Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu laptopu istiyorummm. Umarım hp servisi yarınakadar laptopumu yapamazda 30.işgünü dolar ve ertesigünü ilk yapacağım şey yenisini talep etmek benim laptop zaten üretilmiyor.bu modeli istediğimi ısrarla vurgulucam gerçi benimki ile arada 500 tl fark var ama olmadı aradaki fiyatı ben karşılarım.

Ayrıca bu modelin beyazınında olduğunu gördüm nette gerçekten beyaz serisi varmı bu modelin?
  • muzipir ve yazılımcı yorumlar içiçn teşekkür ederim.muzipir ben de net, film müzik vb amaçlarla kullanacağım.1115 in özellikleri güzel ama tek sorun agırlıgı.gerçi cok da gezdirecek değilim.zaten daha üstü cıkar daha üstü çıkar diye diye kaç sendir bekliyorum :D artık hobim oldu laptop araştırmak :)
  • arkadaşlar acil bir soru sorucam dün aldım bu cihazı klavyede bi kabarıklık var bi bakabilirmisiniz
    W E R tuşları biraz havada duruyor.
    W ve E tuşlarına basınca klavye aşaya doğru esniyor sizlerde bu varmı? yoksa hemen geri gidicem bimekse
  • @Yazılımcı Online teşekkür ederim birde bir sorum var recovery cdlerini nasıl oluşturaçağız acaba
  • Hayırlı olsun yazılımcı güzel çalışma olmuş, akıldaki biçok soruyu siliyo gerçekten.
    Ama Norton kullanmak, hangi bilgisayar olursa olsun çok yük bindiriyo bilgisayara, ki performansnı da düşürür.
    Ben de almayı planlıyorum yakın zamanda ve ilk iş olarak Norton u silip yerine Kaspersky kuracam (biçok testte de 1 numara).O zaman Farcry2 maximum özelliklerde kesintisiz oynanır işte :)
  • y@s@r Başlat'a bas, ara kısmına reco yaz , recovery disc creator gibi bişey çıakcak ona bask herşeyi kendi yapacak. Sonunda senden 2 adet DVD istiyecek. CD yapacam dersen çok fazla tutuyor. DVD en iyisi. Hatta duble layer olursa 1 tanede yetiyor.

_DisconnecteD_
    , Norton çok geliştirilmiş hocam. Dün yükledim kullanıyorum hiç bi anormallik yok. İşemci yükünüde takip ediyorum sürekli. Vallaha memnun kalacam gibi. Seneye aynısından birdaha alırım diye düşünüyorum. :)

cell@t Bende bütün tuşlar bir hizada duruyor. Gerçekten bir anormallik var ise hemen git değiştir bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

cell@t Bende bütün tuşlar bir hizada duruyor. Gerçekten bir anormallik var ise hemen git değiştir bence.

öle bariz bi kabarıklık yok zaten bana öle gelioda olabilir. ben yinede gittim bimekse orda baktık teşir ürününe ve yeni kutudan çıkmış başka bir ürüne hepsinde değiğim esneme var normalmiş içim rahat etsin diye götürmüştüm zaten değiştirmek istemedim o yüzden bütün gün özelleştirmiştim zaten okadar program fln tekrar kurmak gözüm yemedi bide yeni vereceklerinde başka bir sorun fln çıkar diye değişim yapmadım.

• merhabalar :)

bende bir 1115et kullanicisi oldum bugun..Allah nazardan saklasin gayet memnunum makineden :p mukemmel is cikarmis HP...

bi sorum olucakti sizlere...ben D'deki recovery bolumunu silmeden C'yi bolmek istiyorum..malum 490gb olarak ayarlanmis :)) bunu en sorunsuz ve guvenli halde nasil yapabilirim...cevaplarsaniz cok memnun olurum...saygilarimi sunarim...

