Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Smart hatası dediğimiz hata hdd nin bozulacağını size daha önceden bildirmesidir. bilgilerinizi yedekleyin ve 4440307 nolu teknik destek hattını arayarak smart hatası aldığınızı söyleyin.. cihazınız onarıma aldırılacaktır.. istanbul ankara izmirde oturuyorsanız elden teslim edebilirsiniz bilgisayarınızı..
  • malebolgia açılışta aşırı bi yavaşlama oldu yaklaşık 3 dkda açılıyor pc. Hepsiburada dan almıştım arıza bildirimi yolladım kabul ettiler yarın kargoya verip yollıcam.
  • Bende HepsiBurada'dan almıştım ama geri mi yollayayım servise mi göndereyim karar veremedim.
  • Bildirim yolladım kargo no verdiler onla yollıcam. Hem daha garanti olur diye düşünüyorum
  • arkadaslar yukarıda size yardımcı olması için bir yazı yazdım.. okursanız zaten ne yapmanız gerektiğini yazdım.. ekleme olarak bilgisayarınızı yenisi ile değiştirebilirsiniz.. karar size ait..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

arkadaslar yukarıda size yardımcı olması için bir yazı yazdım.. okursanız zaten ne yapmanız gerektiğini yazdım.. ekleme olarak bilgisayarınızı yenisi ile değiştirebilirsiniz.. karar size ait..

yardım için sağol ama chipset i 113 numara bnmkinin eğer o yorumu diyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

Selam arkadaslar..

Smart hatası dediğimiz hata hdd nin bozulacağını size daha önceden bildirmesidir. bilgilerinizi yedekleyin ve 4440307 nolu teknik destek hattını arayarak smart hatası aldığınızı söyleyin.. cihazınız onarıma aldırılacaktır.. istanbul ankara izmirde oturuyorsanız elden teslim edebilirsiniz bilgisayarınızı..

bu yazıyı okursanız sevinirim.. demiş olduğunuz şeyin chipsetle alakası yok....
  • Tamam o mesajını görmedim arka sayfaya gittim :D Zaten yarın yollıcam aldıgm yere onlar da hp ye yollicak büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtAsL

Tamam o mesajını görmedim arka sayfaya gittim :D Zaten yarın yollıcam aldıgm yere onlar da hp ye yollicak büyük ihtimal

satış sözleşmesini okuyun eğer ürünü sözleşmeye göre zamanı geçmediyse 0 ı ile değiştirebiliyorsunuz.. yeni aldığınız bilgisayar sonucta..
  • yaa arkadaşalar bişi sorcam benim pc neredeyse 1 dkkanın üzerinde bi sürede açılıyo sizce normalmi ???
  • buarada hedıye ceklerı yuklenen varmı hepsıbuarada.com dan alan arkadaslar
  • ayrıca canta ne aldınız tavısylerınızı beklıyorum
  • ederi 2000 lira. alıcam ama düşerse takipteyim. eğer indirim haberi falan olursa paylaşın lütfen
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/5CH1141X54/hp-pavilion-dv7-6001st-lc750ea-.aspx dün farklı bugün farklı fiyatlar anlamıyorum bu arada outlet notebook ilk defa görüyorum ben bir bit yeniği yoktur umarım fiyatı 1918 tl şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odaben

http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/5CH1141X54/hp-pavilion-dv7-6001st-lc750ea-.aspx dün farklı bugün farklı fiyatlar anlamıyorum bu arada outlet notebook ilk defa görüyorum ben bir bit yeniği yoktur umarım fiyatı 1918 tl şimdi...

evet bu outlet ne iştir.
  • Arkadaslar ben de pc yi 8 Mayista aldım Bimeks'ten. O gün bu gündür hiç bir sorunla karşılaşmadım.
    Cihazın herhangi bir ısınma, donma, kitlenme, acaip işlemler yapma gibi huyları yok.
    Burdaki yorumları okuyup ben de biraz korkmustum fakat şunu gönül rahatlığıyla söylüyebilirim ki
    hiç bu kadar performans/fiyat canavarı bir pc alıp bu kadar memnun kalmamıştım.
    Zaten ürünü takip ettim en son sadece Batman Bimeks'te kalmış, hepsi satılmıştı 15 Mayıs itibariyle.
    Ürünü alırken satan kişi internetteki bilgilendirmelerin yanlış olabileceğini söylemişti. Zira benim aldığım model 6001st.
    Hesapta 6550 ekran kartı varmıs ama tabi ki bunun doğru olmadığını bildiğimden (üründe 6770 ekran kartı var)
    ürünü rahatlıkla satın aldım. Burdaki bir link dikkatımı çekti de şimdi ona dikkatinizi çekmek istiyorum.,
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/5CH1141X54/hp-pavilion-dv7-6001st-lc750ea-.aspx
    http://www.bimeks.com.tr/urun/117929/hp-pavilion-dv7-6000st-lc750ea-.aspx
    Bu ikisi şu anda bimekste satılan aynı laptopun farklı bilgilerini içeriyor. Çok ilginç bir durum gerçekten.

Tabi eğer doğruysa birinci linkte verilen %35 indirimli 1918 TL lik ürünü kesinlikle kaçırmayın.
    Sonuçta tüm bileşenleri aynı. Outlet olayı ayağına ciddi bir indirime gitmiş Bimeks.
    Umarım stoktan yaralanabilirsiniz. İyi günler.

• Outlet olarak görünen ürün teşhir, iade vs vs şartlarından birini taşıyor m.hizmetlerini aradğımda öyle söylediler...
  • Hehe, ben de az önce aradım bana da aynısını söylediler. Kadıncağız bu nedir ya niye herkes aynı şeyi soruyo demiştir.

Ama kardeşim oraya yazmaları gerekir sorunun ne olduğunu. Ya da en azından mağazanın telefonunu açsınlar direk sorayım nedir durum diye. ben şimdi sırf ürünü görmek için Ankara'dan kalkıp Pendik'e gidemem ki. Madem öyle Internete niye koyuyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza2000

Outlet olarak görünen ürün teşhir, iade vs vs şartlarından birini taşıyor m.hizmetlerini aradğımda öyle söylediler...

onu sitelerine yazsalar ya giyimdeki outletten sonra notebooktada görünce dedim ne oluyoruz ben az daha fiyatın düşmesini bekliycem yaz geliyor zaten kullanmıcam ağustosta eylülde bakalım fiyatı ne olacak şansımıza ha bimekste outlet sony ler de 800 - 500 tl arası daha ucuz sırf teşhir için o laptopların bu kadar fiyatlarının düşmesi garip geldi ya e bakalım alanlara hayırlı olsun 2 tb hdd aynı anda takıp veri aktarımı yaparken 4*5 web sitesi açık msn vb oyunda oynayabiliyordur diye tahmin ediyorum zorlayan varsa onu yazsın bence normal kullanıcı için zaten dert değil...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.