Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben DV-6001st modelini aldım. Fakat gördüğüm kadarı ile BIOSta VT özelliği yok:( Bu kadar para veriyorsunuz ama virtualization özelliği yok...
  • ben just cause 2-battlefiel bc-cod black ops gibi oyunları denedim ve hiç tatmin olmadım oyunları son seviyeye getirince takılmalar oluyo ve bu bu özeliklere göre bence normal değil ve bana normal çalışırken bile yawaş geliyo aynı sorunları yaşayan veya yaşamayan varsa cevap yazarsa sevinirim

• harddiskleri degistiren oldumu
    kendım degıstırsem garantı durumu ne olur bılgısı olan varmıdır*
  • bu ayın sonunda alcam almamda bir sakınca görmüyorum, bilinçli bir kullanıcıyım umarım saçma sapan hatalarla karşılaşmam mahkemeye gitmekten hiç çekinmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

harddiskleri degistiren oldumu
    kendım degıstırsem garantı durumu ne olur bılgısı olan varmıdır*

hdd ve ram değişimi garanti kapsamı içindedir.. tabi değiştirirken oradaki parçalara hasar verirseniz garanti kapsamı dışında kalır.. biraz dikkatli sökmek yeterlidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxerenxx1

ben just cause 2-battlefiel bc-cod black ops gibi oyunları denedim ve hiç tatmin olmadım oyunları son seviyeye getirince takılmalar oluyo ve bu bu özeliklere göre bence normal değil ve bana normal çalışırken bile yawaş geliyo aynı sorunları yaşayan veya yaşamayan varsa cevap yazarsa sevinirim

acaba ati nin kendi sitesinden indirdiğiniz driveri mi kullanıyorsunuz.. eğer böyle ise; hp sitesinden ekran kartı driverini indirirseniz birde böyle deneyin.. eğer sisteminiz zaten bu konumda ise oyun oynayan arkadaslar deneyimini paylasırlarsa size yardımcı olabilirler..

SaygıLar..

• bu bilgisayarın yavaş olması cidden nasıl oluyor bilmiyorum
    hdd değişiminde pc garanti dışı kalmıyor daha önce sordum hp yi arayıp sadece değişim esnasında olabikecek bir donanımsal arızada garanti dışı kalır demişlerdi

bende dv7 Q9000 işlemci olan modeli var 7200 hdd takmıştım ilk aldığımda 1 gb ddr3 ekran kartlı 4 gb ram lı bahsettiğiniz oyunları full detay onayabiliyorum
    ilk başlık açıldığında işlemcilerden bahsediyorlardı arızalı sorunlu diye ama bu serilerinde bunlarıda gidermişlerdi
    neden olabilirki sorun 8 gb ddr3 ram 1 gb ddr3 ekran kartı i7 işlemci ?

herkezde aynı sorun varmı ? bilgisayarınıza temiz format attınızmı ? ( hp nin zava zingo saçma proğramlarının olmadığı )
    ben kendi dv7 metro2023'ü oyunun grafiklerinin nekadar sorunlu olduğunu bilenler zaten yorum yapmamz 1600x900 full detay oynadım cod mod pes 2011 v.s v.s saymıyorum bile ciklet niyetine
  • + sata sorunu devam ediyor sanırsam

27 Mayıs 2011 Cuma , 16:44 
    Zeki Aslan

17.05.2011'den beri ---siburada.com üyesi

aslında performansı güzel de aldıktan 2gün sonra sata sında hata verdi bilgisayar.Isınma sorunu bence çözülmüş değil bir soğutucu şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur.oner

Merhaba Arkadaşlar,

Ben DV-6001st modelini aldım. Fakat gördüğüm kadarı ile BIOSta VT özelliği yok:( Bu kadar para veriyorsunuz ama virtualization özelliği yok...

SeLamLar..

aynı sorun dv6-6020st de vardı.. bugun yeni bir bios update çıkardılar.. bilgisayarın ram desteği 16gb olurken VT. özellğinide entegre hale getirmişler.. sizin bilgisayarınız için cıkacak bios güncellemenizi takip etmenizde fayda var..

