Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.100
Cevap
26
Favori
929.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cell@t , tebrik ederim hocam. Okadar kurcalamama rağmen bulamadım. Ama ilk sayfada dedim yazılımsal sorun diye. Bekleyin 10 saniye sonra bir çıt ses daha geliyor ondan sonra klasör açın, ilk açışda click sesinden önce ufak bi çıtırtı geliyordu daha sonra hiç yoktu, tıklamayı bırakp beklyeince 10 sn sonra tık diye ses geliyordu. Bunu çok denedim yazılımsal bişey ve önlem için hoparlorün enerjisini kesiyor diye düşünmüştüm demek doğruyymuş. Şimdi yoldan geldim birazdan dediklerini yapacağım.

y@s@r , tamam hocam yaparım. Bide imza yaparız dediğin gibi.

hewalita , çanta konusunda bende kararsızım. 15,6 çanta hiç görmedim. Hocam al bişey olmaz, bitane kaldı dedikleri satış takiği. Ben alırken bana bitane kaldı demişlerdi, benden sonra cumartesi sabah arkadaşım gitti oda almış, benden sonra 3 kişiye daha satmışlar. ADam kendi ağzından kaçırdı hatta Bende demedim ee abicim bana dün son ürün demiştin falan diye Bişey olursa da ilk 1 ay dükkanla muhattap oluyorsun daha sonraki günlerde ise, HP ile irtibata geçiyormuşun kargo elamanlarını eve yollayıp evden ürünü aldırıp ana merkezde onarım yapıp tekrar kapıya teslim ediyorlarmış. Hp nin mahalle servisleri ile muhattap olma dedi zaten, ana merkez ile işini hallet, ya onarm ya para iadesi yapıyoralar granti kapsamında dedi.

Mağzada açma konusuna gelirsek, açıp bakarsın ama ölü pixel var diye değiştirirler mi bilmiyorum. gErçi geçen sene22" hp monitör alırken bimekes bana 15 gün içinde dene beğenmezsen değiştirirz ölü pixelde falan da gel demişti. Laptopta politikaları nadır bilemem.

Arkadaşlar, burnout oyununu şiddetle tavsiye ederim. Harika gerçkten. DX9 full çözünürlükte, anti a. 8X 'de, detaylar full haldeyken hiç kasma olmadan çok akıcı bir şekilde oynuyorum. Ama SS alamıyorum oyundan onu anlamadım. printsc 'ne basıyorum boş simsiyah yapıştırıyor. Diğer oyunlar da böyle olmuyordu. Oyunda kontroller çok güzel, hatta test drivedan daha hoş diyebilirim. Oyunun amacı ise yarışlaryapıyorsunuz araba parçalıyorsunuz, oraya buraya zarar verdikçe puan kazanıyorsunuz.

EA games 'in oyunu. Benim çok hoşuma gitti.

• teşekkür ederim yazılımcı.ya bir laptop alacağım ama problemli çıkar da uğramak zorunda kalırım diye cokk korkuyorum.çünkü hemen her modeldeki laptoplarda sorun duydum incelemelerde.yok ısınma problemi yok ses...hayırlısı bakalım.valla yazılımc ben olsam lafı yapıtırırdım sizin sonlar da hiç bitmiyor diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hewalita -- 17 Mayıs 2009; 18:32:42 >
  • Bende çok araştırdım, yok sorun çıkmasın şöyle olmasın böyle olmasın. Ama bi baktım her laptopda sorun var arkadaş ya. HP de hiç sorun yaşamadan kullananlar da var sorun yaşayanlarda. Çok sattığı için doğal olarak sorun yaşayan çokmuş gbi gözüküyor. Elektornik eşya bunlar, şans işi bir bakıma. Ben monitör aldım işte korkakorka çok şükür 1 tane ölü pixel ile çıkmadan 1,5 sene kullandım hala kullanıyorum. Ama kimi alanlar oldu samsung falan adamın ölü pixelleri 1 haftada çoğalmıştı birden.

Çok sakınan göze çöp batarmış misali biraz takmamak lazım.
  • haklısın kardeş ama sanırım bayanlar biraz daha takıntılı oluyor bu konularda.kendimden pay biçerek bunu söylüyorum tabiiki.ALLAH güzel günlerde kullanmanı nasip etsin hepsini :)
  • Orjinalden alıntı: cell@t

diğer mazalardan getirte biliyorlar o sorun olmaz merak etme. çanta içinde 15.4" lik çantalara sığıyor ben arkadaşın toshiba labtop çantasına koydum geçen gün 15.4" lik gayet sığdı almadan herşeyini kontrol et bence sağını solunu ben okadar kontrol ettim yinede gözümden kaçan noktalar olmuş hafta içi değiştiricem inşallah.