(bu arada laptop almak icin dusunen arkadaslarimiza dipnot: hic dusunmeden alin bu urunu tek kelimeyle mukemmel :))
  • cell@t Piano black bi renk olunca ışık açısı göz yanılması yapaibliyor bazen. Birde w tuşunun olduğu bölgede hafif esneme olabiliyor ama bariz bir esneme değil kalvyenin diğer taraflarında yok bu olay. O W tuşunun bulunduğu kısımda ya işlemci fanı ya da gpu fanı olması lazım. O bölgenin sıcaklığının düşük tutulabilmesi açısından sanırım o kısım biraz esnek ve ısı gerçirgenliği yüksek tutulmuş olabilir. Hayırlı olsun

YaO_MiNG HDD bölme konusunda bende çok kararsız kaldım.13 senedir pc ile uğraşmama rağmen hep fdisk ve bi süre sonrada boot cd ile disk bölme ve biçimlendirme işlemi yaptım. Bunlar yapılmadan da hdd bölünebliyormuş. Acaba sağlıklı oluyor mu sormak istiyorum. Tam anlamıyla kişiselleştiremiyorum pc yi.

Birde daha önceden hp alan arakdaşlara sormak isteidğim bişey var. Şİmdi Hp nin güzel programları da var içerde ayrıca windows da var Şimdi bütün bunlar recovery disk içine kayıtlı mı yoksa sadece driver ve windows mu kayıtlı. Recovery de tutulan bilgiler neler. Kendimi sağlama almak istiyorum.

Eğer ilerde format atarsam bu revovery disk ile HP bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yüklü programlar ile mi karşılaşacağım yoksa boş bir vista ile mi? En önemli soruda şu. 64bit vista içinde elimdeki cd key geçerli olur mu? 64 bit vsita kurarsam ve blgisayarı ilk aldığım günkü gbi yüklü programlar ile kullanmak istersem ne yapmam lazım.

• herkese merhabalar bende asustan hp ye geçmiş bir 1115 kulanıcısı oldum bu arada yazılımcı funclup ı nezaman kuruyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GökhanFB

herkese merhabalar bende asustan hp ye geçmiş bir 1115 kulanıcısı oldum bu arada yazılımcı funclup ı nezaman kuruyoruz

evet fan clup güzel olur bu bilgisayarı kullananlar listesini yapalım yazımlı online bende aynı konuyu merak ediyorum eğer bir arkadaş cevaplarsa çok güzel olur birde light s. ve parmak izi özelliğini nasıl kullanıyoruz acaba
  • arkadaslar parmak izi falan kolay ya azıcık kurcalayın zevkli olur : ) program güncellemesi var parmak izi icin, onu da yaptım ben. istediginiz programlara falan da atayabiliyorsunuz
  • evet 1 saat cyrsis 2 oynadıktan sonraki sıcaklık

2 -3 dakka sonra 60 lara indi dahada iniyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 14 Mayıs 2009; 18:13:08 >
  • evet cyrsis 2 fsp değerleri yüksek çözünürlük ve ayarlar 1024*768 di galiba

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@s@r -- 14 Mayıs 2009; 18:41:11 >

• GökhanFB hayırlı olsun ,konu canlanmaya başladı Fun club olarakdğeiştireyim mi başlığı

y@s@r Light scrible kullandım fotolarınız kaliteliyse güzel basıyor. Ama siyah beyaz tabi. Yine de iyi aslında ekstra bir yazıcıya gerek yok, üstünden soyulma derdi falan yok. Parmak izi ise çok kolay. Herşeyi parmak izi ile yapıyorum foruma girişi bile ayarladım cookie sildikten sonra parmak izi ile giriyorum. Örneğin msn ni parmak izi ile açacaksan , üstne tıkla ve parmağını okut. Bilgilendirme pencereleri seni yönlendirecek zaten. Ama önce parmağını tanıtman lazım. Ben ilk kurulumda hepsini yaptım.

Fan club olayına geçerim istiyorsanız. Başlığı değiştreyim. Gerekli bilgiler ve testleri yaptık zaten geriye eğlence kaldı. Ayrıca oyun SS leri için teşekkürler. Ana sayfaya ekliyeceğim

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Allah nazardan saklasın aletlerimizi Gözi kalanların gözleri çıksın ehehe

Başlık önerileriniz nelerdir ?

