Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

Orjinalden alıntı: cell@t

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

jrmemo 'a arkadaşa DVDleri çektim yarın kargolayacağım.

cell@t , vallaha home premium güzelmiş ya. Ben bi yamuğunu görmedim. Boşuna ultimate diye kasıp duruomuşum ben kendimi. Acaba vista64 kurunca recovery olayı nasıl oluyor.

recovery olmuyacak tabiki 64 bit vista home premium kurunca yine var olan recovery bölümü durur sadece c ye yeniden format atıp kendin kurarsın vista 64 biti driverları fln kendin yüklemen lazım programları vs yi. daha sonra bi sıkıntı çıktığında recovery bölümü sayesinde hemen vista 32 bite dönebilirsin.

recovery halinde win7 desteği sunsalar keşke bu laptoplara win7 çıktığında

win 7 desteği sunsa bile recovery halinde sunmuyor hp vista ilk çıktığında bi arkadaşın çıkmadan önce hp almıştı xp yüklü bir kaç ay sonra vista çıktı ücretsiz upgrade yaptırıodu hp oraya bilgilerinizi bırakıosunuz onlarda size bi tane vista dvd si gönderiyordu üzerinde hp yazan tabiki key yapışkanınıda gönderiyolardı ama dediğim gibi normal işletim sistemi cd si recovery değil yani siz kurup driver yüklemelerini fln yapmanız lazım.

• Birkaç ay sonra window7 geldiğinde acaba dediğiniz gibi tam hizmek verecek mi hp win7 kısmında. Yani vistandan windoww 7 de update yapabilecek miyiz?
  • inş. bizde onun ümidini ediyoruz işte

Yazılımcı Online kardeş 1.sayfaya istersen bu bilgisayarın kullanıcılarını yaz birde birde imza oluşturalım nedersiniz arkadaşlar güzel olur

programa gelince fraps adında bir program hiç kasma yok çok basit bir program zaten oyunda veya başka birşeydeyken ekran alıntısı yapabiliyorsun hatta videosu bile çok güzel bir program tavsiye ederim
  • slm arkadaşlar 1 hafta önce bende aldım gayet memnunum çıtırtı sesi bende geliyor birşey sormak istiyorum recovery alanının ismi gitti ama yöneticide görünüyor bir türlü isimini tekrardan veremedim hata veriyor yönetici bunun bir çözümü varmı açaba :)
  • Arkadaşlar ilk pc yi aldığımızda recovery ile double-layer dvd ye recovery yapmak istiyorum. Recoveryi yaptıktan sonra D bölümünü silsek olur mu ? Bilgisayarıma girince D ( Recovery) olarak gözükmücek... Sonra istediğimiz zaman bir sorun olduğunda recovery yapabilir miyiz ?
  • Mrb arkadaşlar. Bende bu makinayı Ankara bimekste gördüm. Çok beğendim ama forumda okudugum hoparlörden gelen ses şevkimi biraz kırdı açıkcası. 2200 tl bayılıp birde cızırtı dinlemek istemiyorum. Bu makinayı kullananların fikirleri benim için önemli. Bu ses proplemini çözen biri varsa eğer foruma yazsın. Herkese teşekkürler.
  • arkadaşlar ses sorunu için bi kaç birşey denedim ve sorunun tamamen driver kaynaklı olduğu kanısına vardım şöleki herkes deneyebilir aygıt yöneticisine girdiğinizde ses le ilgili 2 aygıt göreceksiniz bunları sırasıyla devre dışı bırak deyin size yeniden başlatma gerekli diyecek yeniden başlatın bilgisayar açıldığında ses sürücüsü yüklenmemiş olacak bu şekilde kullanın pcyi o sesi duymayacaksınız eğer donanımsal bişey olsaydı driveri kaldırsak bile ses devam ederdi. ben şöle deniyorum bilgisayarın sesinini mute yaptıktan sonra ses açma kapatma düğmesiyle oynuyorum ozaman o çızırtı çıkıyor. bunun nedenide şu driver haporlörlere giden sesi kesemiyor çok azda olsa bi akım gidiyor haporlörlere çünkü normalde ses tuşuyla oynadığınızda tıktık die ses çıkıyor ya sesi mute yaptığınızda o ses çıkamıyor onun yerine o çızırtı çıkıo yani gelen ses durduk yere gelmiyor windowsun ses çıkarması gerektiği zaman geliyor.
    ben driver arıyorum hp sitesi dışında bişeyler bulursan haber veririm buradan.

