Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
930.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akcam46

her şey için sağol hocam bir usb bulursam yapıcam. driverlerinide sitesinden indiririm artık.

Rica ederim kardeşim. O dedigin programlar driver'ların oldugu sayfada yer alıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. Arkadaşlar bir kaç haftadır enteresan bir sorunla uğraşıyorum.Bilgisayarım noramal çalışırken bir anda simgelere tıklıyamıyorum,ne sağ nede sol tık çalışıyor ama fare imleci sorunsuz bir biçimde hareket ediyor.Fareyi değiştirip denedim laptopun touchpadini denedim kesinlikle düzelmiyor.Görev yöneticisini açınca düzelir gibi oluyor bu seferde herhngi bir tarayıcıyla nete girdiğimde ilk sayfadan istediğim siteye girebiliyorum ama aynı pencere içinde başka bir link açtığımda,açılan linkin üzerine tıklayınca link kendiliğinden kapanıyor.Bi süre sonrada yine hiç bir simgeye tıklıyammaz hale geliyorum.Sonra tekrar görev yöneticisini açınca tıklama sorunu geçici olarak çözülüyor.Format attım ve mağlesef değişen hiç bir şey olmadı.Nette arattığımdada bir çözüm bulamadım.İşetim sistemim orjinal win 7 64 bit.Laptopumda HP pavilion dv6 6020 st.Saygılar

• hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    hocam çok garip bir sorun maalesef çözümünü bilmiyorum
    bana virüs girmiş gibi geldi. temiz format attığınıza emin misiniz. yani hardisk in bir kısmında virüs olabilir bu yüzden tüm hardiski biçimlendirerek temiz şekilde format atmanızı tavsiye ederim. recovery yapma şansınız varsa en temizi o. garantisi varsa sorunu anlatın onlara yardımcı olacaklardır. yazılımsal bir sorun olabilir gibi geliyor bana. tıklamadan sayfa açılıyor mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: II_MeHMeT

bana virüs girmiş gibi geldi. temiz format attığınıza emin misiniz. yani hardisk in bir kısmında virüs olabilir bu yüzden tüm hardiski biçimlendirerek temiz şekilde format atmanızı tavsiye ederim. recovery yapma şansınız varsa en temizi o. garantisi varsa sorunu anlatın onlara yardımcı olacaklardır. yazılımsal bir sorun olabilir gibi geliyor bana. tıklamadan sayfa açılıyor mu hiç?

Recovery yaptım zaten anti virüslede yarattımKendiliğinden açılmıyor birde her zaman yapmıyor.googledanda baktım orada bir çözüm yok

bilemedim kardeşim. ne duydum ne de gördüm. angelica yaz o daha iyi anlıyor. senin sorun da çok özel harbi :)
  • quote:

bilemedim kardeşim. ne duydum ne de gördüm. angelica yaz o daha iyi anlıyor. senin sorun da çok özel harbi :)

Aga 2 saattir dusunuyorum ama aklima hic cozum yolu gelmedi cunku dedigin gibi siradisi bi sorun..

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ilk defa şahit oldumdenk gelince video çekip koyarım

Sende bir bursalılık bir macırlık birşey var mı :)
  • quote:

Sende bir bursalılık bir macırlık birşey var mı :)

Yok hocam hayirdir sive falanmi sezdin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dv6 - 6c02 modelini kullanıyorum,

-mavi ekran verdi, 100' e kadar saydı (birşeyleri taradı galiba) ve öylece kaldı. Kapatıp açmak zorunda kaldım

-Aşırı sıcak ve fan çok gürültülü çalışıyor. Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

hp 444 03 07' i aradım getirin bakalım diyorlar. Fan temizliği kaça yapılıyor söylemiyorlar, servisin telefonunu da vermiyorlar. Arıza tespit 40 $ artı kdv. imiş, Fan temizliği için de ayrıca ücret alınır diyorlar.

