3d çizim programı kullannan arkadaşlar var ise (NX,Solid Works )bilgisayarın performansı hakkında yorumlarını rica ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: i_pektas77
gaziantep bimeksten bu ürünü dün alan arkadaş,ben antepte çalışıyorum ve ürünü yerinde inceledim.bir tane kalan bu bilgisayarın teşhir ürünü olduğunu söylemek istiyorum.internet stoğunda olan ürünleri bilmem ama bimeks mağazalarda ürün tek kalmışsa genelde teşhir ürünü ve piyasaya göre çok pahalı.bimekste inceledim hepsiburada.com dan aynı ürünü dün ben de aldım.75 tl worldpuan ve 100 tl hediye çeki verdi site.12 taksitli çok uyguna aldım.bimekste 6 taksit ve 2185 çok yüksek fiyat.sadece uyarmak istedim,haberin olsun
çok teşekkürler bimekse ürün geldi dedigin gibi teşhir ürünü ve çizikleri mevcut bende almayı reddettim geri ödeme yapmak zorunda kaldılar sagolasın
b3 chipestli arkadaşlar revize yani kafanızda soru işareti olmasın.
ürünü sipariş verdim inşallah pişman etmez beni
quote:
Orijinalden alıntı: stalxx
quote:
Orijinalden alıntı: i_pektas77
gaziantep bimeksten bu ürünü dün alan arkadaş,ben antepte çalışıyorum ve ürünü yerinde inceledim.bir tane kalan bu bilgisayarın teşhir ürünü olduğunu söylemek istiyorum.internet stoğunda olan ürünleri bilmem ama bimeks mağazalarda ürün tek kalmışsa genelde teşhir ürünü ve piyasaya göre çok pahalı.bimekste inceledim hepsiburada.com dan aynı ürünü dün ben de aldım.75 tl worldpuan ve 100 tl hediye çeki verdi site.12 taksitli çok uyguna aldım.bimekste 6 taksit ve 2185 çok yüksek fiyat.sadece uyarmak istedim,haberin olsun
çok teşekkürler bimekse ürün geldi dedigin gibi teşhir ürünü ve çizikleri mevcut bende almayı reddettim geri ödeme yapmak zorunda kaldılar sagolasın
rica ederim farkettiğine sevindim!forumdonanım üyesi olarak görevimiz...
bende suan ıtıbari ile dv7 li oldum :) sıparıs verıldı :D
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
Arkadaşlar aranızda starcraft 2 oynayan var mı bilmiyorum ama biraz önce oyuna girdim. High ayarlarda hafiften kasıyordu. Testlere göre oynanabilir bir performans (+30 fps) vermesi gerekiyor ekran kartının. Neden kasmış olabileceği hakkında bi fikri olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: cembu1991
quote:
eyww
quote:
quote:
quote:
eyww
ekran kartını yüksek performanslı olarak seçersen sorunun çözülür
quote:
Orijinalden alıntı: Thror
quote:
quote:
quote:
eyww
ekran kartını yüksek performanslı olarak seçersen sorunun çözülür
prizden güç alıyor bataryası takılı değil yani zaten yüksek performanslıda
Gençler istanbulbilisim.com da bakmanızı tavsiye ederim.ayrıca bir bilgisayara 800 lira indirim yapmazlar.tanıtım fiyatıdır filan hikaye.dv7 6000st fiyatı istanbulbilisimde 2000 lira.fakat eksen teknosa bimeks gibi sitelerde 2900 lira.küçümsenecek bir rakam değil bu fiyat farkı.belliki tüketiciyi çekmek için satıs politikası uyguluyolar.Bu denli fiyat artışının arkasında baska bir art niyet var diye düşünüyorum. dv7 6000st nin özelliklerine bakacak olursak 2900 liraya daha iyisini asus toshiba alırım.O yüzden indirim bitti fiyatlar uçtu diye evham yapmayın.Fiyatları çekeceklerdir eski rakamlara.
quote:
Orijinalden alıntı: cruel53
Gençler istanbulbilisim.com da bakmanızı tavsiye ederim.ayrıca bir bilgisayara 800 lira indirim yapmazlar.tanıtım fiyatıdır filan hikaye.dv7 6000st fiyatı istanbulbilisimde 2000 lira.fakat eksen teknosa bimeks gibi sitelerde 2900 lira.küçümsenecek bir rakam değil bu fiyat farkı.belliki tüketiciyi çekmek için satıs politikası uyguluyolar.Bu denli fiyat artışının arkasında baska bir art niyet var diye düşünüyorum. dv7 6000st nin özelliklerine bakacak olursak 2900 liraya daha iyisini asus toshiba alırım.O yüzden indirim bitti fiyatlar uçtu diye evham yapmayın.Fiyatları çekeceklerdir eski rakamlara.
aldıgım bılgıye gore ıstanbulbılısım.com dan alınan urunler tr garantılı degıl yurtdısından garantılı yanı hp urunlerı ıstanbulbılısım yurtdısında malı kendısı cekıyor bende baskasının yalancısıyım ne kadar dogrudur bılmem ama boyle bır olasılık oldugunda kesınlıkle bu sıteyı tercıh etmem hb daha guvenılır
Bende dün son anda 22mayıs uyarısını görmemle birlikte dv7 siparişimi vermiş bulunmaktayım.Umarım 3-4 güne gelir.Birisi şiyle detaylı bi incelemesini yaparsa güzel olur die düşünüyorum.
Alienware M17x Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 6GB DDR3 at 1333MHz (2DIMMS) 1GB GDDR5 AMD Radeon™ HD 6870M 320GB 7,200RPM HDD 17.3-inch WideFHD 1920 x 1080 60Hz WLED Wireless 802.11 g/n Slot-Load Dual Layer DVD Burner (DVD+-RW, CD-RW)
1700$
tercihini alienden yana yap hemde ısınma diye bişey yok o alette
dayanamadım dostum usa dan gelecek arkadasım gecıcekmıs bende artık aldım yanı sıparıs verdım
ürünü almayı düşünüyorum tavsiye edermisinz fanları çok sesli deil dimi :S:S
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
arkadaslar 500 kez yazdık.. hala inatla sorundan bahsediyorsunuz içinizin rahat olmadığından bahsediyorsunuz.. 500 kez açıklama yapıldı bu konu ile ilgili diğer konularda.. bir kez okumayı denerseniz ne süpheniz kalacak ne sorun... Son kez söylüyorum.. 108 ve üstü cihazlarda b2 görünmesine rağmen içinde kullanılan chipsetin kodu farklıdır.. 6020 konusunda detaylı örenebilirsiniz..
Bu seri numarası nerede yazıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: malebolgia
quote:
Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO
arkadaslar 500 kez yazdık.. hala inatla sorundan bahsediyorsunuz içinizin rahat olmadığından bahsediyorsunuz.. 500 kez açıklama yapıldı bu konu ile ilgili diğer konularda.. bir kez okumayı denerseniz ne süpheniz kalacak ne sorun... Son kez söylüyorum.. 108 ve üstü cihazlarda b2 görünmesine rağmen içinde kullanılan chipsetin kodu farklıdır.. 6020 konusunda detaylı örenebilirsiniz..
Bu seri numarası nerede yazıyor?
6020 konusunu incelerseniz görebilirsiniz arkadaslar detaylı olarak bir yazı yazmıştı.. resimli olarak.. çokta basit bir test..