• arkadaşlar ses sorununu çözdüm.

sorun IDT audio konsolundan kaynaklanıyor. 10 sn kullanılmadığında haporlörleri kapatıyor. çözüm işe IDT audio konsolunu açın sağ altaki nota işareti gibi olan simgeye tıklayın. tercihlerden ayarlar ve ordanda genel sekmesine gelin oradaki harici ampflikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırın. hepsi bukadar artık sesiz sedasız kullanabilirsiniz bilgisayarınız. bu özellik 10 sn içinde haporlörleri kapattığı için kapatıp açarken yük birikmesi sonucunda bazı istenmeyen sesler ortaya çıkabiliyor.
    şuan itibariyle bu bilgisayarın tek sorunu olan ses sorununuda hallettik.
  • quote:

arkadaşlar ses sorununu çözdüm.

sorun IDT audio konsolundan kaynaklanıyor. 10 sn kullanılmadığında haporlörleri kapatıyor. çözüm işe IDT audio konsolunu açın sağ altaki nota işareti gibi olan simgeye tıklayın. tercihlerden ayarlar ve ordanda genel sekmesine gelin oradaki harici ampflikatör kapatmasını etkinleştiri kaldırın. hepsi bukadar artık sesiz sedasız kullanabilirsiniz bilgisayarınız. bu özellik 10 sn içinde haporlörleri kapattığı için kapatıp açarken yük birikmesi sonucunda bazı istenmeyen sesler ortaya çıkabiliyor.

Tebrikler dostum bu pc yi almama engel olan ses sorunu da çözüldüğüne göre rahatlıkla alabilirim artık bu pcyi.

Yani şuan itibariyle on numara bir laptop diyebilir miyiz ? Hiçbir sorun yok mu ?

• quote:

Allah razı olsun bende yavaş yavaş gıcık kapıyorsum bu sese iyi oldu güç modu varmış gerçekten

• cell@t dostum özverili çalışmaların ve paylaşınım için çok teşekkür ederim.
  • quote:

Sağol dostum bu laptop için önümdeki tek engel sesti.

Ayrıca hp gibi bir firma haporlördeki ani yük binmesini 0,15kuruşa bir direnç ile çözebilirdi

• Kolay Gelsin Beyler
    Anladığım kadarıyıla alan arkadaşlar bu Hp modelinden memnun gbler ses sorunu dışında....
    Ama başlarda herkesin yazdığı hoparlorden gelen ses sorunuda çözüldü galiba????????
    Oyun oynarken fbs değerleri falan yazmıssınız ben pek anlamam onun için söyle sorayım oyun oynarken mesela 20 fbs ile bu akıcımıdır yoksa kasan mı düzey midir biraz açıklama yaprsanız çok yi olur????
    Ayrıca çalışırken fan olsun bilgisayarın kendisi olsun ses çıkarma durumu nasıl yani fazla ses çıkarıyor mu yoksa normal mi ses düzeyi???
    Peki Vista puanları arasında fark sitemde çok fark eder mi mesela işlemci bir dizüstünde 5,4 diğerinde 5,3 bu ikisi arasında çok far var mı yani 0,1 lik bir puan farkı çok şey değiştirir mi??
    Son olarak anladığım kadarıyla oyun oynarken veya herhangi bir durumda derece 80'ı aşmışşsa fan devreye giriyor doğru mu bu???Ayrıca bu fan devreye girdiğinde ses falan yapıyor mu???
    Casperlar nasıl kullanan veya bilgisi olan var mı???
    Yardımcı olursanız çok iyi olur.....
    Teşekkürler.....

