Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende dv6 laptop var.
    ikinci el fiyatlari ne kadardir sizce?
    Elimden cikartmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk önce merhaba ben hp dv6 1365et kullaniyorum ekran kartim ati hd radeon 4650 1gb bunu başka bir ekran kartiyla değiştirebilrimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko_38

ilk önce merhaba ben hp dv6 1365et kullaniyorum ekran kartim ati hd radeon 4650 1gb bunu başka bir ekran kartiyla değiştirebilrimiyim?

1330et kullanıyorum hd4650 var borda gömülü benimki gpu ve vram e ufak bir over clockla işlemciyi darboğaz etmeyen tüm oyunları oynayabiliyorum bnce kartınız pci is değiştirseniz bile anlık fps düşüşleri siniz bozucu olacaktır işlemci gerçekten yetersiz.
  • Arkadaşlar hp pavilion dv6000 serisi için elinde ethernet denetleyicisi driver olan var mı?Kendi bilgisayarında çalışan dosya .exe gerekli.Elimdeki hp pavilion dv6707us için gerekli ne yaptıysam kablolu olarak internete bağlanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

ilk önce merhaba ben hp dv6 1365et kullaniyorum ekran kartim ati hd radeon 4650 1gb bunu başka bir ekran kartiyla değiştirebilrimiyim?

1330et kullanıyorum hd4650 var borda gömülü benimki gpu ve vram e ufak bir over clockla işlemciyi darboğaz etmeyen tüm oyunları oynayabiliyorum bnce kartınız pci is değiştirseniz bile anlık fps düşüşleri siniz bozucu olacaktır işlemci gerçekten yetersiz.

Peki işlemci değiştirebilirmiyiz? Bende intel core 2 duo p7550 yeni oyunlarda minimum işlemciyi bile karşilamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruko_38 -- 1 Aralık 2013; 18:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

Arkadaşlar hp pavilion dv6000 serisi için elinde ethernet denetleyicisi driver olan var mı?Kendi bilgisayarında çalışan dosya .exe gerekli.Elimdeki hp pavilion dv6707us için gerekli ne yaptıysam kablolu olarak internete bağlanamadım

İşletim sistemi nedir? birde bu laptopun alta yazan tam modelini yollarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 1 Aralık 2013; 22:01:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

Peki işlemci değiştirebilirmiyiz? Bende intel core 2 duo p7550 yeni oyunlarda minimum işlemciyi bile karşilamiyor.

bu saatten sonra işlemci bile fark etmeyecektir ama aynı soket olan işlemcileri denemek gerekir p serisi calısırmı bilmiyorum ama t serisinde sanıyorum bir çok işlemci çalışacaktır. ama çalışan her işlemci kararlı çalışmayabilir ve yeni çıkan ve çıkacak olan oyunlar firmalar tarafından desteklendiği için arık minimum quad core cpu, dx11 ve bant genişliği yüksek ekran kartları isteyecektir. ben Lenovo y510p sli nin fiyatının düşmesini bekliyorum hp 5.yılını kutladı bence emekli olma zamanı geldi

• Şimdi model dv6000 ancak pc altında dv6700 yazıyor.ve en altta da dv6707us yazıyor ethernet kartını tanıdı ancak ip tanımlayamıyor.Masaüstü pc den çıkartıp notebook a takıyorum kabloyu girmiyor.Kablosuz bağlantıda sorun yok.İnternette yazan bütün çözümleri denedim ancak hiç bir çözüm bulamadım.Donanım güncelle otomatik güncelle dediğimde ise sarı ünlem hatası veriyor.
  • eternet ile ilgili tüm yazılımları temizlediğinizden emin olun yeniyi kurmadan
    Buyurun buda linki
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 2 Aralık 2013; 12:55:56 >
  • AdamRtm kullanıcısına yanıt
    Ethernet ile ilgili tüm yazılımları nasıl silebilirim ?
  • Acaba windows 8 ile aynı sorunu yaşar mıyım ?Sistem gereksinimleri olarak 32 bit win 8 i kaldırır mı pc ?http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01296330&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&os=2093&product=3648475&sw_lang=
  • quote:

Acaba windows 8 ile aynı sorunu yaşar mıyım ?Sistem gereksinimleri olarak 32 bit win 8 i kaldırır mı pc ?http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01296330&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&os=2093&product=3648475&sw_lang=

64bit işlemciyi 32bitte üzme taraftarı değilim ama yinede kaldırır neden kaldırmasın tek sorun işlemcinin sistem tarafından dorboğaz edilebilme ihtimali deneyip görebiliriz bunu ancak. sorun yazılımsal yani windows 8 için driver desteği vermemiş hp ama vistanın yazılımı uyabilir veya realtek ise örneğin eternet kartınız windows kendi bulup yükleyecektir büyük ihtimal ile
  • Win 8 kurdum fakat ondada aynı sorun var driver desteği olmadığı için giremedi.Şimdi önerebileceğiniz win 7 için herhangi bir çözüm var mı ?Elinde bu pc den olan ethernet dosyalarının kimliğini ve setup ını paylaşsa düzeltme şansımız olamaz mı?@AdamRtm
  • quote:

