Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayarın anakartı 1066 MHZ destekliyor hocam 1600 MHZ takmanızın bir önemi yoktu. yani onlar 1066 MHZ de çalışacaklar. Dediğiniz gibi ram arttırmak çok ufak miktar fayda sağlıyo.

Ben SSD yi harddiskin yerine, hardiski de DVD sürücüsünün yerine koyarak düzenledim. Bende Corsair 120 GB 550 okuma 500 yazma olan bir ssd aldım. SSD ye işletim sistemini yükledikten sonra en çok kullanılan programları SSD ye yükledim işletim sistemi başta olmak üzere. ve SSD den sanalbellek yaptım sistem ne kadar öneriyorsa o kadar yaptım. sistemi dengeli modda kullanıyorum bence performansını iyi derecede arttırdı. tabi ki işlemci bu kez zayıf kaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: II_MeHMeT

bende önerilen 7630 mb onu yazdım. hocam 8 gb ram taktım windows puanı yine 5.9 oldu ram puanı yükseltmedi yani. bende bir tane 4 GB ı satıp yerine çıkardığım 1GB ı taktım. bilgisayarı aldığımda ramlar birbiri ile uyumsuz olarak gönderilmiş sökünce farkettim biri 1333 MHZ diğeri 1033 mü neydi arada mavi ekran alıyordum nedeni de buymuş. şu an bilgisayarda 4+1 GB ram var. gayet güzel.

Ram rating i 7 çıkmış.. Onu kastetmiştim ben.. Nasıl okadar yüksek puan almış.. Şaşırdım.. Ram uyumu nedeniyle mi diyorsun ? Ramlerin sökmeden uyumu test etmek mümkün mü acaba ? Ram ler anakartın altında mıydı bizim aletlerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortadaki parçayı sökünce görebiliyorsun hocam. komple çıkartma yok :) senin ekran kartı kaç kaç benimkini baya dövmüş :) bende ati 4650 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: II_MeHMeT

ortadaki parçayı sökünce görebiliyorsun hocam. komple çıkartma yok :) senin ekran kartı kaç kaç benimkini baya dövmüş :) bende ati 4650 var

eyvallah :) Bi ara söküp bakayım ozaman :)

benimki de ATI Mobility Radeon HD 4650 aynı yani.. güncel sürücü nedeniyle olabilir fark..
  • Sdd yi Taktıktan Sonra Ahcı Ayarlarlarını Yapabildin mi ?
  • Bunun şarj aletini nereden alalım. zaten pil öleli 3 sene oluyor. Pc 7 senelik. Pavilion dv6922et.
  • işletim sistemi olarak ne yükledin hocam :) birde özelliklerini kapattın mı aurayı falan
  • neys95 kullanıcısına yanıt
    ben anakartta ahci modu hiç hatırlamıyorum sanırım bios da yoktu ahci mod
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    ankara bursa ve istanbulda yedek parça satan internetten de satış yapan mağazalar var googledan aratırsan zaten en kodaman 3 taneyi rahatlıkla bulabilirsin. ama biraz daha ucuz almak istersen sende onların aldığı gibi alibabadan falan alman gerekir hocam. ama şu an dolar pahalı :)
  • II_MeHMeT kullanıcısına yanıt
    Hocam baktımda bir sürü marka var. Böyle bizi yarı yolda bırakmayacak. Yani patlamaycak, en azından evi yakmasın. :) Hangi markayı tavsiye edersiniz. Kusura bakmayın çok yüklendim. :)

Bunu buldum ama sağlamlığından emin değilim. Böyle bir liknkle yardımcı olsanız süper olur. Şimdiden teşekkürler. :)

http://www.sanalpazar.com/Hp-Pavilion-Dv6922et-Laptop-Adaptor-Sarj-Cihazi__isp39248438#imgd,

aktiva bilişime güvenirim mesela kargo dahil ilan açtırırsan daha uyguna getirebilirsin hocam
  • Sen Ahcı Ayarlarını Yapmadan Mı Taktın SSd Yi ?
    sanırım yapmadım aga bios da var da ben mi bilmiyorum anlamadım ki :) bios dan bir tarih saat bir de birincil veri disk falan değiştiriliyor zaten :)
  • arkadaşlar, bi arkadaşımın pavilion dv6 notebook u var
    bi oyun oynuyoruz ve F tuşlarını kullanması gerekiyor ama F tuşlarını değiştirmek için CTRL ye basması gerekiyor
    bunu nasıl engelleriz? yani ctrl tuşuna basmadan, f1 f2 f3 tuşlarını nasıl kullanabilir?
  • Bende Yapamadım Ama Sdd Yi Tam Anlamıyla Kullanamıyorum Hız Testi Yaptım Okuma 225 Mb Çıktı Ama diskin 600 Mb Okuma VAr Onu Nasıl Kullanabilirim
  • II_MeHMeT kullanıcısına yanıt
    stres oldum. :D :D

Bu iki üründe de benin laptopun nosu yazıyor. Ama wattlar falan farklı. Biri 90W diğer 65w. Amperlerde farklı doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naim@gop -- 13 Şubat 2015; 12:54:55 >

• Arkadaşlar 2011 veya 2012 yılında aldım emin değilim dv-6 3320 st bilgisayarım sizce 2. elde ne eder hep harici klavye ve mause ile kullandım.Fan kısmı kronik ısıdan dolayı çatladı.
  • oyunun özelliği değil mi? ne oynuyorsun öncelikle oyunla ilgili bence pavillion un değil genel sorundur o. google da vardır bir çözümü mutlaka diye düşünüyorum
    kullanamazsın muhtemelen çünkü 600mb okuma yapabilmesi için anakartın sata3 desteklemesi gerek. ki o yıllarda sata 3 e sahip bir anakart üretilmedi bu yüzden Sata 2

olan anakartta en fazla 275-300 arasında okuma yapar diye aklımda kalmış. ssd yi tam veriminde kullanmak için bilgisayarı değiştirmen gerek maalesef. fakat anakartın sata3 destekliyorsa sisteminde sıkıntı vardır. o hızı yakalaman gerekir.
    yanlış hatırlıyorsam düzeltin arkadaşlar. benim bildiğim 90W şarj cihazları 15.6 inç, 65W ultra ve minibooklar için kalmış. ultrabooklarda gelişmiş donanımlar varsa onlarda 90 W civarında oluyor diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.