Kesin temizlik ücretini öğrenemedim. Ankara' da ki yetkili servislerinin telefonunu bilen varmı. Öveçlerde imiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

arkadaşlar dv6 - 6c02 modelini kullanıyorum,

-mavi ekran verdi, 100' e kadar saydı (birşeyleri taradı galiba) ve öylece kaldı. Kapatıp açmak zorunda kaldım

-Aşırı sıcak ve fan çok gürültülü çalışıyor. Bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

hp 444 03 07' i aradım getirin bakalım diyorlar. Fan temizliği kaça yapılıyor söylemiyorlar, servisin telefonunu da vermiyorlar. Arıza tespit 40 $ artı kdv. imiş, Fan temizliği için de ayrıca ücret alınır diyorlar.

Kesin temizlik ücretini öğrenemedim. Ankara' da ki yetkili servislerinin telefonunu bilen varmı. Öveçlerde imiş.

Makinayı güzelce parçalara ayırmayı göze alıyorsan kendin halledebilirsin temizliği.

bende şimdi onu düşünüyordum, yuotube' ye baktım hepsini sökmek zorunda kalıyorsun fana ulaşmak için. 50 tl falan deseler razıyım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.t.s.

bende şimdi onu düşünüyordum, yuotube' ye baktım hepsini sökmek zorunda kalıyorsun fana ulaşmak için. 50 tl falan deseler razıyım....

Bilgisayarcılar 50 liraya temizler diye düşünüyorum ama dikkatli olmak lazım parça değişimi yapabilir çakallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Muhendisim ama alanim bilgisayar degil. Ayrica bilgisayar muhendisleri bu tarz seyleri bilcek diye bir kaide yok. Sonucta onlarin aldiklari egitimler cok daha farkli konular uzerine.

Sorununuza gelicek olursa orjinallikle alakasi olacagini sanmiyorum. Cunku bu zamana kadar boyle birsey duymadim. Mumkunse farkli bir dvd yada iso dosyasiyla tekrardan windows kurulumu yapin. Yada onun oncesinde farkli bir yerden driver indirerek de deneyebilirsiniz.

mühendislerin aldıkları eğitim çok daha farklı deyince aklıma birşey geldi, bende iktisat mezunuyum fakat aldığım eğitimle gerçekleri ortak bir noktada buluşturabilecek kadar aklım var diye düşünüyorum (bunu burdaki konu için söylemedim)

bir örnek vereyim: finans ve ekonomi konusunda dr. yapmış (bana göre bir embesil ile) üstüne doçent. dibs yani devlet iç borçlanma senetlerini konuştuk.

bankalarda kaydi olarak yani elektronik ortamda satışına izin veren devlet kurumlarının spk , bddk vs. esasen satın alınan kişiye aslının verilmesi gerekirken elektronik ortamda satışına izin verirken bunun alt yapısını hazırlamak durumunda iddaasında bulundum. işaret ettiğim zat, devlet ne isterse onu yapar cinsinden bir cvp verdi. buda yetmedi devletin elektronik ortamda satılan dibslerde aracı kurumun hatalarından (kasıtlı yada kasıtsız) yani bankaların kusurundan yada art niyetinden

dibs satın alan yatırımcının sorumlu olacağını söylemeye çalıştı.. ben insanlara eğitim vermeden önce iyi muhakeme gücü varmı onu test etmek lazım.

zira böyle doçent ve prf lar ortaya çıkıyor sonra..

kimse alınmasın sözüm konudışı.

aga deyince :) genelde bursa da kullanılır :) pek rastlamadım daha :D
  • Merhaba arkadaşlar

Hp Dv6-2155 et model laptop sahibiyim,ürünün klavyesi arızalı bu modelin klavyesini nasıl en ucuza temin edebilirim?Ankara da tavsiye edebileceğiniz neresi var?

Ayrıca farklı modellerin klavyesi bu modele olurmu? Baska dv6 larda ucuza satılan siteler var,görünümü bu modelin aynısı ama emin olamadım.
  • quote:

aga deyince :) genelde bursa da kullanılır :) pek rastlamadım daha :D

Bu mesajına cevap atmayı unuttum kusura bakma. Cidden yok öyle bir şey tesadüf olmuş

tamam beya bursalı olmaktan korkma bu kadar :)
  • -the- kullanıcısına yanıt
    frozen bilgisayar vardı ankarayın son durağı neresiydi ya orada iniyordun aşağı yurüyordun :) aşağısı derken hacettepe hastanesine alttan :)
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.