Şimdi Ara

HP Pavilion dv6000 CTO - Ekran Kartı Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde HP Pavilion dv6000 CTO laptop var. NTLDR sorunu veriyordu; recovery cdde çizik çıkınca fdisk atıp XP kurdum fakat driverlarını bulmak düşündüğüm kadar kolay olmadı. Önce ethernet ve ses kartı driver'ı zorladı. Onları araştırarak buldum fakat ekran kartı driverı ile ilgili birşey bulamadım. Bildiğim kadarı ile ekran kartı "GeForce 7200 Go" ; HP resmi sitesinden indirdiğim chipset kurulmadı. Dosyaları çıkartıyor fakat kuruluma geçmiyor. Ekran kartı driverıda kurulmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim

İlginize Teşekkürler

• O nasıl cevvap arkadaşım dalgamı geçiyorsun!! Herneyse sen bence Hp'nin ing. sitesine bak kardeş. Ordaki driverlar çalışıyor. Olmassa mail atarsın Hp 'ye sağolsunlar hemen geri dönüyorlar. Tahi İng. mesaj atıyorsun. Türkiye'deki servisler beş para etmez.
  • Güncelleme amaçlı attım o mesajı biraz acilde durum; belirttiğim gibi internet sitesindeki driverları indirdim fakat kurulmuyor.
  • Bugün benimde elime aynı marka laptop geldi. Vista kuruluydu xp kurulması istendi.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=tr&cc=tr&product=1842155&lang=tr
    Sitesinden driverları indirdim. Ses kartını tanıdı ama chipset ve grafik kartını kurmaya çalışıyorum. chipset yüklerken kurma ekranı geliyor ve sonra kayboluyor. grafikte kurma ekranında mevcut donanıma uyumlu sürücü bulunamadı gibi bir hata ekranı geliyor.
    Bu arada ethernet kartını nasıl yüklediniz.
    Bende bi bakınacam sağa sola. Bakalım neler çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC -- 2 Ekim 2008; 12:48:50 >

• Demekki bu sorun tek bende yokmuş. Ethernet driver'ı şuan upload ediyorum. Az sonra link eklerim ..
  • dv6000 CTO XP Ethernet driver : r api dsh are .com/files/150270605/PRO2KXP_v13_1_2.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOPRAKAGASI -- 2 Ekim 2008; 17:40:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler. verdiğiniz driver sayesinde sorun çözüldü.
    Diğer driverlerarı
    w w w. notebook .gen.tr /hp-notebook-f5/hp-pavilion-dv6000-serisi-xp-driverlari-detayli-anlatim-t751.html
    adresinden aldım. onlarda sorunsuz kuruldu. Bu arada ekran kartı için verdiğim linkteki ikinci mesajdaki intel grafik kartı driverını kurdum.
    Yalnız wireless driveri eksik şuan. Bakalım onu nerden bulacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSC -- 2 Ekim 2008; 20:36:42 >
  • Wireless te sonunda buldum. Lazım olur mu bilemiyorum ama ben yinede ekleyeyim
    www .1drive r.or g /driver_detay.asp?id=1249
  • Ekran kartını nasıl kurdun banada anlatır mısın ?
  • direk kurdum. ekstra bişey yapmadım aslında...
  • Hallettim herşeyi; aynı sorunları yaşayan varsa yardımcı olayım ..
  • ya arkadaşlar Allah rızası için bi arkadaş yardım etsin wireless kurulmuyo kafayı yiyecem kurmadığım driver kalmadı ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.