Ne gibi bir sorun oldu dostum sende ? Niye değiştireceksin...
  • bu arada en önemli soruyu unuttum.bimekste laptopu sigortalattırabiliyor muyuz acaba? çünkü bundan yaklaşık 2 yıl önce 6 ay kullandıgım cillop gibi hp laptopum çalındı.daha taksiti bile bitmemişşti.sigorta yaptırmam gerek alabilirsem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

bu arada en önemli soruyu unuttum.bimekste laptopu sigortalattırabiliyor muyuz acaba? çünkü bundan yaklaşık 2 yıl önce 6 ay kullandıgım cillop gibi hp laptopum çalındı.daha taksiti bile bitmemişşti.sigorta yaptırmam gerek alabilirsem...

Alırken söyle mutlaka. Sigorta işlemi sadece alınırken yapılıyor ve sigorta zımbırtısı faturaya yapıştırılıyor. Bana arakdaş aldıktan sonra söyled. Pazar günü günü gittim dedim böyle böyle sigortalatabilirmiyim falan. Yapamıyoruz dediler aynı deidğimi söylediler bende ama söyliyecektiniz ozaman alırken dedim. Bu sizin suçunuz bilseydim yaptırırdım. Kutuyuda getirdim arabada duruyor diyince tamam kutuyu getirin yapalım dediler. Ürün iade gösterip tekrar satış yaptılar falan filan sigortalattım.

Sigorta 2500 liraya kadar olan laptoplar için geçerli. Süre sınırlaması yok sanırım poliçede görmedim, 2 defaya mahsus onaım falan diyor. 50 liraya yapıyorlar sigortayı. Teknokask diye bişey TEB bankası aracılığı ile. İşe yarar mı bilmem ama içim rahat olsun diye yaptırdım.

Eskişehirdeki Bimeks'e çok teşekkürler, geçen sene de bu sene de çok iyi ilgilendiler, müşteri ilgi alakası mükemmel. Media markt da öyle. Değer verildiğini görmek insana ayrı bir mutluluk katıyor ve gidip modemimi de ordan aldım. Hem müşteri de kazanıyorlar. Keşke tüm dükkanlar böyle olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 17 Mayıs 2009; 19:52:57 >

• yazılımcı sevindim sigorta yaptırabildiğine.için rahat olur bari haklısın.media marktta işe yarar laptop var mı hp nin son zamanlarda baktınız mı??
  • 1 haftadır gitmiyorum vallaha o yüzden bilemiyecğim ama media markt noetbook ile doldu taştı. Laptoplara bakıyorum stok eritmek içinmidir nedir hiç yeni pclerden yok. Hep işlemcisi eski bilgisayarlar var.
  • tamam bilgiler için çok çok teşekkür ederim...
  • İmzayı yaptım arkadaşlar umarım beğenirsiniz. Kullananların isimlerini de yazdım. Eksik varsa PM atsın ya da buraya yazsınlar.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_31541752/tm.htm] [center][image]http://img38.imageshack.us/img38/8222/hpimza.gif[/image][/center] [center][size=1][b][color=#990000]HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ[/color][/b][/size][/center][color=#000000][center][size=1]Core2Duo P8700(2,53GHz) [b]|[/b] 4GB DDR2 RAM [b]|[/b] 500GB SATA HDD [b]|[/b] İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı [b]|[/b] ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı [b]|[/b] 5/1 Kart okuyucu [b]|[/b] Parmak izi okuyucu [b]|[/b] HP Web Kamerası [b]|[/b] 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı [b]|[/b] 15,6" 16:9 Ekran [b]|[/b] Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R [b]|[/b] 6 Hücreli Lityum İyon pil [b]|[/b] HP mobil uzaktan kumandası [b]|[/b] [/size][/center][/link][/color]

• bende W E R tuşlarının olduğu kısımda hafifi bir kabarıklık var bide ekran kasasının sağ üst tarafında birleşim noktasında bir açıklık vardı cumartesi günü götürdüm ordaki arkadaş ekranın ucunu sıkıştırınca kasa oturdu yerine tırnaklıymış tam oturmamış neyse sonra klavyeyi gösterdim oda fark etti kabarık olduğunu ilk önce bi servise gönderelim falan demek istedi ben tabi hemen karşı çıktım 4 günlük makineyi servise göndermem diye tamam ozaman dedi hafta sonu hp servisi kapalı hafta içi gel arayıp onay alalım değiştirelim dedi. hp değişim konusunda esnek sorun çıkıcanı sanmam değişim onayı verirler bence hemen ayrıca iade edilen ürünler zaten bimekste kalmıyor ki geriye satsınlar tekrar hp ye gönderiliyor iade formu düzenlenerek zaten cihazı aldığınızda açılıp açılmadığını çok rahat anlarsınız kutunun açma yerinde hp yazan bir band var ve dikkatlice baktığınızda bantın köşleri hafif kesik yani banda zarar vermeden açıp kapatmak imkansız yine aynı şekilde notebokun içnde olduğu naylon poşetinde azı o tarz bir bandla kapatılmış. sıradan bir band değil yani defalarca açılıp kapanacak bişey değil. cihazı direk size veriolar zaten kasaya gidiosunuz ondan sonra kurul yapılan masaya götürüyosunuz o arada bakın bandına sağlamsa sorun yoktur.

quote:

Orjinalden alıntı: hewalita

cellat teşekkür ederim cevap için.nerelerini inceleyim nerelerine dikkat edeyim öncelikli acaba?sadece görünü mü yoksa sesini falan kontrol edeyim mı kurdurup?seninkinin tulşarı mı problemliydi?? isteyınce hemen değiştirirler mi problem çıkarmazlar mı yanı.ya da iade edilen baska laptopları satma gibi bişey yaparlar mI?? yaa cok takıntılıyım ne yapayım 2 milyarı yerden toplamıyoruz.memurda para ne arar.

