Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malebolgia

Bulamadım başlığı.
    Link verebilir misin?

http://forum.donanimhaber.com/m_48372386/mpage_1/key_/tm.htm
  • yaa arkadaşlar ürün bu gün elime geçti sesi falan güzel ekranıda güzel ama bana biraz ağır geldi need for sped under coverı yükledim elimde faresiz oynanan bi o vardı bütün özelikleri ful yaptım hafiften takılmalar oldu ha buarada benim pc 6000st kullanalar varsa bunlar normalmi bi bilgi verebilirseniz şimdiden tşekkürler

• oynadıgın oyun özürlü hocam baska oyunlarda dene
  • biraz ağır geldi bana acaba hardiskn boyutunun fazla olmasından mı kaynaklanıyo ?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxerenxx1 -- 27 Mayıs 2011; 0:18:27 >
  • undercoverda maksimum ayarlarda takılma olmadan rahatlıkla oynayabiliyorum. tabii iki disk olması etkiler ama 17" bir dizüstüne göre normal ağırlığı bence
  • fiyatlar uçmuş beeeeeeeeeeeee
  • Arkadaşlar daha bir hafta olmadı ama başlangıçta Sabit-Disk uyarısı veriyor. Geçince çalışıyor normal şekilde ama her açılışta aynı uyarı.
    Ne yapmalıyım?
  • malebolgia daki sorunun aynısı bende çıktı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
  • orijinal işletim sistemini silip başka bir işletim sistemi mi yüklediniz?
  • az once geldı cıhaz arkadaslar banada :)
    en sonunda yaw kavustuk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

orijinal işletim sistemini silip başka bir işletim sistemi mi yüklediniz?

win7 home premium du. 1kere fabrika ayarlarına geri döndürdüm sadece sonuç böyle
  • Hayır. Daha normal programları bile yeni kuruyorum.
    Boot ederken SMART sabit disk failure veriyor.

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy60

orijinal işletim sistemini silip başka bir işletim sistemi mi yüklediniz?
  • harddiskleriniz yakında bozulacak galiba arkadaslar bir an önce hp ile iletişime gecin

S.M.A.R.T Bios özelliklerinden birisi olup HDD nizin durumu konusunda bilgi verir. Yukardaki şekilde hata veren HDD lerde bu hatadan kurtulmanın 2 seçeneği var.

1-HDD nizi değiştirin. (Eğer bilgisayarınız garantide ise servise gönderin.)

2-S.M.A.R.T HDD durum kontrolcüsünü biostan devre dışı bırakın ve karşınıza bu hata çıkmasın. Bu durumda HDD deki sorunlar devam etmekle birlikte sadece size duyurulması kapatıldığından bundan sonra F1 mesajı çıkmayacaktır.
  • teşekkürler bilgi için hell. peki bu değişim sırasında laptop kasamda bozulmalar olurmu ? yoksa hepsiburada dan aldm değişim şansımı mı zorliyim
  • servise gonderin makinayı orijinal kutu vs herseyini koyun muhtemelen harddiski yenilerler kasada bi bozulma olmaz
  • Beyler merhaba,bu bilgisayarı bende almayı düşünüyorum ama öncelikle bir kac sorum olucak cevaplayabilirseniz memnun olurum,Öncelikle Bu makine şu an piyasadaki en son oyunları rahatlıkla oynatır mı kasmadan,ayrıca ısınma fan sorunu var mı ? kullanışlı genel olarak laptobumuz biraz bahsederseniz iyi olur,ekran kartını nasıl buluyorsunuz ?
  • kasanın sol bilek kısmı ve wasd bölgesinde ısınma var ha rahatsız edici mi? bence değil. eski pavilionların 1 saatlik oyun performansından sonra her türlü yemeği pişirebilecek kadar ısındığını düşünürsek ve içindeki parçaları da hesaba katarsak gayet normal geliyor. şu anda piyasadaki güncel oyunları da full çözünürlükle belki 3-4 fps düşüşüyle rahat rahat oynarsınız.
  • oyun performansı olarak bir laptopa göre aşırı iyi. hdd'demde bozukluk olmasına rağmen 1600x900 full ayarda oyunları atabiliyorum.Isınma olarak da ben daha çok ısındığını görmedim.(nba fifa bf gibi oyunlarda)Bir soğutucuyla rahatlıkla oynarsn.
  • ErtAsL bilgisayarda bi yavaşlama oldu mu? Açılışta veya Windows'ta?
    Bende baya bi yavaşlama oluştu.

Servis ile görüştün mü HD için? Ne yapmayı düşünüyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.