Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (588. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    boş vaktim olmuyor pek bu yüzden uğraşamıyorum aslında.
  • bende valla aklıma geldi şöyle hocam nasıl olsa bunlar konuşurken ses kaydına almıyorlar mı ? alıyorlar bende de dedim şunları bezdiriyim dedim
    nasıl olsa ses kayıtları kaydedilmiştir. bende hp ile internetten desteğe girdim sohbete ortamında hp ile birebir çnkü daha öncede mail yoluyla da kendilerine hdd hatasını gönderdim aynı hatayı yine mailde sakladım aynı hatayı tekrar gönderdim batarya konusunda ise eğer sizler garanti cihazınızda sıkıntı olmadıüınıı söylediler ama ben yermiyim ateş gibi alev attı batarya bende sorun var olmaz dedim onun üzerine fazla düştüm bu ay bir öyle bir böyle diyorsunuz o zaman ben bu markayı niye seçtim dedim
    ben burda mağdur durumdayım dedim nasıl olacak eğer hakkımsa alırım dedim
  • Arkadaşlar bende dv6-3320et var . laptobu 3 4 ay önce tanıdık bi bilgisayarcıya verdim fanını temizlesin diye adam bana sormadan babamla konuşup laptoba format atmış .tabikide sahte yazılım!!. ben tekrar laptobu aldığım zamanki sistemine nasıl döndürebilirim orjinal bir şekilde . bu arada arkasındaki serial key yırtılmış okunmuyor bu serial keyide nerden temin edebilirim ?
  • emrecano E kullanıcısına yanıt
    recovery kısmını silmişse şifreyi hp den arayarak elde etmeye çalışmalısın hocam. bende epeyce meşgul ettim bu konu da bir sonuç alamadım. tüketici hakem heyetine vereceğim yakın bir zamanda
  • Arkadaşlar batarya elime ulaştı kulllanmaya başladım bile

Hp recovery silinmeden önce hiç Windows serialini ekran görüntüsü alssnız yi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ben Tuğba,
    hp pavilion dv6 laptopum var 3-4 senedir kullanıyorum, geçen gün kardeşim karıştırırken recovery de kurtarma bölümünü kaldırmış. kurtarma bölümü kaldırıldı yazıyor bilgisayarı yeniden yükleyemiyorum ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok makbule geçecek çok sevineceğim şimdiden çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turantugba

Merhaba arkadaşlar ben Tuğba,
    hp pavilion dv6 laptopum var 3-4 senedir kullanıyorum, geçen gün kardeşim karıştırırken recovery de kurtarma bölümünü kaldırmış. kurtarma bölümü kaldırıldı yazıyor bilgisayarı yeniden yükleyemiyorum ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız çok makbule geçecek çok sevineceğim şimdiden çok teşekkürler.

Turantugba arkadaşım eğer dvd ortamında yedeğini aldıysan onu yükle bir sıkıntı olmacağını umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: II_MeHMeT

recovery kısmını silmişse şifreyi hp den arayarak elde etmeye çalışmalısın hocam. bende epeyce meşgul ettim bu konu da bir sonuç alamadım. tüketici hakem heyetine vereceğim yakın bir zamanda

Hocam ben laptopu 2009 da aldım recovery i kurmasını felan bilmiyordum bile o zaman. dosyalarda 150 mb recovery dosyası var. Serial no sunuda bios tan buldum. Başka forumlara baktım. Normal cd den format atarken kendi serial keyimi girersem orjinal yazılım oluyormuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecano -- 7 Şubat 2015; 22:07:13 >
  • II_MeHMeT kullanıcısına yanıt
    He birde şunu söyleyeyim bu ülkede bilgisayar ci olmak çok basit iki format atan bilgosayarci oluyor.bi b*k biliyorum zannediyor.ama illaki işini iyi bilenlere vardır ama bilmeyen de çok bir daha hayatta Bilgisayarımı servisten başka bi yere vermem.

• emrecano E kullanıcısına yanıt
    bende 2009 yılında aldım :) recovery bilgisayarın içinde geliyordu hani d kısmına format atmadıysa onu yükle ilk haline gelir diyecektim. bende çok bildiğim için sildim onu benim niye bios da yazmıyor arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: II_MeHMeT

bende 2009 yılında aldım :) recovery bilgisayarın içinde geliyordu hani d kısmına format atmadıysa onu yükle ilk haline gelir diyecektim. bende çok bildiğim için sildim onu benim niye bios da yazmıyor arkadaş :)

Donatilardan komut istemini aç
    vewmic bios get serialnumber yaz.
    Seri numaran gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecano -- 7 Şubat 2015; 22:52:01 >
  • Dvd ortamında yedeğini almadım pek bilmiyorum öyle şeyleri, daha anlayacağım şekilde veya başka bir yol söyleseniz :) Çok teşekkürler
    (Bilgisayarımı yeniden yüklemek istiyorum, fakat recovery manager de kurtarma bölümü kaldırıldı falan yazıyor)
  • quote:

Dvd ortamında yedeğini almadım pek bilmiyorum öyle şeyleri, daha anlayacağım şekilde veya başka bir yol söyleseniz :) Çok teşekkürler
    (Bilgisayarımı yeniden yüklemek istiyorum, fakat recovery manager de kurtarma bölümü kaldırıldı falan yazıyor)

Eğer driverın hazır ise sıkıntı yok turantugba arkadaşım normal Windows 7 ile kendi serial şifreni girebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

quote:

Dvd ortamında yedeğini almadım pek bilmiyorum öyle şeyleri, daha anlayacağım şekilde veya başka bir yol söyleseniz :) Çok teşekkürler

Eğer driverın hazır ise sıkıntı yok turantugba arkadaşım normal Windows 7 ile kendi serial şifreni girebilirsin

Nasıl yani?
  • Şimdi enson hp recovery ile kurulum yaptıysanız eğer bilgisayarım özellikleri 'ne mause ile sağ tıkla karşına bilgisayarın ile ilgili özellikleri gelecek o tablonun en altında serial numarası yazar onu ekran alıntısı ile resmini kaydet o bolgenşn iyi bir yere da sakla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdi enson hp recovery ile kurulum yaptıysanız eğer bilgisayarım özellikleri 'ne mause ile sağ tıkla karşına bilgisayarın ile ilgili özellikleri gelecek o tablonun en altında serial numarası yazar onu ekran alıntısı ile resmini kaydet o bolgenşn iyi bir yere da sakla

O kod, o kod degilki.

• Selam Angelica kardeşim şimdi o serial olmmaz mı diyorsun yani

• hasangul01 kullanıcısına yanıt
    Selam. Evet maalesef olmuyor zaten formatlari bile farkli.

• Anladım hocam yani okur diye düşündüm o yüzden neyse bakalım

• quote:

Şimdi enson hp recovery ile kurulum yaptıysanız eğer bilgisayarım özellikleri 'ne mause ile sağ tıkla karşına bilgisayarın ile ilgili özellikleri gelecek o tablonun en altında serial numarası yazar onu ekran alıntısı ile resmini kaydet o bolgenşn iyi bir yere da sakla

Ee daha sonra napıcam
  • 
Sayfa: önceki 586587588589590
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.