Şimdi Ara

HP PAVİLİON DV6189 EU ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE DV 6189 EU LAPTOP VAR HP NİN
    MAKİNA AÇILIRKEN IŞIKLARI YANIYOR EKRAN SİMSİYAH HİÇ BİRŞEY GELMİYOR
    DURMADAN KENDİNİ O ŞEKİLDE YENİDEN BAŞLATIYOR BİOSDAN FALANDA SES GELMİYOR
    ŞİMDİ BU EKRAN KARTIMIN YANMASINDAN DOLAYI OLAN BİR ARIZAMIDIR SİZCE
    RAMLERİ TES ETTİM ÇALIŞIYOR HARD DİSCKİ DE TESTETTİM ÇALIŞIYOR BAŞKA LAPTOPDA
    Bİ TEK EKRAN KARTI KALDI ONDAN ŞÜPHELENİYORUM ODA CHİPSET LE BÜTÜNLEŞİK OLDUĞU İÇİN
    YENİ BİR ANAKARTMI ALMAM LAZIM SİZCE CHİPSETİN ADINI BİLMİYORUM BİLENLER VE NE OLDUĞU HAKKINDA FİKİR YÜRÜTENLER LÜTFEN HEMEN CEVAP YAZSINLAR ACİL YAARDIMA İHTİYACIM VAR GARANTİM BİTTİ KENDİM SÖKÜP KENDİM TAKICAM HELPPP!!!!

• ARKADAŞLAR Bİ CEVAP YAZIN BEN PC BAŞINDAYIM ACİL HALLETMEM LAZIM BU İŞİ
  • anakart problemi gibi gözüküyor. batarya yı ve adaptoru sokup power dugmesine 30 sn bas ve sonra sade adaptoru tak calıstırmayı dene bi istersen
  • şimdi tek ramle çalıştırdım sanki povertuşu biraz içinemi gömük ondanmı çalışmıyor basılımı kaldı anlamadım şuanda windowsa ulaştım ekran kartım çalışıyor bir sorun yok bioos u güncelleştiricem aaz sonra yeniden başlatmaya korkuyorum pcyi
  • laptodu yatık çalıştırdığımda çalışıyor normal olarak çalışmıyor ekranı kasayla beraber biraz yatırmam lazım çok garip ama gerçek şuanda laptobu sökücem sinirlendim
  • bios güncellestirmeye hiç girme derim
  • arkadaşım geçmi kaldım bilmiyorum ama boşuna uğraşma hpnin dv6000 serisinde üretim hatası var (hernedense düzeltmedikleri hatayı son kullanıcının sırtına yıktı HP). ekran kartına soğutucu temas etmiyor ve ısınan ekran kartı zamanla kendini borddan kısmen bırakıyor.Bakacak olursan ekran kartı ile soğutucu arasında 3 mm gibi bi aralık var rahatlıkla görebilirsin.sıcak havya ile yada pürmüz havya ile dikkatlice ısıt (lehimin hafif eriyeceği kadar) fazla tutma, yine dikkatlice hafifce bastır (işten anlamıyorsan hiç elleme) temizle test et çalışıyorsa kapat.arasınada nasıl bir çözüm bulursun bilemem.Ama tavsiyem bir bilene yaptır.yalnız bir süre sonra tekrarlıyor haberin olsun.

BU ARADA HP Yİ KINIYORUM DAHA ÖNCEDE DV4000 LERDE BORDLA UYUMSUZ KASA ÜRETMİŞLERDİ VE MİLLETİ MAHVETTİLER HATALI ÜRETMELERİ SORUN DEĞİL, HATALARINI DÜZELTMİYORLAR VE SALLAMIYORLAR BİLE...BİR SÜRÜ İNSAN VAR BU DERTTEN MUZDARİP.BİDE UTANMADAN GARANTİSİ BİTEN ÜRÜNLERDE 600 TL YE YENİ BORD TAKIYORLAR SORUN GİDİYORMU? HAYIR...

ALLAH SABIR VERSİN HP SAHİPLERİNE...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.