Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz öyle olmuş hocam

Garantici olmak gerekiyor ben makinayı alır almaz etiketin tamamının resmini çekmiştim bu gibi durumlar için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    yaptık bir hata artık aga, şimdi hatayı düzeltme yollarını arıyorum :)
  • Arkadaslar biri varmi bana yardim edebilecek webcam sorunu yasiyorum acikcasi pekte anlamam bilgisayardan lutfen yardim

• --ThugLife-- kullanıcısına yanıt
    Sorununu yaz bence bilen birisi elbet cevaplar

• Angelica kullanıcısına yanıt
    sorun webcamle alakali ne yaptimsa bi turlu kuramiyorum pek anlamiyorumda yani hp webcam driverı filan yukledim ama bilgisayimda yada denetim masasinda filan webcami acabilecegim bisey yok yani tiklayipta acilmasini saglayacak bi klasor filan yok umarim anlasilmistir

• Hazır dv6 klübü bulmuşken bir soru sorayım.
    Arkadaşlar hp dv6 2065et vy657ea model bir bilgisayarım var ve satmak istiyorum sizce kaça satılır kaç para eder.

Bilgisayarın durumunu yazayım.
    2010 yılında vatan dan aldım kozmetik olarak çok iyi durumda 10 üzerinden 9,5 puan alır,çalışmayan hiçbir özelliği yok herşeyi tıkır tıkır çalışır durumda.
    Tek kusurlu yanı pili malumunuz 2010 yılında alınan bir cihazın pili sağlam kalamaz şuan 15,20 dakika arası dayanmakta.
    Kutusu faturası kitapçıkları herşeyi eksiksiz.
    Windows 7 home premium lisanslı.

Niye satacaksın diye soracak olursanız macbook pro retina aldım onun için satıyorum ihtiyacım kalmadı artık.
  • Bende Hp Pavilion Dv-6 1386Et Var Bu Bilgisayarın Ekran Kartı Chıpını Değiştirebilen Satan Var Mı ? Yada Değştirip Satan Var Mı ?
  • arkadaşlar benim laptop hp pavilion dv6-2065et ve orjinal recovery arıyorum (yanlışlıkla sildim). elinde olan varsa kargo parası ve dvd parası dahil herseyi karşılayabilirim. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba

DV6 2155 et kullanıyorum.Cihaz malum çok ısınıyor,aldığıma alacağıma pişman oldum.Kış günü bile fan çalışıyor.Format attım virüs taraması yaptım yok.

Benim sorunum,cihazın klavyesine bir kaç damla su değdi ve klavye iptal,usb den klavye bağladım yalnız kendi klavyesini aygıt yöneticisinden iptal edemiyorum.Tekrar tanıyor.Nasıl iptalini gerçekleştirebilirim?

Elinde hesaplı orijinal klavyesi olan varmı?Sanırım dv6 larda çoğuna uygun oluyor.

Ayrıca tüm windows güncelleştirmelerini yüklüyorum,biosu güncelledim.Cihaz çok ağırlaştı.Cihazda kesinlikle mp3 film gereksiz program yok.Genede yavaşlama mevcut.

Son olarak yaklaşık 1 sene önce bilgisayarcıda fan temizliği termal macun yenilemesi yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -the-

Arkadaşlar merhaba

DV6 2155 et kullanıyorum.Cihaz malum çok ısınıyor,aldığıma alacağıma pişman oldum.Kış günü bile fan çalışıyor.Format attım virüs taraması yaptım yok.

Benim sorunum,cihazın klavyesine bir kaç damla su değdi ve klavye iptal,usb den klavye bağladım yalnız kendi klavyesini aygıt yöneticisinden iptal edemiyorum.Tekrar tanıyor.Nasıl iptalini gerçekleştirebilirim?

Elinde hesaplı orijinal klavyesi olan varmı?Sanırım dv6 larda çoğuna uygun oluyor.

Ayrıca tüm windows güncelleştirmelerini yüklüyorum,biosu güncelledim.Cihaz çok ağırlaştı.Cihazda kesinlikle mp3 film gereksiz program yok.Genede yavaşlama mevcut.

Son olarak yaklaşık 1 sene önce bilgisayarcıda fan temizliği termal macun yenilemesi yapıldı.

