusu var :D
    klavyede ısıklandırma da olsaymıs 10 numero olurmus
  • Amd readon 7690m xt, Amd readon 6950 handisi daha iyi performans verir.

2007 yılından beri hp dv6 serisi laptop kullanıyorum değiştirme zamanı geldi.bu ürünü almayı düşünüyorum. Oyun performansı nasıldır acaba yada hp notebooktarda daha iyi bir ekran kartı olan model var mıdır.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertome

Amd readon 7690m xt, Amd readon 6950 handisi daha iyi performans verir.

2007 yılından beri hp dv6 serisi laptop kullanıyorum değiştirme zamanı geldi.bu ürünü almayı düşünüyorum. Oyun performansı nasıldır acaba yada hp notebooktarda daha iyi bir ekran kartı olan model var mıdır.?

http://www.notebookcheck-tr.com/Mobil-Grafik-Kartlari-Benchmark-Listesi.10102.0.html
  • 7690m xt modeli önceki modellerindeki 6770m kartın saat hızlarının artırılmış hali biraz daha performanslıdır bütün oyunları yüksek ayarda rahat oynatır.6950m ile kıyaslamışsın oyun leptoplarında bulunan üst seviye güçlü kartlardandır 7690m ile karşılaştırılamaz.6000 serisi olduğuna bakma onunda yakında revize edilmiş 7000 serisi çıkar 7690m xt gt 555m kartla aynı seviyede bir karttır orta sınıf leptoplardaki en iyi kartlardandır bunlar.bundan daha üstü hp markasında bulacağın model hp envy'lerdeki 6850m gibi kartlardır onlarda pahalı 3000 tl üzeri meselahttp://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=7198&name=hp-envy-a2q34ea-i7-2670qm-notebook&ref=akakce&v=1.87.2 çok pahalı bu fiyata daha iyi kartlı bilgisayarlar var 7690xt hp almak istiyorsan işini görür.

• quote:

1600mhz'de çalışıyor kim dedi 1333'de çalıştığını ilk sayfada cpu-z programıyla ölçümü yapılmış son slotta 838mhz yazdığını görürsünüz bu frekansın yarısıdır.

ben zaten 1600 mhz de çalışıyor demedim.eğer mesajımı düzgün okursanız görürsünüz.1333 mhz de çalışacaksa niye 1600 mhzlik ram takmışlar diyorum.böyle olmasının bi artısı var mı diyorum.kusura bakmayın ama sorduğum sorunun cevabını biliyorsanız cevap yazın diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -E/A- -- 2 Mart 2012; 14:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsaneler_ölmez

Isı sorununu büyük ölçüde çözmüş gibiler şuanda bir sıkıntı yok sadece yük altında fan deli gibi çalışıyor

Öncelikle bilgisayarınız hayırlı olsun. Bu aralar ben de bir bilgisayar almayı düşünüyorum.Özelliklerine baktım gerçekten güzel bir bilgisayar.Haziran'da bir arkadaşıma hp aldık onun şansına mıdır nedir aşırı bir ısınma oluyordu.Sizdeki durum nedir şu an itibarıyla?Çok aşırı bir ısınma var mı?Yoksa her dizüstü gibi normal değerlerde mi?

Bir de bu bilgisayarı indirimde gören arkadaşlar hangi fiyat aralığında yakaladılar?Bu konuda da aydınlatırsanız müteşekkir olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrevural

quote:

bimeks %20 indirimden, KDV kadar indirim yapmaya başlayınca 100 TL fiyatı artmış.2061 son fiyatı..

HP Pavilion dv6-6c04et A7N36EA hocam bu dizüstünü mü 1690 tl'ye gördünüz?Eğer öyleyse müthiş bir fırsatmış gerçekten.kaçırdık.Hangi site olduğunu da belirtirseniz ara ara takip edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalGöz

quote:

1600mhz'de çalışıyor kim dedi 1333'de çalıştığını ilk sayfada cpu-z programıyla ölçümü yapılmış son slotta 838mhz yazdığını görürsünüz bu frekansın yarısıdır.

ben zaten 1600 mhz de çalışıyor demedim.eğer mesajımı düzgün okursanız görürsünüz.1333 mhz de çalışacaksa niye 1600 mhzlik ram takmışlar diyorum.böyle olmasının bi artısı var mı diyorum.kusura bakmayın ama sorduğum sorunun cevabını biliyorsanız cevap yazın diyorum.

sende beni anlamamışsınki 1600 takılmasına rağmen 1300 de çalışıyorsa demişşin bende nereden duydun gibisinden 1600 mhz hızda çalıştığını ima ettim tabiki performansa etkisi olur 300mhz az bir frekans değil cevabı eksik yazmışım ama anlamanız gerekir.benzaten size demedim 1600 ram'in 1300 de çalıştığını kim söylüyor diye bende bir nevi atıfta bulundum bende programı örnek verdim biraz bilgisayardan anlasanız bu cevabı bana yazmanıza gerek olmazdı.ben size demedim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 2 Mart 2012; 23:10:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vitoo

quote:

Orijinalden alıntı: emrevural

quote:

HP Pavilion dv6-6c04et A7N36EA hocam bu dizüstünü mü 1690 tl'ye gördünüz?Eğer öyleyse müthiş bir fırsatmış gerçekten.kaçırdık.Hangi site olduğunu da belirtirseniz ara ara takip edelim.

evet dizüstüydü ve bimeksteydi internete özel fiyattı. 1günlüğüne 1695 tlyddi tam olarak. 6 taksit yapıyorlardı. babamın kartı zamanında alamadım kaçtı fırsat çok canım yandı gerçektende benimde. bir gün sonra 2061 tl oldu laptop. yanlız sizin dediğniz model değil HP Pavilion dv6-6120st (LZ492EA) bu modeldi o fiyata.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrevural -- 2 Mart 2012; 23:47:50 >

• 1695 olmadı arkadaşlar 1946 oldu bende o gün bimeks ten aldım ısınma olmuyor arkadaşlar gayet normal.tasarım şahane 1 yılda ücretsiz sigorta özelliklerini söylemem gerek yok yeterince tartışılmış.
  • fiyat çok uygun bende alacam ama rengini beğenmedim.
    siyah rengi varmı yoksa bu model için tek renk seçeneği bu mu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.