Şimdi Ara

HP Pavilion Dv7-6000st (LC750EA) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
7
Favori
62.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pavilion DV7-6030ST arasında ne fark var arkadaslar*
  • Arkadaşlar ürünün kampanyası bitmiş şuan 2900 tl olarak görünüyor bimekste.
  • Arkadaşlar dv7-6000ST LC750EA modeli İSTANBULBİLİSİMDE nakit - 2.002 TL - FAKAT bazi sitelerde 2.900 liraya kadar çıkıyo
    nedir bu çelişkii _?? ayrıca DV7-6030ST LC750EA ve dv7-6000ST LC750EA modellerinin özellikleri aynı ama fiyatlar farklı :D
    Varmı bi çakallık ben çözemedim :S arızalı defolu ürün filanmıdır bunlar ?? :))

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

İŞLEMCİ Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.93 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7
    RAM 8 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK 2 TB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer & Blu - Ray Disc READ
    İŞLETİM Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    EKRAN KARTI ATI Mobility Radeon HD 6770M DDR5 1 GB Paylaşımsız Ekran Kartı
    EKRAN BOYUTU 17.3" LED Ekran (1600 X 900)
    ÇÖZÜNÜRLÜK 1600 x 900
    SES ÇIKIŞI Subwoofer Beats
    BATARYA SÜRESİ 3 Saat
    WEBCAM Var
    RJ11- MODEM Yok
    BLUETOOTH Var

ARAYÜZLER
    DC-IN 1
    USB (2.0) 2
    USB (3.0) 2
    E-SATA Yok
    HDMI 1
    VGA 1
    IEEE 1394 Yok
    KART OKUYUCU 1
    EXPRESSCARD SLOT Yok
    MİKROFON GİRİŞİ 1
    KULAKLIK ÇIKIŞI 1
    PARMAK İZİ Var
    MINI DISPLAY PORT Yok
    GARANTİ
    GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    Kargo Ücretsiz

• gaziantep bimeksten bu ürünü dün alan arkadaş,ben antepte çalışıyorum ve ürünü yerinde inceledim.bir tane kalan bu bilgisayarın teşhir ürünü olduğunu söylemek istiyorum.internet stoğunda olan ürünleri bilmem ama bimeks mağazalarda ürün tek kalmışsa genelde teşhir ürünü ve piyasaya göre çok pahalı.bimekste inceledim hepsiburada.com dan aynı ürünü dün ben de aldım.75 tl worldpuan ve 100 tl hediye çeki verdi site.12 taksitli çok uyguna aldım.bimekste 6 taksit ve 2185 çok yüksek fiyat.sadece uyarmak istedim,haberin olsun
  • hepsiburada dan alan arkadaşlar bi sorun varmı? çipset sorunu varmı şu soruya bi cevap alamadık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrb

hepsiburada dan alan arkadaşlar bi sorun varmı? çipset sorunu varmı şu soruya bi cevap alamadık...

Ben aldım fakat henüz tedarik aşamasında, o zamana kadar bir cevap veren olmazsa ben bilgilendiririm.
  • Bu cihaza bir ssd alsak nasıl olur arkadaşlar?
    Garantiyi etkiler mi acaba, yada ssd sıkıntı yaşatır mı bize. Notebooklarda problemler oluyormuş bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalxx

bugün gaziantep bimekten ürünü aldımda 3 gün sonra kargoyla elime geçiçek bi şey merak ettim hiç bu bilgisayara xp yükleyen oldumu acaba nasıl düzgün çalıştımı?

arkadasım kızma ama.. rica ediyorum xp yükleyeceksen bu cihazı alma :) 2. el 400 liraya bir makina al onu kullan paranda cebinde kalır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrb

hepsiburada dan alan arkadaşlar bi sorun varmı? çipset sorunu varmı şu soruya bi cevap alamadık...

hepsiburada.com dan bilgisayarınızı almadan önce müşteri hizmetlerini arayarak seri numarasını sorgulatma sansınız var ise sorgulatın 108 altı seri numaraları sorunludur. 108 üstü seri numaraların da sorun yoktur.. chipset olayı ile ilgili defalarca yazı yazdım.. konuları araştırırsanız gerekli acıklamayı okuyabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

kullanan arkadaşlar bu işlemcilerde sorun v.s. v.s. yok dimi herşey yolunda ?
  • Chipset sorunundan kastınız nedir arkadaşlar?
    (Siparişi de verdim artık)
  • Hepsiburada'dan alan arkadaşlar, hediye kuponu hesabınıza geçti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: malebolgia

Hepsiburada'dan alan arkadaşlar, hediye kuponu hesabınıza geçti mi?

çekin 50 TL'lik ilkini 1 haziranda verecekler diye yazmışlardı kampanyada.
  • quote:

Chipset sorunundan kastınız nedir arkadaşlar?

ilerleyen zamanlarda 2'den 5'e kadar olan sata portlarında doğal olarak da bunlara bağlı donanımlarda problem çıkacakmış. seri numarasından sorunlu chipset olup olmadığını öğrenebilirsin fakat revizyonun b2 görünmesi hala kafa karıştırıcı. en kötü ihtimalle ilerleyen zamanlarda bluray okuyucuya elveda dersin çünkü 5. porta bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thror

quote:

Chipset sorunundan kastınız nedir arkadaşlar?

ilerleyen zamanlarda 2'den 5'e kadar olan sata portlarında doğal olarak da bunlara bağlı donanımlarda problem çıkacakmış. seri numarasından sorunlu chipset olup olmadığını öğrenebilirsin fakat revizyonun b2 görünmesi hala kafa karıştırıcı. en kötü ihtimalle ilerleyen zamanlarda bluray okuyucuya elveda dersin çünkü 5. porta bağlı.

Bu sorun seri numarası 108 ve 108'inaltında olan pclerde var. Bilindiği üzere bu seri numaralara sahip laptoplar geri alındı. Laptop canavar x canavar bir alet. Güle güle kullanın.

• arkadaşlar eğer dediğiniz gibi chipset sorunu vrsa ve blu ray vs. vs. gibi donanımlar bu yüzden devre dışı kalıyorsa bu garanti kapsamına girmez mi? ozmanda garantide değişmesi gerekir size yeni bi ürün göndermeleri gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxerenxx1

arkadaşlar eğer dediğiniz gibi chipset sorunu vrsa ve blu ray vs. vs. gibi donanımlar bu yüzden devre dışı kalıyorsa bu garanti kapsamına girmez mi? ozmanda garantide değişmesi gerekir size yeni bi ürün göndermeleri gerekmiyor mu?

Eğer sorun varsa garanti kapsamını bırak laptopunu alıp paranı iade ediyorlar.
  • iyi ozaman endişelenecek bi sorun yok o kadar da
  • arkadaslar 500 kez yazdık.. hala inatla sorundan bahsediyorsunuz içinizin rahat olmadığından bahsediyorsunuz.. 500 kez açıklama yapıldı bu konu ile ilgili diğer konularda.. bir kez okumayı denerseniz ne süpheniz kalacak ne sorun... Son kez söylüyorum.. 108 ve üstü cihazlarda b2 görünmesine rağmen içinde kullanılan chipsetin kodu farklıdır.. 6020 konusunda detaylı örenebilirsiniz..
  • Merhaba tekrar arkadaşlar.

Bugün hp dv7-6000st almış bulunmaktayım :) Acaba FN tuşunu nasıl aktif edebilirim ? Teşekkürler

edit: buldum arkadaşlar bios'tan yapılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cembu1991 -- 19 Mayıs 2011; 15:33:19 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.