Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (580. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hp pavilion dv6 1120ET kullanıcısıyım , laptopuma yeni kasa alıp takarken büyük ihtimalle media paneldeki flex kablosunu bozdum, şöyleki medya panel ışıkları yanmıyor + numlock tuşunda ışık yanmıyo bazen klavyenin sağ tarafta bulunan numara kısmı işlemiyodu fakat şuanda çalışıyor ama numlock tuşuna basınca ışık yanmıyor bu iki sorunun sebebi flex kablosu alıp media panel için ışıklar + dokunmatiği çalışır mı ondan mı kaynaklanıyordur ? birde fiyatlarına baktım fakat 30 tl den aşağıda yok istanbulda nerede bulabilirim uygun fiyatlı 10 tl yi geçmeyecek 9 pinli flex kablosu ?

• Arkadaşlar güncel HP ve Envy modellerinin ısınma durumları nasıl? Eskisi gibi problemler var mı? Uzun vadede problem oluyor mu?

Önümüzdeki aylarda notebook alma durumum olabilir, 2010'un başında HP Pavilion bir makine alıp ısınma ve sesli fan şikayetinden dolayı geri vermiştim. Şimdi i7'li ve GTX'li bir makine alacağım için ısınma daha büyük bir problem olacak. Oyun oynamıyorum ama yoğun olarak Photoshop ile uğraşıyorum. HP kasalar bu konularda nasıl?

Ve max 2500-2600 TL bandında, ihtiyaçlarımı karşılayacak modeller önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neon38

merhaba arkadaşlar ,

hp pavilion dv6 1120ET kullanıcısıyım , laptopuma yeni kasa alıp takarken büyük ihtimalle media paneldeki flex kablosunu bozdum, şöyleki medya panel ışıkları yanmıyor + numlock tuşunda ışık yanmıyo bazen klavyenin sağ tarafta bulunan numara kısmı işlemiyodu fakat şuanda çalışıyor ama numlock tuşuna basınca ışık yanmıyor bu iki sorunun sebebi flex kablosu alıp media panel için ışıklar + dokunmatiği çalışır mı ondan mı kaynaklanıyordur ? birde fiyatlarına baktım fakat 30 tl den aşağıda yok istanbulda nerede bulabilirim uygun fiyatlı 10 tl yi geçmeyecek 9 pinli flex kablosu ?

10 lira ankarada sahibinden.comda var standart galiba bendede 1142et var daha gelişmiş muzik player tuşları vs. ama bendeki 9 pin. Temizlerken bozuldu benikide cok katlanmış az oynatıncada yırtılma veya kırılma gibi bişi oldu.

• iyi günler benim rahmetli 1280-et hdd sorunu verdikten sonra daha zorlamaya devam ettim ve şimdi iyicene gitti açma tuşuna basıyorum pc nin ışıkları yanıyor hemen anında gidiyor acaba sorun ne olabilirhttp://imageshack.us/photo/my-images/840/fotoraf0046m.jpg/ bununla aynı mavi ekranı veriyordu artık hiç ekran açılmıyor
  • Merhaba. 1120et bir bilgisayarım var. Bir tamir süreci sonrasında bilgisayarım açılmaz duruma geldi. Şu an çalışmıyor. Öğrendiğime göre anakart ta problemi varmış. Anakartın değişmesi gerekiyor. Ne önerirsiniz? Anakart modeli nedir, nereden bulabilirim, fiyat durumu nasıldır? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ARKADAŞLAR MERHABALAR BENİM DE ŞÖYLE BİR SIKINTIM VAR BEN HP Pavilion dv6-3320st Entertainment DİZÜSTÜ KULLANICISIYIM PC YE ALDIĞIMDAN BERİ İLK DEFA FORMAT ATTIM WİNDOWS 7 ULTİMATE 64 BİT BÜTÜN DRİVERLERINI HP SİTESİNDEN KURUDUM. SORUNUM ŞU :

HP MEDİASMART ' I KURDUM AMA AÇILMIYOR.
    AYRICA KLAVYE ÜZERİNDEKİ SMARTMENÜ TUŞU ÇALIŞMIYOR.

