Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın vercenik 1-2 cümlemden bilgisayar bilgimi ölçmeniz ne kadar yüksek bir şahsiyet olduğunuzu gözler önüne seriyor.yinede ısrarınız üzerine kendimden şüphe ettim:) ve konuyu yeniden inceledim.anladım ki asıl anlamayan sizmişsiniz.konunun başlarında sarppy(notebook bölümü yöneticisi) de ramlerin 1333 mhz de çalıştığını söylüyor.şimdi siz mi daha iyi biliyorsunuz bölüm yöneticisi mi? ben size mi güveneyim yöneticiye mi?
  • HD5650 nasıl güzel mi buna göre nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia2

HD5650 nasıl güzel mi buna göre nasıl ?

7690 nın yanında düşük kalır ama günümüzün oyunları için medium ayar yeterli bir kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafia2

HD5650 nasıl güzel mi buna göre nasıl ?

Amd Radeon 7xxx Serisi çıktı 5xxx serisi biraz eski kaldı. Yeni bir notebook alacaksan güncel sistemlere yönelmeni tavsiye ederim.
  • Öyle diyorsunda örneğin 6510 gibi ekran karlarından hd5650 daha iyi örneğin 6470 gibi
  • edit: yanlış görmüşüm pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaBeaT -- 5 Mart 2012; 23:37:04 >
  • Arkadaşlar HPdv6-6c04et modelini aldım. Pc kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta oldu. Ürün hakkında araştırma yaparken sadece forum.donanım da yorum ve inceleme bulabildim. Görüntüsü kullanılan malzeme gerçekten kaliteli. Isınma sorunu şimdilik yok yazın durum değişebilir. :) Ancak birkaç sıkıntım var. Grafik kartını test etmek için Need For Speed Run yükledim. Oyun içerisinde iki bölüm geçtikten sonra diğer bölüme geçişlerde oyun donuyor. Görev yöneticisinden çıkıyorum. Yeniden oyuna giriyorum iki bölüm geçtikten sonra aynı sorunla karşılaşıyorum. Oyunu silip tekrar kurdum birşey değişmedi. Grafik ayarlarını düşürdüm oda olmadı. Sürücülerde sorun olduğunu düşünüyorum. Buna benzer problemler nette var ancak çözüm bulamadım. ATİ nin sitesinde daha sürücüsü yok. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Başka oyunlarlada yakın zamanda deneyeceğim. Bilgi sahibi arkadaşlarda fikirlerini rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler...

• peki bu ürünle kıyaslama yaparsak ne demeli bumu yoksa omu
    dell 5110
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess

peki bu ürünle kıyaslama yaparsak ne demeli bumu yoksa omu
    dell 5110

hp daha iyi dediğiniz laptoptan. aslında aralarında ekran kartı farkı var bir tek. ama fiyatla kıyaslarsak tabiki hp. ikiside hemen hemen aynı fiyatta ama hpnin ekran kartı çok daha iyi

• hp dv6 6115st almak istiyorum. kullanan bir arkdş varsa bana yardımcı olabiliirmi. Ben ısınma probleminden ve ekranı tutan menteşelerden çok korkuyorum.Hiç problem yaşayan yaşamayan beni aydınlatabilirmi. acele cvp yazarsanız çok sevinirim.
  • semihozenc yazın durum değişebilir demişsin eğer değişirse laptop soğutucuyla halledersinayrıca oyundaki donmalar için şu an birşey diyemeyiz.yorum yapmak için sürücü yayınlandıktan sonra yeni sürücü kurulmuş olarak denemen lazım.
  • kklion, sorunun cevabını burada arayabilirsin(http://resim.donanimhaber.com/m_54555686/mpage_1/key_dv6,6115st/tm.htm)
  • kartalgöz kardeşim sorunum hakkında bir tek sen döndün pc başında bekliorum verdiğn link e 1 saat önce yazdım ama cvp yok ne yapabilirim.
  • sorunu gerekli yerlere yazdıysanız maalesef beklemekten başka çaremiz yok demektir
  • Yarın itibari ile alıyorum hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihozenc

Arkadaşlar HPdv6-6c04et modelini aldım. Pc kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta oldu. Ürün hakkında araştırma yaparken sadece forum.donanım da yorum ve inceleme bulabildim. Görüntüsü kullanılan malzeme gerçekten kaliteli. Isınma sorunu şimdilik yok yazın durum değişebilir. :) Ancak birkaç sıkıntım var. Grafik kartını test etmek için Need For Speed Run yükledim. Oyun içerisinde iki bölüm geçtikten sonra diğer bölüme geçişlerde oyun donuyor. Görev yöneticisinden çıkıyorum. Yeniden oyuna giriyorum iki bölüm geçtikten sonra aynı sorunla karşılaşıyorum. Oyunu silip tekrar kurdum birşey değişmedi. Grafik ayarlarını düşürdüm oda olmadı. Sürücülerde sorun olduğunu düşünüyorum. Buna benzer problemler nette var ancak çözüm bulamadım. ATİ nin sitesinde daha sürücüsü yok. Bu sorunu nasıl aşabilirim? Başka oyunlarlada yakın zamanda deneyeceğim. Bilgi sahibi arkadaşlarda fikirlerini rica ediyorum. Şimdiden Teşekkürler...

cool sense'i kapayıp dene bi de istersen..

• ben de bugün bu ürünü aldım yanlız incelemedeki resimlerde dikkatimi çekti bende kutudan çıkan adaptör çok daha büyük seninkine göre hoşuma gitmedi bu durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaBeaT -- 7 Mart 2012; 2:43:02 >
  • bendede dv6 6b06et serisi var , ondada i7 2760qm ve hd 6770m var zaten hd 7690 6770nin yeni kodlanmış hali aynı gpu ayrıca konuyu inceleyin derim bir çok şey katarsınız fixed moda geçirdinizmi biostan switchable ekran kartını böylece sadece atide kalır ve oyunlarda iyi performans sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaBeaT

ben de bugün bu ürünü aldım yanlız incelemedeki resimlerde dikkatimi çekti bende kutudan çıkan adaptör çok daha büyük seninkine göre hoşuma gitmedi bu durum

Nasıl buldun? ilk izlenimlerin vs..? özellik -fiyat iyi gibi ama işde HP lerin sorunlu olması önyargı yaratıyor.
  • valla bende 2008 model dv7-1040et laptop vardı bundan önce altec lansing ses sistemli, şimdi evde kıyaslıyorum da ses olarak dv7'nin çok daha kaliteli bir ses sistemi var. beats audio olayı abartılacak bişey deil yani. ve ekran kartı driveri konusunda eksiklikler var, arada ekran gidip geliyo ve "hata düzeltildi" diye uyarı çıkıyor. açıkçası ben msi 620dx i7'li versiyonunu alcaktım ama bulamadım malesef kısıtlı zamanım olduğundan biraz mecbur kaldım diyebilirim. msi'dan sonra fiyat/performans olarak uygun geldi bu da, o yüzden aldım. uzun süre oyun oynayamadığım için henüz tam bişey söyleyemicem ancak kısa süreli bf3 oynadım ultra ve high ayarlarda gayet sorunsuz ve akıcıydı. dediğim gibi ekran kartı konusunda eksiklikler var. inşallah güncel bir sürücüyle düzelir diye umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.