Win 8 kurdum fakat ondada aynı sorun var driver desteği olmadığı için giremedi.Şimdi önerebileceğiniz win 7 için herhangi bir çözüm var mı ?Elinde bu pc den olan ethernet dosyalarının kimliğini ve setup ını paylaşsa düzeltme şansımız olamaz mı?@AdamRtm

herhangi bir driver bulma programı deneyelim ozaman ben çok fazla kullanmadım isim hafızam pek olmadığından google den aratıp bir tane edinin tam sürüm versiyonları bulursanız sizin için daha iyi olacaktır. buda sorununuzu çözmez ise 0dan vista kurup deneyin eğer orada orjinal driveri yüklediğinizdede sorun varsa eternet girişinde problem olma ihtimali yüksek kolay gelsin
  • Tanımlanmayan ağ sonucunda çıkan rapor bize yardımcı olabilir mi örneğin bu gibi

Ağ bağdaştırıcısı Yerel Ağ Bağlantısı 3 sürücü bilgileri:

Açıklama . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce 10/100 Mbps Ethernet
    Üretici . . . . . . . . . : NVIDIA
    Sağlayıcı . . . . . . . . . . . : Microsoft
    Sürüm . . . . . . . . . . . : 1.0.1.211
    Inf Dosyası Adı . . . . . . . . . : C:\Windows\INF\netnvm32.inf
    Inf Dosyası Tarihi . . . . . . . . . : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 20:46:33
    Bölüm Adı . . . . . . . . . : NVENET67.NDI
    Donanım Kimliği . . . . . . . . . . : pci\ven_10de&dev_054c
    Örnek Durumu İşaretleri . . . . . : 0x180200a
    Aygıt Yöneticisi Durum Kodu . . : 0
    IfType . . . . . . . . . . . . : 6
    Fiziksel Medya Türü . . . . . . : 14
  • Açıkcası sorun fiziksel olabilir yani 4internet sağlayan yollardan biri lan girişinin arkasından borda temas etmiyo olabilir ama yinede yazılımsal olabilir birde şu en üsttekini deneyin
    www.driverscape.com
    NVIDIA nForce 10/100 Mbps Ethernet Drivers Download for Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
    http://www.driverscape.com/download/nvidia-nforce-10-100-mbps-ethernet

• Laptop u bir kaç kere açtım dediğiniz gibi baktım ancak birşey göremedim ama son 1 kez daha açık çalıştırıcam belki bir yerde kısa devre temas olabilir teşekkürler.Sonucu tekrar yazıcam olmadı en son çare vista yı yükleyeceğim
  • 3 Yıldır beni bir kez üzmeyen laptopum sanırım hakkın rahmetine kavuşuyor. Anlık donmalar/kilitlenmeler başladı. O kadar stabil bir bilgisayardı ki abime aldığımız i5 8GB modelinden daha performanslı çalıştığını düşünüyorum çoğu zaman.

DV6 2145-et modeli. Isı değerlerimi ekliyorum konuya, soğutma için önerebileceğiniz bir zımbırtı var mıdır? Daha servis yüzü görmedi, içi açılmadı, bulunduğum yerde de bakımını yapacak bilgisayarcı yok. Servise gönderemem aktif olarak iş içinde kullanıyorum. Ne önerirsiniz dostlar?

Bu iyi hali, CPU 80'i görüyor.

Edit: Bir adet soğutuculu sehpa aldım. Fan temizliği vs yapan arkadaşım varsa ne şekilde yapılıyor, zarar vermeden kendim yapabilir miyim?

Edit 2: İçini açma gafletinde bulundum toplamak 2.5 saat sürdü ama başarılı oldum. İşlemci 35-39 derece arası gidip geliyor. Fan temizliği olayı tamam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 19 Aralık 2013; 22:50:53 >

• Merhabalar,
    HP dv6 2065et kullanıyorum. Hard Disk yanmış durumda.
    1 yıldır Hard Disk Error (3F1) alıyorum ve laptopım 40 dakika sürmesi gerek HDD Test'i 12 saatten uzun sürede %0.00'da kalarak tamamlayamıyor.
    HDD'yi tamamen iptal edip yerine SSD takabilir miyim, bilgisayarım buna uygun mudur?
    256gb düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı?
    Arkadaşlar macun değiştirmekten fan temizlemekten falan bahsetti, bu macun ve fan HDD ile alakalı şeyler midir? SSD'ye geçersem bunları yine de yaptırmama veya yapmama gerek var mı, daha doğrusu tavsiye eder misiniz?
    İlginize şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Hp Dv6 1365-et Dizüstü Bilgisayar kullanıyorum..! Bilgisayarımda ki RECOVERY bölümü silindi. Bana herhangi bir kurtarma diski verilmemişti sabit disk kurtarma yüklenmiş. Kurtarma bölümü Şu an İptal..! DV6 1365-et kullanan arkadaşlar arasında böyle bir sorun yaşayıp sorunu halleden var mı? Yoksa RECOVERY dosyalarına nasıl ulaşabilirim..!
  • 
Sayfa: önceki 577578579580581
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.