FORMAT ATMADAN ÖNCE ÇALIŞIYORDU.
    ARKADAŞLAR BU KONUYLA İLGİLİ NETTE ARAŞTIRDIM AMA SONUÇ ALAMADIM YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER...
  • HP Pavilion dv6-6c01et AMD Radeon HD 7690M XT Grafik kartinda problem yasamayan arkadaslar, lutfen;

-Catalyst Control Center,
    -Bios,
    -Chip-set,

versiyonlarini paylasir misiniz?
    Tesekkur ederim.
  • Hp 1236et recovery cd'si olan biri bana yardım edebilir mi? recovery silinmiş bilgisayarı formatlayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

Orijinalden alıntı: besimist

Merhaba benim alet dv6-1242et. Malum, yıllar geçti. Aletler yaşlandı. Takviye istiyolar. 3 gb ramleri çıkarıp, aletin desteklediği üzere 8gb ram almayı planlıyorum. Fakat nasıl ram alacağımı bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Bazı yerlerde DDR3-1066 alabileceğimi okudum fakat net bilgi istiyorum. Teşekkürler.

3gb üstüne 64bit kurun windows 7 bu saatten sonra ram takviyesi yetersiz kalır. bn 1330et ile 3gb ram e sahibin her oyunu oynuyorum ufakan bir overclock ile

Dostum 4 ay sonra cevap veriyorum ama :) Ben zaten Win8 64bit kullanıyorum. Ama yani şurada 7 8 ay daha ya kaullanır ya kullanmam. Bu sürede de en yüksek verimi alayım diyorum, oyunları zaten orta seviye oynuyorum Hdd'yi de yenilemiştim. İlk günkü performansıyla çalışıyor ama ram takviyesinin biraz performasnı artırabileceğini düşünüyorum hala. Alet öyle ısınıyor ki, overclock yapmak aptallık olur diye düşünüyorum :)

• Beyler hp 1241et laptopum var benimde. Ancak hpnin yeni modellerine baktığımda aynı kaliteyi ve tasarımı göremiyorum. Şu pcnin tasarımı gibi halen daha öyle alınabilecek bir cihaz yok. Böyle düşünüyorum. Sizce nasıl? Çokmu abartıyorum yoksa
  • 1345et eklermisin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hp dv6 1237 et notebookum için bu cd rw yerine takılan hdd slotlarından almak istiyorum nereden alabilirm ? ayrıca daha önce kasayı açıp fan temizleme ve termal macun yenilememe rağmen fan sanırım artık ölmüş yeni bir fan almam gerekiyor bunu nereden temin edebilirm alan arkadaşlar varmı acaba ? ?
  • arkadaşlar, 1371et kullanıcıyım, recovery manager bozulmuş, lütfen recoverymgr.exe dosyasını atabilir misiniz? Hp com'dan indirdiklerim çalışmıyor.
    şimdiden teşekkürler
  • Elimde sadece arkası tamamen açılmış DV6 3320 st var, vidaları da var fakat hangi vida nereye gelecek onu bulamıyorum, 4 tip vida boyutu var, yardımcı olabilirmisiniz?
  • arkadaslar herkes bseyler sormus ama kimse cevap alamamis,bir zamanlarin efsane pc si dv6 lar artik ömrunu doldurdu galiba.Benim de sarj cihazindan dıt dıt dıt diye ince bi ses geliyor sarj olmuyor.model adi 2170et.internette sarj cihazini 25 liraya orjinal kalitesinde diyerek satiyorlar alsam isimi gorur mu ne dersiniz?orjinali 100 lira civariymis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler hp 1241et laptopum var benimde. Ancak hpnin yeni modellerine baktığımda aynı kaliteyi ve tasarımı göremiyorum. Şu pcnin tasarımı gibi halen daha öyle alınabilecek bir cihaz yok. Böyle düşünüyorum. Sizce nasıl? Çokmu abartıyorum yoksa

Kesinlikle abartmiyorsun. Boyle bir tasarim gelmez bir daha bosa bekleme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    DV6-6b04st sahibiyim. Laptopu HDMI kablo ile sinema sistemine bağladım ancak 5.1 ses alamadım. Sadece stereo.
    Acaba bizim DV6 serisi laptoplarda 5.1 kanal ses çıkışı yokmu HDMI üzerinden? Deneyen ve bilgisi olan yardımcı olabilirsen sevinirim.

Teşekkürler...
  • DV6-7200 et laptopuma win 7 kurdum ses tuşları çalışmıyor parlaklık tuşları çalışıyor ancak ekranda göstergeleri çıkmıyor lütfen yardım
  • Arkadaşlar merhaba, konu açtım bazı sorularım ve sorunlarım var.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_91723825/tm.htm
  • hp pavilion g serisi laptopda prt sc tusunu calıştıramıyorum. klavyede f-lock tusunuda bulamadım. sorun ne olabilir acaba?
  • 
Sayfa: önceki 578579580581582
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.