HP DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ, HP DV6-1115et FAN CLUB, HP DV6-1115et KULLANANLAR DERNEĞİ önerilerinizi yazarsanız sevinirm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 14 Mayıs 2009; 20:39:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

GökhanFB hayırlı olsun ,konu canlanmaya başladı Fun club olarakdğeiştireyim mi başlığı

y@s@r Light scrible kullandım fotolarınız kaliteliyse güzel basıyor. Ama siyah beyaz tabi. Yine de iyi aslında ekstra bir yazıcıya gerek yok, üstünden soyulma derdi falan yok. Parmak izi ise çok kolay. Herşeyi parmak izi ile yapıyorum foruma girişi bile ayarladım cookie sildikten sonra parmak izi ile giriyorum. Örneğin msn ni parmak izi ile açacaksan , üstne tıkla ve parmağını okut. Bilgilendirme pencereleri seni yönlendirecek zaten. Ama önce parmağını tanıtman lazım. Ben ilk kurulumda hepsini yaptım.

Fan club olayına geçerim istiyorsanız. Başlığı değiştreyim. Gerekli bilgiler ve testleri yaptık zaten geriye eğlence kaldı. Ayrıca oyun SS leri için teşekkürler. Ana sayfaya ekliyeceğim

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Allah nazardan saklasın aletlerimizi Gözi kalanların gözleri çıksın ehehe

Başlık önerileriniz nelerdir ?

HP DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ, HP DV6-1115et FAN CLUB, HP DV6-1115et KULLANANLAR DERNEĞİ önerilerinizi yazarsanız sevinirm.

HP DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ bu daha güzel olacaktır bence.

• Herkese selamlar,
    Uzun araştırmalardan sonra önce Vatan bilgisayarın getirdiği Asus N50VN modelini almaya karar vermiştim ancak alana kadar stokları bitti. Daha sonra hp'nin yeni dv6 larını gördüm. Vatandan dv6-1140 alayım derken o üründe bitti. En sonunda yetti len gayri deyip tam bimeksden dv6-1115 alacaktım ki bugün vatan'a N50VN'nin bir üst modelinin geldiğini gördüm. İşlemcisi p8600 3gb ddr2 ram ve 1gb ddr2 ram li 9650gt ekran kartı var. 3d mark 2006'dan 4800 civarı puan alıyor. tabii performans olarak hp'nin bu modellerinin çok altında kalıyor ama 1115 ile arasındaki 500TL fark yüzünden karasız kaldım. 3 tane seçeneğim var,
    1- Yine stoklar bitmeden N50Vn yi hemen almak , 1661TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38444
    2- Vatan'a Dv6-1140 gelmesini beklemek , 1900TLhttp://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36325
    3- bimeksden Dv6-1115 almak, 2180 TLhttp://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=104614
    4- Başlarım ulan laptopuna da teknolojiye de deyip börtü böceğe karışmak, paha biçilemez -buna bi link bulamadım

Siz ne öneriyorsunuz, bu arada pil süreleri de benim için önemli. Hp lerin pil süresi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acus -- 14 Mayıs 2009; 22:29:56 >

• arkadaşlar acil cevap bekliyorum ben istanbula şimdi geldim tam yeni bilgisayarıma kavustum dedim ama kutunun daha önce acılmıs oldugunu farkettim özellikle demiştimki teşhir ürününü vermeyin diye açılmamış kutuyu verdik dediler bizzat. ya acaba arızalı diye geri getirilen bi ürünmü içime kurt düştü sizce napsam ?
  • Birde daha önceden hp alan arakdaşlara sormak isteidğim bişey var. Şİmdi Hp nin güzel programları da var içerde ayrıca windows da var Şimdi bütün bunlar recovery disk içine kayıtlı mı yoksa sadece driver ve windows mu kayıtlı. Recovery de tutulan bilgiler neler. Kendimi sağlama almak istiyorum.

Eğer ilerde format atarsam bu revovery disk ile HP bilgisayarımı ilk aldığım günkü gibi yüklü programlar ile mi karşılaşacağım yoksa boş bir vista ile mi? En önemli soruda şu. 64bit vista içinde elimdeki cd key geçerli olur mu? 64 bit vsita kurarsam ve blgisayarı ilk aldığım günkü gbi yüklü programlar ile kullanmak istersem ne yapmam lazım.

GökhanFB , önceden kullanıldığından eminsen ya da içine sinmediyse gt değiştir hocam. Bi sor bakalım nedicekler.
  • @ y@s@r

görüntü gayet güzel görünüyor, oynarken kasma yapıyor mu ve ısınma değerleri nasıl??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.