SaygıLar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

+ sata sorunu devam ediyor sanırsam

27 Mayıs 2011 Cuma , 16:44 
    Zeki Aslan

17.05.2011'den beri ---siburada.com üyesi

aslında performansı güzel de aldıktan 2gün sonra sata sında hata verdi bilgisayar.Isınma sorunu bence çözülmüş değil bir soğutucu şart.

kendisi kontrol etmişmi seri numarasını.. belki verdiği hata sata porttan ziyade hdd problemidir.. öğrenmek gerek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

bu bilgisayarın yavaş olması cidden nasıl oluyor bilmiyorum
    hdd değişiminde pc garanti dışı kalmıyor daha önce sordum hp yi arayıp sadece değişim esnasında olabikecek bir donanımsal arızada garanti dışı kalır demişlerdi

bende dv7 Q9000 işlemci olan modeli var 7200 hdd takmıştım ilk aldığımda 1 gb ddr3 ekran kartlı 4 gb ram lı bahsettiğiniz oyunları full detay onayabiliyorum
    ilk başlık açıldığında işlemcilerden bahsediyorlardı arızalı sorunlu diye ama bu serilerinde bunlarıda gidermişlerdi
    neden olabilirki sorun 8 gb ddr3 ram 1 gb ddr3 ekran kartı i7 işlemci ?

herkezde aynı sorun varmı ? bilgisayarınıza temiz format attınızmı ? ( hp nin zava zingo saçma proğramlarının olmadığı )
    ben kendi dv7 metro2023'ü oyunun grafiklerinin nekadar sorunlu olduğunu bilenler zaten yorum yapmamz 1600x900 full detay oynadım cod mod pes 2011 v.s v.s saymıyorum bile ciklet niyetine

yani dediklerin doğru bu tür oyunlarda hiç zorlanmaması lazım daha hiç format atmadım eğer alan ve kullanan arkadaşlar varsa onlardada bu tür sorunlar varmı merak ediyorum???

• ErtAsl ne oldu hepsiburada değiştirdi mi ürünü?
    Sorunun halloldu mu?

quote:

Orijinalden alıntı: ErtAsL

Bildirim yolladım kargo no verdiler onla yollıcam. Hem daha garanti olur diye düşünüyorum
  • Biosta sata seçeneklerini göremedim, yok mu acaba?
  • HP Pavilion Dv7-6000st
    HP Pavilion Dv7-6001st
    HP pavilion dv7-6030st
    HP Pavilion Dv7-6000et

Modellerinden birisi alınacaktır. Ödeme nakit yapılacaktır. Satmak isteyen olursa p.m veya 0535 455 54 06 nolu telefondan bana ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihk34

HP Pavilion Dv7-6000st
    HP Pavilion Dv7-6001st
    HP pavilion dv7-6030st
    HP Pavilion Dv7-6000et

Bu modeller arasında ne gibi teknik farklılıklar var? Hepsi aynı gibi.
    quote:

Orijinalden alıntı: ozgur.oner

Merhaba Arkadaşlar,

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-94786-1&lc=tr&dlc=tr&cc=tr&os=4063&product=5059907&sw_lang=
    Arkadaşın bahsettiği BIOS güncellemesi bu olsa gerek. Açıklamalara bakılırsa VT sorunu giderilmiş ve 16 GB takılı modellerdeki hafızanın yanlış gösterilme sorunu çözülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coloroftheblue -- 8 Haziran 2011; 9:01:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: malebolgia

ErtAsl ne oldu hepsiburada değiştirdi mi ürünü?
    Sorunun halloldu mu?

quote:

Bildirim yolladım kargo no verdiler onla yollıcam. Hem daha garanti olur diye düşünüyorum

Ürünü yolladım geçen hafta hb'ye o da servise yolladı sanrm aldığı bilgiden sonra değiştirir.Bekliyorum 8 gün oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtAsL -- 8 Haziran 2011; 16:28:00 >
  • hepsiburada'ya mail attım bir kaç arkadaş daha atarsa mail indirim yapabilirler arakdaşlar

eski seviyeye düşerse fiyat tekrardan alınabilir ama 2500 tl çok yüksek
    2200 cidden çok iyi fiyattı
  • daha iyi bir alternatif bulamadığımdan ve sorunsuz olduğuna inandığım için bu modeli almak istiyorum. 2100 den fazla vermek istemiyorum.
    hepsiburada ya ben de mail atıyorum. fiyat düşerse (2000-2100 civarına) donanimhaberden bir çok kişi alıcak yazıyorum :)
    herkes mail atsın fiyat düşsün :)
  • ya şu oyunları sorunsuz oynayan arkadaşlara sesleniyorum bilgisayarı aldığınız da performansı artırmak için ayriyetten bişey yaptınızmı veya bi driver faln yüklenmesi gerekiyomu cevap verebilirseniz sevinirim
  • Ben HP servisini aradım, sıfır ürünü servise yollamayın hepsiburada'ya gönderin değiştirsinler dediler.
    Yarın göndericem, bakalım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malebolgia

ErtAsl ne oldu hepsiburada değiştirdi mi ürünü?
    Sorunun halloldu mu?

quote:

Ürünü yolladım geçen hafta hb'ye o da servise yolladı sanrm aldığı bilgiden sonra değiştirir.Bekliyorum 8 gün oldu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.