Şimdi Ara

HP Pavilion dv6375ea Xp Deriver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vista ile gelen HP Pavilion dv6375ea dizüstü bilgisayarıma xp yükledim fakat yükledikten sonra henüz ses, ethernet gibi araçlar için xp sürücülerinin sitede yayınlanmadığını farkettim , birkaç forumda bazı 6000 serisi modellerin xp driverlarının bu modele uyduğu söylenmiş fakat ben denemelerimde uygun sürücüleri bulamadım. Aşağıdaki linkte bu ürün için hpnin sağladığı xp driverları var.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=us&dlc=en&product=3380789&os=2093&lang=en&
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• aynı sorunu bende yasadım ama henüz webcam i kuramadım sen kurdunmu?bana yardımcı olurmusun lütfen
  • Arkadaşım internette aramaktan başka bi caren yok bendede pavilion dv6385eu var vista vardı xp pro.yükledim hiçbir driver yoktu çoğunu internetten arıya arıya buldum
  • camerayı kurdunmu peki yollaya bilirmisin driver ı
    umutkesen@gmail mail adresim sende rica ediyorum..
  • hp nin içinde gelen yazılımında c nin içinde tüm driver ların set up ları vardır. keşke formattan önce onları bir dvd ye alsaydınız. kurtarma konsolunu yada dvd sini kullanarak tekrar kurulum yaparsınız onları alabilirsiniz
  • yakın modellerin sürücülerini kurmayı deneyin genelde böyle çözülüyor pavilionların webcam sorunu. ayrıca notebook bölümündeki 120 sayfalık hp pavilion kullananlar derneği konusuna da bakarsanız 70. sayfada yanlış hatırlamıyorsam kamera çözümü vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hep aynı sorun...
    bende vista ile gelen notebookuma format atıp xp pro kurdum fakat yanlışlıkla harddiskte kayıtlı olan drıverları da formatladım .xp proda bi tek ekran kartını ve cameraı tamıtabildi.aslında imkansız değil xpde driverları tanıtmak ama eliniin altında yoksa zor bulursunuz xp için.ben şimdi tekrar vista yükledim ve vista için hp sitesi tam destek vermiş herşeyin driverini buldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

hepsi HP sitesinde var.
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=3380789&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&lang=tr&cc=tr&y=3&x=5

Arkadasım Lütfen Konu hakkında bilgin yoksa yorum yazmayınız yardımdan cok yanlıs yönlendirmelere neden oluyorsunuz buda forum kirliligine neden oluyor. yardım etmek istiyorsanız önce verdiginiz linkte xp driverleri varmı ona bakın sonra verdigi linklerin ne işe yaradıgına bakın yada isimlerine bakarak ne kadar faydalı olduguna hp xp olarak driver destegi vermiyor yorum yazmak icin yazmayın lütfen diger arkadasa gelince hp sitesinden ticket(mesaj) atarak yetkili birisine sorununu bildirdiginde sana alternatif download linklerini yollayacaklardır. ben o şekilde yülemiştim onlarıda kaybetme ve cd cek iyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.