HW monitör proğramı ile işlemci, anakart v.s ısı değerlerini bir incele.Yavaşlama muhtemelen aşırı ısınmadan kaynaklanıyordur.Cihazı laptop soğutucu altlık ile kullanmak ısınmanın önüne geçebilir.Bu dv6 serisi, özellikle amd işlemcili olanları, Hp nin marka değerini epey düşürdü, tamircileri zengin etti, kullanıcılarını epey meşgul etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor_xxx

quote:

Arkadaşlar merhaba

HW monitör proğramı ile işlemci, anakart v.s ısı değerlerini bir incele.Yavaşlama muhtemelen aşırı ısınmadan kaynaklanıyordur.Cihazı laptop soğutucu altlık ile kullanmak ısınmanın önüne geçebilir.Bu dv6 serisi, özellikle amd işlemcili olanları, Hp nin marka değerini epey düşürdü, tamircileri zengin etti, kullanıcılarını epey meşgul etti.

Hemen indirip kuruyorum.Aşırı ısınma vardı,güç seçeneklerinden performansı seçmiştim fan hiç susmuyordu.Şu an güç tasarrufunda gayet rahat çalışıyor fakat genede i5 gt230m 4 gb ram li bilgisayar gibi seri gelmiyor bana.

Ayrıca fanı öyle bir yere koymuşlar ki kullanıcı açamasın,temizleyemesin bilgisayarcılara para kazansın mantığıyla.Fana ulaşmak için bilgisayarı tamamen dağıtıyorsunuz.

Bu arada dv6-2155 et çıkma temiz klavye nerden bulabilirim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: meteor_xxx

quote:

Arkadaşlar merhaba

Hemen indirip kuruyorum.Aşırı ısınma vardı,güç seçeneklerinden performansı seçmiştim fan hiç susmuyordu.Şu an güç tasarrufunda gayet rahat çalışıyor fakat genede i5 gt230m 4 gb ram li bilgisayar gibi seri gelmiyor bana.

Ayrıca fanı öyle bir yere koymuşlar ki kullanıcı açamasın,temizleyemesin bilgisayarcılara para kazansın mantığıyla.Fana ulaşmak için bilgisayarı tamamen dağıtıyorsunuz.

Bu arada dv6-2155 et çıkma temiz klavye nerden bulabilirim?

i5 ddr3 ramlı bir cihazla yarışamaz zaten.Piyasada bu cihazın perti çok sayıda olduğu için klavye bulmakta zorlanmazsınız.Ankarada olduğunuz için şanslısınız.Hemen hemen iki notebook tamircisinden birinde vardır klavyesi.Fiyat konusunda keyfi rakamlar duyabilirsin ama pazarlıkla makul bir fiyata alabilirsin.

Kaliteli bir termal macunla fanın açılmasıyla iki sene işin olmaz.Tozsuz ortamlarda bu süre dahada uzar, aşırı tozlu ortamlarda çok kısalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 27 Aralık 2014; 14:55:01 >

• vallaha sessiz bilgisayar olmaz diyordum lenevo aldık haftasonu. HP nin aspiratör fanından sonra lenevo onca işlem yapmama rağmen ne ısınıyor ne de fan sesi çıkıyor.

Ben dv6 da yeni formatlı makinede nette dolaşırken yeni sekme açtığımda bir an uçak havalanıyor sanıyorum fuuuuuuuuu diye bi ses. Hele bazen hiç durmuyor. Bakıyorum işlemlere işlemciyi kastıran uygulama da yok laptopta soğuk ama çalışıyor işte. İşlemci ısındıkça değilde anlık olarak 2ghz e falan çıktığında fanı açıyor ne gerizekalı sistemi varsa DV6nın.

Bu seneye kadar iyi getirdi hala götürüyor da lenevoyu kardeşime aldık ben beklemedeyim halen ve dv6 yı kullanıyorum ama yemin ederim bıktım fan sesinden. Şu fan sesi olsa çekilir laptopun yavaşlığı falan ssd alırım biraz daha rahatlar ama inanın lanet olsun diyorum fan sesine artık evlat olsa sevilmez o derece nefret ettim ya. Bazen fanın deliğinden kürdan sokup kapatıyorum fanı o derece nefret ettim vallaha.