• ALLAH razı olsun cellat senden de yazılımcıdan da yardımlarınız için çok sağolun...
  • imza haızlramıştımki cell@t 'ı da düşünerek resimsiz modelinide yayımladım sadece kulüb yazısı yazıyor Baktımki bazı kişilerin imzaları resimli sadece yazı koymak isterler belki. Bu arada cellat ses sorununu çözmüşsün, vallaha okadar kucalamıştım ama bulamamıştım. Onu disable etmek aklıma gelmedi hiç.İzninle çözümünü alıntı yaparak ana sayfaya yazdım. Birde ilk başa not düştüm. Sesin bir donanımsal hata olmadığını bilsin herkes diye.

hewalita , bişey değil

• Yazılımcı Online, beni de eklemişsin kullanıcılara. Alıcam bu ay sonuna doğru sanırım. Bir aksilik olmazsa ben de katılıyorum kesinlikle aranıza.

Valla incelemeler süper. Laptop zaten süpper Bize sadece almak düşer...
  • Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Şimdiden hayırlı olsun

Sağolasın ...
  • quote:

İmzayı yaptım arkadaşlar umarım beğenirsiniz. Kullananların isimlerini de yazdım. Eksik varsa PM atsın ya da buraya yazsınlar.

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_31541752/tm.htm] [center][image]http://img38.imageshack.us/img38/8222/hpimza.gif[/image][/center] [center][size=1][b][color=#990000]HP PAVILION DV6-1115et KULLANANLAR KULÜBÜ[/color][/b][/size][/center][color=#000000][center][size=1]Core2Duo P8700(2,53GHz) [b]|[/b] 4GB DDR2 RAM [b]|[/b] 500GB SATA HDD [b]|[/b] İntel Wifi Link 5100 Ağ Bağlantısı ve Realtek ethernet kartı [b]|[/b] ATI GDDR3 1GB HD4650 Ekran kartı [b]|[/b] 5/1 Kart okuyucu [b]|[/b] Parmak izi okuyucu [b]|[/b] HP Web Kamerası [b]|[/b] 3 USB, 1 e-sata, 1 HDMI ve 1 VGA bağlantısı [b]|[/b] 15,6" 16:9 Ekran [b]|[/b] Çift katman destekli LightScrible özellikli DVD+/-R [b]|[/b] 6 Hücreli Lityum İyon pil [b]|[/b] HP mobil uzaktan kumandası [b]|[/b] [/size][/center][/link][/color]

Gördüm hemen imza yaptım ama bir şey dikkatimi çekti.
    4 USB girişi var bir tanesi e-sata Girişi ile ortak öyle değil mi?
    Bir de Emekleri için Yazılımcı online ve cell@t'a çok teşekkürler.

• quote:

imza haızlramıştımki cell@t 'ı da düşünerek resimsiz modelinide yayımladım sadece kulüb yazısı yazıyor Baktımki bazı kişilerin imzaları resimli sadece yazı koymak isterler belki. Bu arada cellat ses sorununu çözmüşsün, vallaha okadar kucalamıştım ama bulamamıştım. Onu disable etmek aklıma gelmedi hiç.İzninle çözümünü alıntı yaparak ana sayfaya yazdım. Birde ilk başa not düştüm. Sesin bir donanımsal hata olmadığını bilsin herkes diye.

hewalita , bişey değil

sağol arkadaşım profili düzenleyip hemen ekliyorum aslında imzada hoş olmuş belki direk bunu kullanırım. ses sorununu hallettik alaha şükür. tabikide yayınlayabilirsin ben diyecektim zaten sana ana sayfaya koy die aklımdan çıktı. bu arada arkadaşlar 1.5 saat kadar crysis warhead oynadım gamer ayarlarında yanı en sonun bir altında sıcaklık olarak akran kartı max 88 gördü işlemcide 79 gördü. benim yurdun odasıda baya sıcak masanında kenarları kapalı sıcaklıklar bi kaç derece yüksek olabilir genelden.

• quote:

Orjinalden alıntı: jrmemo

quote:

İmzayı yaptım arkadaşlar umarım beğenirsiniz. Kullananların isimlerini de yazdım. Eksik varsa PM atsın ya da buraya yazsınlar.

Gördüm hemen imza yaptım ama bir şey dikkatimi çekti.
    4 USB girişi var bir tanesi e-sata Girişi ile ortak öyle değil mi?
    Bir de Emekleri için Yazılımcı online ve cell@t'a çok teşekkürler.

evet arkadaşım soldaki hdmı girişinin yanındaki hem e-sata hemde usb 2.0 combo giriş.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.