• arkadaşlar burda ddr3 diyorsunuz ama bakıyorum heryerde ddr2 olarak geçiyor.
  • Ram ddr2 belleğe, ekran kartı ddr3 belleğe sahip.
  • arkadaşlar hepiniz sağolun sorunun yazılımsal olduğu belliydi biraz kurcalayınca çıktı zaten ortaya.

@welat. arkadaşım bilgisayarın 4gb olan kendi rami ddr2 800mhz biz ekran kartı olan 1 gb gddr3 ramlarden bahsettik burda onlar ddr3
  • quote:

arkadaşlar hepiniz sağolun sorunun yazılımsal olduğu belliydi biraz kurcalayınca çıktı zaten ortaya.

@welat. arkadaşım bilgisayarın 4gb olan kendi rami ddr2 800mhz biz ekran kartı olan 1 gb gddr3 ramlarden bahsettik burda onlar ddr3

cell@t aynen katılıyorum hatta ilk sayfada ekran kartının resmi var...

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\
  • Arkadaşlar sorum biraz saçma gelebilir ama yıne de sormak istiyorum.bakırköy bimkeste teşhir ürünü hariç 1 tane kalmıştı bu modelden.benim bir korkum var eger ben bunu alırsam ve herhani bir kasa problemi ya da başka bir problem görür ve değiştirmek istersem mağaza bana başka yerlerden getirtir mi yoksa aldığımla mı kalırım??? bir de klasik 15.4 hp cantalarına sığar mı bu laptop.eski laptopum 15.4 idi ve cantada biraz boşluk kalıyor gibiydi ama emin değilim.piyasada 15.6 lık çanta da yok gördüğüm kadarıyla.bir de alırsam mağazada kurdurup kontrol mü etsem ölü piksel var mı felan diye sizce??selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalita -- 17 Mayıs 2009; 16:56:16 >
  • diğer mazalardan getirte biliyorlar o sorun olmaz merak etme. çanta içinde 15.4" lik çantalara sığıyor ben arkadaşın toshiba labtop çantasına koydum geçen gün 15.4" lik gayet sığdı almadan herşeyini kontrol et bence sağını solunu ben okadar kontrol ettim yinede gözümden kaçan noktalar olmuş hafta içi değiştiricem inşallah.

quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

Arkadaşlar sorum biraz saçma gelebilir ama yıne de sormak istiyorum.bakırköy bimkeste teşhir ürünü hariç 1 tane kalmıştı bu modelden.benim bir korkum var eger ben bunu alırsam ve herhani bir kasa problemi ya da başka bir problem görür ve değiştirmek istersem mağaza bana başka yerlerden getirtir mi yoksa aldığımla mı kalırım??? bir de klasik 15.4 hp cantalarına sığar mı bu laptop.eski laptopum 15.4 idi ve cantada biraz boşluk kalıyor gibiydi ama emin değilim.piyasada 15.6 lık çanta da yok gördüğüm kadarıyla.bir de alırsam mağazada kurdurup kontrol mü etsem ölü piksel var mı felan diye sizce??selamlar...

• cellat teşekkür ederim cevap için.nerelerini inceleyim nerelerine dikkat edeyim öncelikli acaba?sadece görünü mü yoksa sesini falan kontrol edeyim mı kurdurup?seninkinin tulşarı mı problemliydi?? isteyınce hemen değiştirirler mi problem çıkarmazlar mı yanı.ya da iade edilen baska laptopları satma gibi bişey yaparlar mI?? yaa cok takıntılıyım ne yapayım 2 milyarı yerden toplamıyoruz.memurda para ne arar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalita -- 17 Mayıs 2009; 18:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.