Bu arada laptopu daha yeni temizledim fan falan tertemiz. DV6 nın yani hp nin fan çalıştrma krakteristiği böyle demekki. Yıllar geçsede fan sesi olmayan pc üretemeyecek bu adamlar. Hep savunurdum ama yok artık

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    bende dv6 kullanıyorum üstelik 5 seneyi doldurdum maşallahı var. fan bir kez arızalandı içine bir iki damla yağ damlattım sonrasında fan yaz kış güzel döndü ve sessiz çalıştı. bilgisayarın sıcaklığı 55 dereceyi geçmiyor yazın 65 derecede. ayrıca notebook fan sesi ile ilgili angelica bir link paylaşmıştı fanı sürekli istediğin seviyede tutarsın.

lenovo gercekten soğuk ve sessiz çalışan bilgisayar. fakat o kadar yavaş ki sessiz ve ısınmadan çalışmasını anlayabiliyorsun yani :) ayrıca lenovo hp kadar dayanmıyor :)
  • arkadaşlar dv6 dizüstüm var biliyorsunuz şarj aletini taktığınızda yan tarafta bir ışık yanıyor... benim şarj adaptörüm bozuldu ve yenisi pahalı olduğu için internetteki ilanlara bakmaya başladım bir tane 30 tlye orjinal yazan ikinci el bir adaptör aldım...adaptörü taktım uzun zamandır kullanıyorum sıkıntı yok... fakat kullanırken şarj aletini ilk taktığımda lamba yanıyor ve 3 sn sonra sönüyor... bilgisayar çalışıyor fakat lamba sönük... ben burdan uygun voltajın gelmediğini düşünüyorum doğrumuyum bilmiyorum ileride bilgisayarın bozulma ihtimalinden korkuyorum lütfen bi akıl verin bişey söyleyin şarj aletini değiştirmelimiyim ???
  • 2015 in ilk mesajını atmışım yanıtlamıyorsunuz volla helal olsın :)
  • Dv6-2015et ekrana goruntu gelmiyor. Ekran karti mi gitmistir? Nasil degisir model numarasi varmidir nerden alabilirim arkadaslar? Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

• dölavua D kullanıcısına yanıt
    AİDA64 ü yükle oradan Overclock sekmesine tıkla. orada yeterli olup olmadığını görebilirsin. açıkcası o ışığı hep neden koyduklarını düşündüm zamanında. eğer hem bilgisayar çalışıyor hemde sönüyorsa bilgisayarın performans olarak da düşüş gösterecektir. böyle bir durum varsa değiştirin derim ben
  • 06alp06 0 kullanıcısına yanıt
    ekrana görüntü gelmiyor ses geliyor mu? açılışta hiç ekranda parlaklık yada daha siyahlaşma oluyor mu bunlarda önemli bakılmadan birşey söylememizi istiyorsun ama benim bilgisayar çalışmıyor neden demek gibi :)

Son zamanlarda darbe almışsa, yada kapağı sık sık kapatıp açıyorsan, sert kapatıp açıyorsan en iyi ihtimalle LCD ekranın kablosu çıkmıştır yada zarar görmüş olabilir.
    Ekran Chipset i yanmış olabilir.
    Anakart yanmış olabilir.
    LCD ekran yanmış olabilir. LCD ekran yanarsa hafif keskin pis bir kokusu olabilir.

Yinede bu şekilde bakılması imkansız. Ekran kartı yandıysa bir bilgisayarcıya götüreceksin sen çıkartamazsın çünkü, muhtemelen fanında temizlenmeye ihtiyacı olabilir.
  • II_MeHMeT kullanıcısına yanıt
    sadece ışık sönüyor birde sanki işlemci daha çok ısınıyomuş gibi geldi anlamadım aida64 extreme diye indirdim kurdum overclock bölümüne girdim şimdi burdan ne anlamam gerekiyor normalde adaptörün 90W 19V 4,74 amper olması gerekiyor üzerindede bu şekilde yazıyor orjinal mi bilmiyorum... ayrıca teşekkürler cevap için

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dölavua -- 19 Ocak 2015; 1:57:35 >

• 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.